Rust roest niet

Volle maan en dan zo heerlijk slapen. Ik moet het even vermelden hoor.

Een hele week liep ik al met een stijve nek vanwege een verrekte spier en overdag ging het goed, maar 's nachts wist ik niet hoe te liggen en hoe meer ik draaide hoe meer pijn het ging doen. Nou en vanmorgen werd ik wakker en ik voelde niets meer aan mijn nek dan, heel de nacht heerlijk geslapen.

Ik kon het bijna niet geloven en durfde mijn hoofd niet te bewegen, bang dat het er gelijk weer in zou schieten, maar ik probeerde het toch maar eens voorzichtig en dat ging goed. In de loop van de dag voel ik het nog wel af en toe, maar nu hoop ik maar dat ik nog zo'n nacht cadeau krijg en dat het morgen helemaal over is.

Tekening af gemaakt  en lekker gewandeld. Eind van de middag kwam Mir gezellig even langs en proostten we op Nora ons nieuwe familiemeisje. De kraamtijd voor Silvia is voorbij en ik begon bijna de dagelijkse foto's te missen, maar gelukkig kwamen er toen nog een paar.

Ria Zondag 11 September 2022 at 9:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Renesmurf

Ook hier was het heerlijk weer, net als gisteren, en daar heb ik lekker van genoten.

Renesmurf, (URL) - 11-09-’22 22:26
Sjoerd

Toch kan een beetje beweging ook geen kwaad, anders roest je vast…

Sjoerd, (URL) - 12-09-’22 07:31
Jan K. alias Afanja

Ik heb voor het eerst sinds tijden al een aantal nachten niet lekker geslapen, en dat bevalt me eerlijk gezegd slecht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-09-’22 12:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.