Tijden veranderen

Morgen Strao Scharendijke. Het was toch altijd ook een beetje familietraditie, niet altijd maar om de paar jaar kwamen er toch wel een paar en Ina was er meestal toch wel bij, hier nog samen met Martin, beiden al een tijdje overleden. Ed en zijn vriendin, neef Jaap en Joop, allemaal tien jaar ouder, dat gaat gewoon door.

Het zal best wel weer gezellig zijn op Scharendijke, een lange route zag ik, meestal heel erg koud, vooral bij het ringsteken maar daarbij vloeit de drank dan rijkelijk, dat begint bij de ruiters 's morgens al.

Tien jaar geleden deden Sil en Yara mee, Yara met een vriendinnetje samen. Yara en ik hier samen op de foto gemaakt door Conny, eens kijken of ze nog meeleest ;-)

Ik doe morgenochtend weer een rondje met de wandelclub, ook gezellig.

Ria Vrijdag 08 Maart 2024 at 8:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

Renesmurf

Nu zijn daar weer anderen die herinneringen maken, dat gaat ook almaar door.

Renesmurf, (URL) - 08-03-’24 21:36
Sjoerd

Aan deze tradities lees je de herinneringen af. Maar het is zoals je zegt, de tijden veranderen, tijd voor nieuwe herineringen.

Sjoerd, (URL) - 09-03-’24 07:28
John

Tijden veranderen ja, en de tijd gaat snel. Ik realiseer me hoe weinig 10 jaar eigenlijk is en toch ruim tijd in beslag neemt.

John, (URL) - 09-03-’24 09:23
Jan K. alias Afanja

Zijn het de tijden die veranderen of veranderen de mensen, dat is de vraag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-03-’24 15:56
ria

Wij, en de strao ook wel, lang niet meer het gemoedelijke dorpse gebeuren als vroeger.

ria, (URL) - 09-03-’24 17:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.