DramaKijk nou toch eens wat een drama, de koe is kapot. Er is een poot af en ze ligt op haar zij heel erg zielig te zijn. Het kalfje ligt ernaast. Binnenkort zal ik eens op ziekenbezoek gaan en vragen of het toch allemaal nog wel goed komt. Verder is het een heerlijke rustige zondag. Joop heeft taxi gereden vanmiddag en ik heb lekker op de bank gelegen met mijn boekje, ik heb het uit en Meggie is van de drank af, leuk geschreven aangrijpend verhaal.

Update:
Vanmorgen rond vijf uur stond er hier op de rotonde een koe, Miriam en ik denken nu dat het deze koe was, dat een paar "grapjassen" haar meegenomen hebben en daar neergezet. Nou, nou wat een lol!
Ria Zondag 24 December 2006 at 5:51 pm | ΒΆ | Standaard

dertien reacties

Hans

De kerkklok hier naast herinnert mij er aan, dat ik helemaal vergeten ben om je een vrolijk kerstfeest te wensen. Zelf voel ik me een beetje als de koe. En maar hopen dat het goed komt. Meggie wel :-)

Hans, (URL) - 24-12-’06 18:04
Loes

Pootje gelicht?

Loes, (E-mail ) (URL) - 24-12-’06 18:24
marcel

En hoe kom je nu de kerst door? De dagen worden weer langer, dus uitlezen dat boek? Je hebt me eerlijk, wel nieuwsgierig gemaakt met dat boek! Btw, zonde van de koe.

marcel, (E-mail ) (URL) - 24-12-’06 18:31
Renesmurf

arme koe, beterschap koe!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 24-12-’06 20:30
Brillie

Er was vanavond nog een drama: Rita Verdonk keek naar RTL4. En zag daar vele buitenlanders Nederland binnen gehaald worden. Voor haar een drama. Voor anderen levensgeluk. Wat een emotie. En dan nog deze koe. Ik kan er niet meer tegen…

Brillie, (URL) - 24-12-’06 22:41
Bart

Bij die van mijn pa brak ook een poot…..

Bart, (URL) - 24-12-’06 22:55
Indigo

Arme koe…en zo op kerstavond is er natuurlijk geen dierenarts beschikbaar…..

Indigo, (URL) - 24-12-’06 23:05
Indigo

mijn klik heeft de hik…sorry

Indigo, (URL) - 24-12-’06 23:06
Redstar

Ik leef mee met de familie van de koe… en met Brillie ook een beetje..

Redstar, (E-mail ) (URL) - 24-12-’06 23:17
ria

Ik weet niet meer waar het was, maar ik hoorde vanavond ergens dat Rita zwanger was geraakt van een Somalier en dat het kind na de geboorte het land uit werd gezet…

ria, (E-mail ) (URL) - 24-12-’06 23:52
Tanya

En wat ga je nu lezen???

Tanya, (E-mail ) (URL) - 25-12-’06 12:42
Peter Post

‘s ochtends wordt je wakker , kijk je naar buiten en dan besef je dat tuinkoe en tuinkalf (de laatste van hele goede vrienden gehad) zijn gekidnapt. Gelukkig krijgen we een belletje dat tuinkoe op de rotonde in Scharedijke is neergelegd. Wij gelijk daar naar toe en ondanks de schade, afgerukte poot en scheurbuik, maar meegenomen. Dat komt nooit meer goed. Van tuinkalf ontbreekt nog ieder spoor.
Tuinkalf staat wellicht nu bij een ander in de tuin te pronken. Fijne Kerst. Ondanks de vredige gedachten hoop je toch bijna dat dit soort onverlaten net zo’n poot en buik krijgen als onze tuinkoe.
We hopen dat tuinkalf, die we van goede vrienden hebben gehad, toch nog gezond thuis komt.

Peter Post , (E-mail ) - 25-12-’06 23:34
ria

@Peter: Ohw, ik dacht dat ik het kalf ook zag liggen, maar dat zal dan de poot geweest zijn, ik durfde niet goed te kijken, vind het altijd een beetje raar staan van mezelf, zeker als ik dan ook nog eens foto’s ga lopen maken. Wat een stelletje rotzakken! Echt heel onbeschoft, ik zou het aangeven, misschien is er wel iemand die ze heeft zien rijden, er moet toch iemand weten wie dat geflikt heeft. De koe wordt daar niet heel van en het kalf is er ook niet mee terug, maar gerechtigheid moet er wel zijn natuurlijk.

ria, (E-mail ) (URL) - 26-12-’06 00:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.