Makkelijker

Het viel gelijk op toen ik vanmorgen op de dijk kwam, zoveel vliegtuigstrepen! Dat heeft alles met condens te maken, dat weet ik wel, maar zoveel vond ik toch wel bijzonder en ik greep naar mijn fototoestel dat niet op zijn vertrouwde plekje zat.

Het overkomt me eigenlijk nooit, mijn tasje is niet compleet zonder en dat was nu zo. Nog maar net onderweg en ik belde Joop of hij een stukje en ik een stukje, dat scheelde weer...... en dat deed hij gelukkig want je weet natuurlijk nooit wat je tegenkomt.

En alweer een tekening klaar. Dat lijkt snel maar dat is het niet want die van gisteren plaatste ik laat.

Als ze klaar zijn moet ik er eerst altijd even aan wennen en dat duurde bij die vorige best lang, maar nu vind ik hem zeker de moeite waard en moet ik weer aan deze wennen, al vind ik deze op de een of andere manier beter, of makkelijker eigenlijk, ook voor anderen.

Ria Maandag 08 Augustus 2022 at 7:20 pm | | Standaard

vijf reacties

Jeanne

Wat een productie zeg!

Jeanne, (URL) - 08-08-’22 22:43
ria

Valt mee hoor jeanne, ik doe toch minstens drie dagen over een tekening

ria, (URL) - 08-08-’22 23:10
Jan K. alias Afanja

Hier vielen die strepen niet op, want het was een groot deel van de dag bewolkt. Een aantal jaren geleden heb ik er ook eens een fotoserie van gemaakt op zo’n dag. Mooie tekening!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-08-’22 00:38
John

Ja, en die strepen houden toch de zon een beetje tegen. Maar het wordt warm genoeg, ook met die strepen. Mooie tekening weer.

John, (URL) - 09-08-’22 07:30
Sjoerd

Ik vind de tekening super en weer heel anders…

Sjoerd, (URL) - 09-08-’22 07:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.