Reizen en zo

Het was me het dagje wel. Vanmorgen kwart over zeven stonden we bij de bushalte op het dorp en vanavond klokslag zes uur waren we weer thuis. 

We waren keurig op tijd op de afspraak om 9.45u bij het Erasmus, alles ging volgens plan, behalve de terugreis, we zijn behoorlijk aan het dolen geweest in de metro en begonnen al met de verkeerde richting uit te rijden vanaf het ziekenhuis, de rest zal ik jullie besparen. 

Maar natuurlijk leer je daar ook weer van, zo zijn we van plan de volgende keer, want er komen nog wel een paar afspraken, eerst naar Bruinisse te rijden en daar op de bus naar Zuidplein. In de metro de laatste of eerste deur van een wagon nemen, die ruimtes zijn ruim zonder palen en geschikt voor fietsen en rolstoelen. De liften weten we nu ook zo langzamerhand wel te vinden en op Beurs eerst terug naar de uitgang als je over moet stappen en en vanaf daar de richting waar je heen moet volgen. Makkelijk zat, maar vanmiddag niet.

Er zijn onderzoeken gedaan, alles is besproken en weillicht toch een soort neuropathie, want de ene neuropathie. is zeker de andere niet. Er is ook nog bloed afgenomen, dus 'wordt vervolgd'.

Nou dat was het dan voor vandaag, ik ben blij dat ik zit, want Joop zat al die tijd wel in zijn stoel, maar ik liep of stond erachter ook in de metro en toen moest ik nog rennen naar de bus, die we op het nippertje haalden, ik was gesloopt maar kon eindelijk zitten.

Joop rolde wel zoveel mogelijk zelf hoor, ik mocht niet eens duwen want dat schoot niet op.

Ria Dinsdag 05 Maart 2024 at 7:16 pm | | Standaard

acht reacties

Margo

Nou dit heb je weer gehad. Het lijkt mij ook moeilijk je weg te vinden in dat doolhof van openbaar vervoer. Nu weer afwachten dus .

Margo, - 05-03-’24 22:58
Sjoerd

Nee, het openbaar vervoer is er in al die jaren niet op vooruit gegaan. Maar je leert het nog wel als je het een paar keer doet.

Sjoerd, (URL) - 06-03-’24 07:07
ria

Jawel, leren zullen we het zeker en ondanks dat we dan verkeerd gaan, zie ik er toch lang niet meer zo tegenop. Mensen zijn heel behulpzaam, echt, jongelui die je helpen en even zoeken op hun mobieltjes en hoe je dan moet lopen. Of ‘zal ik even meelopen’.
Waarschijnlijk hebben we ook wel recht op ziekenvervoer, maar je hoort overal dat die nooit op tijd zijn, dus dat wil Joop niet. En eigenlijk vind ik dit ook beter, als we het eenmaal door hebben.

ria, (URL) - 06-03-’24 08:43
John

Dat was dan een behoorlijke dag ja. Ik kan me voorstellen dat je daar vandaag nog wel even van gaat bijkomen.

John, (URL) - 06-03-’24 09:26
Jan K. alias Afanja

Blij dat ik die reis niet hoefde te maken.
Vandaag maar lekker bijkomen met een mooie wandeling. Veel plezier.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-03-’24 10:01
Ria

Ik hoor net dat we volgende week woensdag alweer mogen, nu naar de dermatoloog.

Ria, (URL) - 06-03-’24 10:59
Dhyan

Ieder z’n hobby.

Dhyan, - 06-03-’24 17:33
Ria

Ik denk niet dat je dit een hobby kunt noemen maar we maken er maar het beste van en wat moet moet even, hopelijk is het maar een paar keer.

Ria, (URL) - 06-03-’24 17:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.