Op tijd

Het wachten was op een pakje vandaag, dat gisteren al bezorgd zou worden, maar op maandag komt Post-nl niet. Ik had per ongeluk de volg-link weggegooid, maar gelukkig kreeg ik begin van de middag het bericht dat ze tussen 14.40u en 16.40u zouden komen... zo handig toch.

Dat moest kunnen lukken om voor die tijd spinazie te halen in Brouw al was het krap, dus ik stapte stevig door, ook weleens goed. Joop stapte op de fiets, er was niet al teveel wind.

Er was gelukkig spinazie want daar had ik zin in, lekker licht in mijn rugzakje en ik kocht ook nog even een ijsje voor op de terugreis,  even erbij zitten om het op te eten deed ik maar niet.

Wel lekker door de Bosweg terug in plaats van over het fietspad, dat is wel iets verder, maar ik zag dat ik het wel ging redden, als ik niet teveel zou treuzelen, het is nog steeds erg mooi overal.

Meestal gemaaid vlas nu

Maar er staat ook nog overeind.

Ruim op tijd, tegelijk met een mopperende Joop weer thuis. De wind was verkeerd, altijd maar die verkeerde wind hoe hij ook waait.

Vrijdag krijgt hij zijn cadioversie waarop nu ook al een tijdje gewacht wordt, hopelijk komt daar eens een keer wat positiefs van. Acht uur moeten we er al zijn, elf uur klaar. Ik ga maar niet heen en weer jakkeren en op het gemak aan de koffie daar.

Het pakje was er ook lekker vlot, twee zwarte, mooi dichtgeweven Levi's shirtjes, ze waren in de aanbieding, ik had er al zo een... :-)

Ria Dinsdag 18 Juli 2023 at 7:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Ik doe het dit jaar met wat ik nog in de kast heb hangen, moet kunnen…

Sjoerd, (URL) - 19-07-’23 07:01
John

De wind waait hier ook altijd vanuit alle hoeken. Ik koop alleen ondergoed en sokken nieuw. Voor de rest heb ik genoeg en anders wordt het van de kringloop of zo.

John, (URL) - 19-07-’23 09:04
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden waren de wolken gisteren een stuk groter en donkerder, en er stond nog een stevige wind ook. Daarom heb ik maar weer een bosroute gereden gistermiddag. Daarna stond er ook hier spinazie op het menu.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-07-’23 14:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.