Rommel

Het is de komende woensdagen, ik denk tot eind augustus, rommelmarkt bij camping Kloet in Zierikzee, je moet wel € 1.50 entree betalen, maar dan zie je ook een hoop rommel. Je snapt toch niet waar het allemaal steeds maar weer vandaan komt. 
Joke riep me vanmorgen op MSN of ik zin had om mee te gaan, tuurlijk had ik dat en we hebben er een paar uurtjes lekker rondgeslenterd. Ik had eerst al een rondje met Simba gedaan en die had geen zin meer om daar rond te lopen, ze ging onder ieder kraampje liggen, dus die heb ik maar weer snel naar de auto gebracht.
Ik heb een oude collectebus op de kop getikt voor bij het honingkraam, van het oude doosje waaide het dekseltje altijd open, niet echt handig. Joke heeft een paar hele mooie oude kruiken gekocht.
We hebben heerlijk een patatje gegeten, daar moest je wel een tijd voor in de rij staan, maar daarna smaakte het dubbel zo lekker natuurlijk.


Ria Woensdag 20 Juli 2005 at 5:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.