GestrandWat een sensatie vanmiddag op het strand. Ik zag het al van verre en als ik de krant had gelezen vanmorgen had ik het al geweten, maar dat doe ik meestal later pas.
De boot trok veel bekijks, ik heb er ook nog een tijdje staan praten met een paar bekenden en dan krijg je het best snel koud. Eigenlijk had iemand hier gelijk brood in moeten zien, koek en zopie was best lekker geweest.

Toen Joop vanmorgen even naar Zierikzee ging om een boekje te kopen belde hij even later op, "Je raadt nooit wat ik gekocht heb". Nee, als hij zo begint zal ik het zeker niet raden. Het bleek een pick-up te zijn, voor LP's weet je nog, van vroeger. De hele stapel is inmiddels van de garagezolder gehaald, er komt al geluid uit, maar er ontbrak een riempje in de speler, dat moet opnieuw besteld worden en daar zit nu voorlopig een elastiekje voor in de plaats, de toeren zijn te laag, geen gehoor, nog even geduld dus.
Ria Woensdag 14 November 2007 at 7:54 pm | | Standaard

vijftien reacties

Therese

Jee, zo iets verwacht je toch helemaal niet, van die kotters.
En ik hoop dat je dat riempje kunt bemachtigen; wij hebben nu al 2 platenspelers en we hebben er veel plezier van.

Therese, (E-mail ) (URL) - 14-11-’07 20:04
Peter

Blijft fotogeniek zo’n schip op het droge!
Enneh: Ik heb het altijd gezegd: Ruim nooit je platenspeler op! Gelukkig heb ik een direct drive: Die heeft geen snaar die na verloop van tijd verdrogen kan.

Peter, (E-mail ) (URL) - 14-11-’07 20:41
aargh

Is dat nou gewoon onvoorzichtigheid? Er is geen storm of niks. Of had hij kapitein Zeppos in gedachte? :-S

aargh, (E-mail ) (URL) - 14-11-’07 20:46
ria

Peter: Ik heb zo het vermoeden dat die ook wel duurder zal zijn... Aargh: Geen idee, misschien dat de zeebodem door de storm veranderd is :-.

ria, (E-mail ) (URL) - 14-11-’07 20:53
Me! van bVision

Een prachtige foto, en hoe gaat die nou terug…

Me! van bVision, (E-mail ) (URL) - 14-11-’07 20:53
ria

@Me: Er lag een sleepboot klaar, om hem rond een uur of vijf vlot te trekken, als het goed is vaart hij weer,

ria, (E-mail ) (URL) - 14-11-’07 20:54
Mike

WAUW, wat een meesterlijke foto en wat ligt het schip mooi recht, het lijkt bijna een soort van optich bedrog. Zeer fraai!

Mike, (E-mail ) (URL) - 14-11-’07 20:57
Brillie

Ik dacht altijd dat de vissers verder de zee op gingen, of proberen ze nu jou te vangen?

Brillie, (URL) - 14-11-’07 21:03
Renesmurf

Ik zou een pick up kopen met ub aansluiting, dan kan al het spul naar de pc!
En zo`n boot doet oude tijden herleven, wel zo toepasselijk.

Renesmurf, (URL) - 14-11-’07 21:24
marlies

idd een draaitafel met usb aansluiting is geweldig en niet eens zo vreselijk duur. kun je al je LP’s ook nog eens branden en ze in de auto afspelen! het is wel aan te raden om op je PC een beetje leuke set speakers aan te sluiten zodat het geluid, als je de LP’s gewoon afspeelt, ook goed is. de foto is (natuurlijk) weer een kompliment meer dan waard.

marlies, - 14-11-’07 22:22
ria

@Marlies, ja, branden is misschien ook wel iets, sommige dan, het is weer echt zo’n impulsaankoop van Joop, maar de doos staat er nog. Ik heb zelf wel goede boxjes hoor, die van Joop zijn stuk geloof ik, hij neemt genoegen met het geluid dat uit zijn beeldscherm komt, maar heeft daar verder alles bij de hand he.

ria, (E-mail ) (URL) - 14-11-’07 22:42
Redstar

Dat is een zeer mooie foto! Die aankoop van Joop is hartstikke tof natuurlijk. Daar kan je alleen maar van genieten. Oude platen draien is heerlijk :-)

Redstar, (URL) - 14-11-’07 23:37
gerda

mmmmmmmmmmm Maar goed dat je de platen niet met de grote opruiming weggegooid heb, en dat joop zijn teen minder of geen pijn meer doet, kunnen jullie rock en rollen .

dat is de zee he? altijd anders ghooooooooo mooi hoor xx

gerda, (URL) - 15-11-’07 08:11
BERT&RI@

Zullen zeker mooie oude nummers op staan ,die op cd niet te koop zijn.

BERT&RI@, (E-mail ) (URL) - 15-11-’07 08:16
ajmh

Mooi beeld altijd zo’n gestrand schip.
Ik heb mijn hele collectie platen opgeruimd, nu zijn de cd’s aan de beurt. MP3 rules, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan!

ajmh, (URL) - 15-11-’07 16:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.