S.O.S.

Zulke heerlijke ochtenden de laatste dagen en ook al lekker vroeg licht, dan maak ik met plezier mijn rondje twee keer zo lang. Dan heb ik een lange dag in het vooruitzicht, om halfverweg de middag nog een rondje te doen, het ligt eraan hoeveel energie ik nog over heb.

Ik heb lekker zitten kleuren. Eigenlijk is de buitenboel ook wel aan een beurtje toe, maar dat vind ik nog te koud hoor. In plaats daarvan bracht ik een bezoekje aan het tuincentrum in Renesse, gewoon een rondje plantjes kijken en met wat violen thuiskomen, verder niks.

Er kwam ook nog een pakje. Je kunt het beter voor zijn dan dat je later zegt hadden we maar...

Het apart slapen bevalt uitstekend, we worden allebei uitgerust wakker, alleen is er nu niet alleen een duw of een paar woorden nodig om te laten weten 'het gaat niet goed' (wat we natuurlijk al meerdere keren meegemaakt hebben). We hebben nu ieder een knop, ja het is misschien wel een beetje gek maar ik voel me er toch beter bij.

Heel eenvoudig een drukknop op batterijen op het nachtkastje of zoiets en het lawaaiding ligt op de keukenkastjes ergens in het midden. Als je drukt gaat er een riedeltje spelen, net wat je uitgezocht hebt, net zo hard als je wilt en als je nog een keer vijf seconden drukt gaat hij uit. That's it.

 En nu maar hopen dat we hem nooit hoeven te gebruiken.

'Beter mee verlegen als om verlegen' zei mijn moeder altijd.

Ria Vrijdag 10 Februari 2023 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

John

Dat is wel slim die knop. Het kan altijd gebeuren dat er iets is namelijk.

John, (URL) - 11-02-’23 09:36
Jan K. alias Afanja

Goed bedacht die knop, dat kan een hoop stress voorkomen in tijd van nood of ellende.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-02-’23 15:45
hanscke

Apart slapen zou mij ook wel wat lijken. Wie weet…..

hanscke, (URL) - 12-02-’23 22:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.