Stemming

Wat een rust met de zondagmorgen zo heerlijk stil, geen wind, genieten! Gelijk maar een wat langer rondje gedaan.

Daarna maakte ik alweer een tekening af. 

Daarna kwam mijn uitgeleende boekje terug, altijd fijn, hoewel ik bij het uitlenen ervan niet de minste twijfel had, maar ja als het langer duurt dan je verwacht slaat de twijfel toe.

We hadden nog een gezellig praatje. 

Hij gaf me vorige week een link naar 'Huis te vraag', met de daarbij horende documentaire 'De klimop rouwt nog steeds' over Leon en Willemijn van der Heijden.

Daar heb ik naar gekeken afgelopen week, wel een paar keer, zo mooi! Wat hij zegt en doet, het spreekt me erg aan, emotioneel ook. Dus mocht je eens een half uurtje tijd hebben is het een aanrader. Er is miscchien zelfs wel iemand die het kent.

Veel leuker en mooier dan alweer een oorlog. Ik kijk geen nieuws meer al een tijd niet, ik steek gewoon mijn kop in het zand.

Ria Zondag 08 Oktober 2023 at 7:06 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Ik kan me ook wel vinden in de documentaire. De bewaker van de stemming. Ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Het maakt het mooier.

Sjoerd, (URL) - 09-10-’23 07:11
Jan K. alias Afanja

Lijkt me en interessante docu, ik houd wel van dat soort oude en bijzondere begraafplaatsen. Ik probeer hem in de loop van de dag te bekijken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-10-’23 08:42
John

Ja, ik kwam er eergister achter dat een uitgeleende grondboor nog niet terug is. En nu weet ik niet meer aan wie ik die uitleende. Gelukkig heb ik er nog een.

John, (URL) - 09-10-’23 08:53
Dhyan

Dank je wel voor de link, ik heb alles gezien en gelezen. Een bijzondere plek en bijzondere mensen die Leon en Willemijn van der Heijden. Er ontstond een drang deze mensen en hun werk te ontmoeten. Maar Leon blijk inmiddels overleden. Ervaar nog steeds ontroering na het zien van deze film.

Dhyan, - 09-10-’23 11:04
Ria

Ja dat gevoel had ik ook.

Ria, (URL) - 09-10-’23 11:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.