Uitlenen

Er zijn op het dorp meerdere mensen die lid zijn van vrienden van de fiets en daarbij de gelegenheid tot overnachten bieden. Ik zocht eens contact, eentje heeft al een tekening van mij hangen en ik vroeg of hij misschien eens iets anders wilde, of eentje erbij en dan kaartjes erbij zodat hij mij een beetje kon promoten. Dat vond hij prima, eentje erbij werd het.

Gisteravond tijdens het eten schoven er ook fietsvrienden aan, zij wonen in best een markant huis met veel kamers dus die wilden ook best wat ophangen! Vanmorgen zocht ze er wat uit en ik gaf er inmiddels al drie ingelijst en wel af. Echt heel leuk hoor en morgen ga ik naar het Dorpshuis, eens zien of daar ook nog iets kan hangen.

Dit alles dank ik ook aan Jaap. 'Je zou ze eens ergens moeten hangen' zei hij steeds' en toen de expositie in de kerk was kreeg ik de lijsten, dat was niet voor niets natuurlijk want dan zou ik ze daarna ook makkelijker ergens kunnen hangen.

Nu hij overleden is en met 'Beleef Zonnemaire' en de zomer in zicht ben ik er maar eens achteraan gegaan. Dus mensen die weer andere mensen over de vloer krijgen en een mooi plekje hebben mogen zich melden.

Het is gratis, tot ongeveer eind september en je mag zelf uitzoeken.

Ook restaurants en galerieën mogen zich melden, ik heb werk genoeg te liggen dat best gezien mag worden!

Ria Dinsdag 07 Mei 2024 at 6:23 pm | | Standaard

vier reacties

hanscke

Leuk initiatief. Geeft ook vast wel weer nieuwe contactmomenten. En de tekeningen gaan gezien worden.

hanscke, (URL) - 07-05-’24 19:25
Hans

Beetje reclame voor je werk is niet verkeerd. Hans

Hans, (URL) - 07-05-’24 21:51
Sjoerd

Dat vind ik een mooie actie Ria.

Sjoerd, (URL) - 08-05-’24 07:06
Jan K. alias Afanja

Leuk idee, ‘Ria’s Kunstuitleen’

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-05-’24 10:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.