Spontaan

Dit is de 2024-18 en de laatste tekening die ik hier plaatste was 2024-12, dus er horen er nog een paar tussen, die zullen zo langzamerhand ook wel tevoorschijn komen en 2024-19 is er ook al, plus nog 20 A4tjes met gezichten van Zonnemaire, want dat is het thema dit jaar, 'het gezicht van Zonnemaire'. Dus ja, ik deed een poging, we zullen zien of mensen zich herkennen.

De kleuren van bovenstaande tekening zijn restjes van potloden die toevallig op mijn bureau lagen na de bestelling die ik laatst deed, ik dacht er totaal niet bij na en zo onstond er toch iets leuks. De volgende die ik maakte ook weer van restjes van de restjes is alweer een stuk minder leuk, ik dacht er teveel bij na (nu groot in het midden enzo), spontaan ontstaan gewoon de leukste dingen.

Vanavond schoven we weer eens aan in de Smisse, we hadden leuke aanschuivers, het was gezellig.

Ria Maandag 06 Mei 2024 at 8:22 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Ik denk dat het maken ook leuker is dan het eindresultaat.

Renesmurf, (URL) - 06-05-’24 21:54
Margo

Ik vind hem leuk. Je kunt eindeloos variëren met vormen en kleuren. Ben benieuwd naar de rest.

Margo, - 06-05-’24 21:58
Sjoerd

Ik vraag me af of je tussendoor veel moet corrigeren.

Sjoerd, (URL) - 07-05-’24 07:09
Jan K. alias Afanja

Zoals je het vertelt, doet het me wat denken aan action painting, gewoon lekker je gang gaan en dan maar zien wat eruit komt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-05-’24 17:16
Ria

@renesmurf het is natuurlijk leuk als het eindresultaat er ook mag zijn!

@Margo even geduld nog :-)

@Sjoerd Nee, niets eigenlijk, als er een kronkel in het rechte lijntje zit of het buigt teveel door maak ik het gewoon iets groter en pas de omliggende blokjes aan :-)

@Jan Ja zoiets

Ria, (URL) - 07-05-’24 18:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.