Stormschade

Storm Henk had de helft van ons afdakje naar de buren geblazen. Dat zijn twee doorzichtige platen waarvan er eentje aan de andere kant van de schutting lag. Wij dachten 'dat klusje' even te klaren, maar zo eenvoudig ging dat nog niet. HIj lag wel snel op z'n plek, maar niet vast in de gleuf van de andere en dat lukte ook niet. Hij ligt nu in elk geval wel weer vast geschroefd voorlopig en we weten nu dat we niet meer aan zulke fratsen moeten beginnen. Joop moet het bekopen met veel pijn aan zijn voeten en mijn duim kan het eigenlijk ook niet hebben. Het is tijd voor een klusjesman voor als het nodig is. Wie interesse heeft mag zich melden :-)

Voor dat karweitje moest ik in de tuin van de buren zijn en kijk toch eens, heel veel knoppen en katjes, het is zo'n paraplu katjesboompje geen idee hoe zoiets heeft, maar de katjes barsten eruit!

Eind van de middag deed ik nog een rondje, eerder was ook de lucht al af en toe blauw, maar kijk rechts tussen die twee bomen, dat is de zon. Het was best lekker vandaag, niet koud en Henk was ook gaan liggen.

Ria Woensdag 03 Januari 2024 at 6:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

Is wat ver weg voor die klusjes…

Sjoerd, (URL) - 03-01-’24 21:22
Ria

:-D Sjoerd

Ria, (URL) - 03-01-’24 21:28
Jan K. alias Afanja

Wij zijn zelf voor dergelijke klussen al afhankelijk van een klusjesman. Gelukkig heeft Henk hier geen schade aangericht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-01-’24 00:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.