Zaterdag

Joop en neef Leo togen naar Breda vanmorgen en kwamen heelhuids met scootmobiel en al weer thuis. Eind goed al goed en nu kan ik even geen scootmobiel meer zien. Joop stapte na de koffie gelijk weer op natuurlijk, want kijk, die gele dingen daar draait het om, de vering. Plus dat hij helemaal veel mooier en nieuwer is natuurlijk, daar kan hij nog jaren plezier van hebben.

Fijn dat Leo even wilde helpen! 

Ondertussen schreef ik een stukje hoe het zo gekomen is met mij en die tekeningen. Eind september is er weer een Beleef Zonnemaire en ik doe weer mee, best gezellig altijd. 

Daarna was het eindelijk weer eens tijd voor een fijne wandeling in de wind en gedeeltelijk in de zon

De bomen beginnen alweer af te takelen, het blad begint alweer te kleuren, bijna september, ik vind het mooi. Wat mij betreft was het een heerlijke zomer tot nu toe want hij is nog niet om natuurlijk.

De Tibouchina begint pas!

Ria Zaterdag 19 Augustus 2023 at 7:29 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

De herfst begint inderdaad vroeg dit jaar. Ik hoop dat Joop nu wat meer plezier heeft met zijn scootmobiel.

Sjoerd, (URL) - 20-08-’23 07:52
Jan K. alias Afanja

Ziet er goed uit die nieuwe scootmobiel. Alleen wel jammer dat jij die dingen nu niet meer kunt zien, kunnen jullie nog niet lekker een samen een ritje maken. Tenzij jij voorop rijdt om het tempo aan te geven natuurlijk. Dan hoef je niet tegen die scootmobiel aan te kijken. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-08-’23 20:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.