Op naar morgen

Er werd me gisteren opeens een stekje aangeboden nadat ik riep dat ik deze eigenlijk wel het mooiste vind van alle hortensia's. Het was in de buurt en vanmorgen ging ik er al om... maar ja dan moet hij ergens in en ik wist wel waarin, maar dat moet dan eerst leeg en dan gelijk die andere bak ook maar leeg want ik had nog wel een paar dingen die aan verplanten toe waren. Eerst maar aarde gehaald, vijf zakken 40ltr en de laatste zak is alweer aangebroken, dat deed ik dus hoofdzakelijk vandaag.

En dat vind ik heerlijk! Dingen weggooien die het niet goed meer doen, of die ik zat ben, en dan heb ik weer een pot over en daar kan dan weer dit in of toch maar die andere, of twee bij elkaar, nog een pot meer.

Nu ja ik heb dus genoten in de zon en de wind en tussendoor droogde ook de was nog en er kwamen mensen langs om de iLarkt te kopen en ja hij is alweer verkocht om verschillende redenen waar ik jullie niet mee zal vermoeien. Op naar het volgende! Wel een hoop ruimte weer ineens, onder het afdak staat nu alleen nog mijn fiets.

O en Joop kreeg weer tanden vandaag! Als je klein bent groeit dat vanzelf maar als die op zijn kost dat even tijd (en geld), met implantaten en zo en nu na een half jaar of nog langer, alleen links kauwen kan het nu ook weer rechts, staat wel leuker hoor als hij lacht....

En morgen ben ik jarig!

Zesenzeventig! (o dan krijg je AOW zei iemand vanmiddag toen ze het vroeg :-D )

Ria Donderdag 13 Juli 2023 at 7:01 pm | | Standaard

tien reacties

Sjoerd

Ik kan me voorstellen dat de iLarkt niet meer trekt voor Joop. Echt veilig daarop zou ik me ook niet voelen. Feliciteren doen we morgen wel…

Sjoerd, (URL) - 13-07-’23 21:30
hanscke

Lekker bezig geweest met dingen van alledag. Mooie bijzondere kleuren. En nu maar lekker dromen van de dag die gaat komen. Niet te vroeg wakker worden hoor. Ach, dat was vroeger toen je nog kind was en van opwinding niet kon slapen

hanscke, (URL) - 13-07-’23 22:19
Margo

Dat komt me bekend d voor due stoelendans met potten en planten… die hortensia is heel mooi, hoe heet hij? Of is het een zij. Ja een zij. Was Joop niet z’n tanden uit z’n mond gevallen, toen met die val? Dat had ook nog gekund. Niet meer vallen is beter. Helm op, knie en elleboogbeschermers en een mondstuk heb je nodig op zo’n ding.
En over een half uur ben je 77!! GEFELICITEERD!!! Nog vele gezonde jaren!

Margo, - 13-07-’23 23:31
ria

Nee, 76 nog maar hoor. Dank je!

ria, (URL) - 14-07-’23 07:16
Dhyan

Nou het is zo ver… van harte gefeliciteerd.

Dhyan, - 14-07-’23 07:58
Ellen

Van Harte Gefeliciteerd leeftijd genootje. Een fijne dag.

Ellen, - 14-07-’23 08:37
John

Hieperdepiep, gefeliciteerd met je verjaardag. Ik denk dat je al een poosje AOW hebt.

John, (URL) - 14-07-’23 08:41
Jan K. alias Afanja

Om te beginnen van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een machtig mooie dag van.
Toch jammer dat Joop zijn iLark alweer heeft verkocht, maar daar zal ongetwijfeld een goede reden voor zijn. Mij bevalt hij nog steeds prima, daarom maak ik straks weer een tochtje met mijn fotomaatje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-07-’23 09:19
irene

Hartelijk gefeliciteerd Ria!

irene , (URL) - 14-07-’23 21:17
Margo

Oh ja, je scheelt maar 8 dagen met Jan!

Margo, - 14-07-’23 22:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.