Natje en droogje

Het leek droog vanmorgen, dat was het niet, maar het was lekker! En vanmiddag was en bleef het droog, ook lekker! Aan de andere kant van de dijk was het licht, dus wijzigde ik mijn route en liep die kant op. Ik geloof niet dat het veel uitmaakte want ook daar werd het grijs, maar het bleef wel droog.

De Top 2000 staat aan, gezellig! Joop bleef binnen want die had het gister toch wel erg koud gekregen. Hij speelt weer Soduko en nog steeds Candy Crush, maar daar kan hij af en toe niet verder omdat de spelletjes op zijn. Puzzelen is uit!

Vanavond aten we een varkenshaasje met witlof en appelmoes en het restje ijs van zondag toe, het was lekker, ik had natuurlijk goed mijn best gedaan. Tussendoor eten we chocolaatjes bij de koffie en de thee want die moeten ook op natuurlijk.

En buiten bloeit de Helleborus!

Ria Maandag 25 December 2023 at 6:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Margo

Hier was het grijs, nat en winderig. Kranten lezen en puzzels uit de krant doen. Blij als het donker wordt, want dan kunnen de gordijnen dicht.

Margo, - 25-12-’23 23:41
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden was het gisteren grijs en nat. Verder dan de tuin ben ik toen niet gekomen. Vandaag hebben we twee korte kuiertjes gemaakt. En tussendoor kregen we de voor het noorden beloofde bui over ons heen. Maar toen zaten we gelukkig net weer in de auto.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-12-’23 16:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.