Niet schrikken

'Niet schrikken hoor, ik ben gevallen', belde Joop vanmorgen vanuit de ambulance. Nou dan schrik je best, maar hij kon in elk geval nog praten al was het wel wat bibberig. 

De ambulancebroeder kreeg ik ook nog even, hij ging voor onderzoek naar het ziekenhuis en had een flinke hoofdwond vertelde hij. 

Het gebeurde met de iLark midden in Zierikzee, een serveerster stak plotselig de straat over, je hoort zo'n ding ook niet aankomen natuurlijk en als je ineens hard remt ga je over de kop. Dat was er gebeurd, zonder helm.

Daar zit je dan. Ik moest er ook even van bijkomen , maar ja thuis wachten of in Goes maakt dan ook niet uit, dus een uurtje later was ik daar. Joop was best suf, nog steeds eigenlijk.  Er is een scan van zijn hoofd en nek gemaakt, geen bloedingen, geen verschoven nekwervels, niks gebroken, alleen een flinke hoofdwond die gehecht is en een drukverband heeft en daarna mochten we weer naar huis waar we om zes uur weer aankwamen. 

Dat was de dinsdag. Ik vond het geen leuke dag, nog steeds niet. Ik hoop dat er weer gauw een beetje beweging in hem komt.

Ria Dinsdag 27 Juni 2023 at 7:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

elf reacties

Coby

Beterschap hoor. Is ook niks overstekende serveersters…

Coby, - 27-06-’23 20:55
irene

Het lijkt wel of je opeens een alien in huis hebt, of The Invisible Man. Beterschap Joop!

irene, (URL) - 27-06-’23 21:08
Mack

Die beweging zal toch wel terugkomen? Ik had nog nooit van een I-lark gehoord. Reed Joop daarop, of de serveerster?

Mack, - 27-06-’23 22:30
Margo

Jeetje. Ook geen hersenschudding? Is hij buiten westen geweest? Voortaan HELM OP! Jan was de eerste tijd ook was suf, ontdaan, na zijn val. Komt wel weer goed hoor. Beterschap!

Margo, - 27-06-’23 22:43
ria

Hahaha, door jou ga ik tenminste een beetje vrolijk de nacht in en het regent hoor ik, heerlijk. Dank je Mack, jij ook sterkte en lekker blijven lopen.

ria, (URL) - 27-06-’23 22:44
ria

Een hersenschudding werd niet genoemd, wel wat suf door de val wat wel even kon duren. Het komt zeker goed hoor Margo en die helm moet nu he, is ook wettelijk verplicht met een blauw plaatje.

ria, (URL) - 27-06-’23 22:47
Sjoerd

Het zit hem ook echt niet mee de laatste tijd. Wellicht is het beter voor hem als hij een tijdje achter de geraniums gaat zitten. Ik wens hem beterschap.

Sjoerd, (URL) - 28-06-’23 08:05
Jan K. alias Afanja

Dat is nou ook weer wat. Om dat soort verwondingen te voorkomen draag ik een helm als ik er op uit ga op de iLark. Dat is sinds 1 januari 2023 trouwens ook verplicht. Maar ja, daar heeft Joop nu allemaal niks aan.
Hopelijk heeft hij geen hersenschudding opgelopen en loopt het verder met een sisser af. In elk geval beterschap gewenst.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-06-’23 09:28
Dhyan

Gevaarlijke dingen die gemobiliseerde bejaarden.

Dhyan, - 28-06-’23 10:32
hanscke

heel veel beterschap. Wat een schrik voor jullie beiden. Ik moest wel even opzoeken wat een iLark is. Eerlijk gezegd vind ik dat ding er wel wat kwetsbaar, dwz, niet zo stabiel er uitzien, maar goed, wie ben ik om daar over te oordelen. Het is wel weer een naar ongemak wat er uit voortvloeit en dat is op zijn zachtst gezegd heel vervelend.

hanscke, (URL) - 29-06-’23 19:56
Bart vd V

Beterschap hoor !!!

Bart vd V, - 04-07-’23 09:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.