Warme zaterdag

 

Vanmorgen onderweg naar Zierikzee, een pas geboren veulen met haar moeder, zo mooi altijd. Ik bleef even staan kijken en maakte een paar foto's. Het deed me denken aan de keer dat ik daar met Marlies stond, bij hetzelfde weitje bijna twaalf jaar geleden. (het filmpje was verdwenen dat heb ik er weer even bij gezet en ook hieronder, want het was mooi.)

Eenmaal terug uit Zierikzee na een kopje koffie was het weer tijd voor een wandeling met de club, ik was nu al twee keer niet geweest, het was weer gezellig en onderweg was er verfrissing met water en bananenkoek mèt boter tegen de droogte, soms zijn bananen wat aan de droge kant, dan moet er boter op. Weer terug bij het beginpunt nog een kopje koffie in de zon op het terras.

Vanmiddag knipte ik nog de hedera van de buurvrouw die steeds mijn kant op kruipt, ik liet het nu wat langer en was zodoende ook wat sneller klaar. 

Met de warmte viel het wel mee, er was bewolking af en toe en behoorlijk veel wind.

Ria Zaterdag 06 April 2024 at 6:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Die veulentjes zijn zeker wel leuk. De hedera moet je bij houden, die kruipt anders overal heen.

Sjoerd, (URL) - 07-04-’24 07:27
Jan K. alias Afanja

Dat soort momenten van zo’n groot paard met een veulen in de wei zijn eigenlijk altijd aandoenlijk. Ik heb er ook een aantal van in mijn archief.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-04-’24 09:39
Dhyan

Voor mij het lekkerste broodbeleg brood en boter en met schijfjes banaan.

Dhyan, - 07-04-’24 11:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.