Roze toestand

Ik wist niet precies hoe laat de Giro ‘d Italia kermis in Ellemeet voorbij zou komen, dus liep ik maar op goed geluk die kant op. Tegen enen was ik daar en het werd er al behoorlijk druk. Maar toen ik hoorde dat het spul pas om kwart voor drie voorbij zou komen vond ik dat toch nog wel lang duren.
Ik had honger en ben eerst maar terug naar de winkel in Scharendijke gelopen voor wat te eten. Joop was inmiddels ook onderweg, hij moest vanmorgen in Den Haag zijn en we spraken af elkaar op de Brouwersdam te zien. Daar waren ook al behoorlijk wat mensen, maar wat een koude rotwind, ik had alleen maar een bodywarmertje aan en dat was eigenlijk wat weinig. Het was het beste om maar ergens achter te gaan staan, dat deden dan ook de meeste mensen. En daar sta je dan een uur te wachten, af en toe komt er eens iets voorbij en dan eindelijk als de hele bubs aan komt razen is het in een vloek en een zucht gebeurd. Ik was even afgeleid en heb alleen een foto van de achterkant van de kopgroep, die heeft vast niemand ;)

Ria Maandag 10 Mei 2010 at 8:09 pm | ΒΆ | Standaard

negen reacties

Thérèse

Ja, dat heb ik vaker gehoord. Lang wachten en dan…floeps, alles voorbij. Maar wat een mooie foto van de kont van de kopgroep, hahaha! Die heb je toch maar mooi!!!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 10-05-’10 20:23
Me!

Ik het hier gehad met de Amstel Gold Race. Lang gewacht en na een minuut waren alle renners voorbij.

Me!, (E-mail ) (URL) - 10-05-’10 21:26
marlies

en dat allemaal met alleen een bodywarmertje aan>-D daar had ik ook wel een foto van willen zien!!

marlies, - 10-05-’10 22:33
Brillie

Ik vond ze maar wat vaak vallen. Komt vast door het kleuren op de weg.

Brillie, (URL) - 10-05-’10 22:47
Renesmurf

Gelukkig bleef het droog! En elke foto is uniek, en deze zeker!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 11-05-’10 00:29
joke

Wim zag julder autootje op de tv!:-D

joke, - 11-05-’10 09:57
Wieneke

Leuk dat je toch nog even snel een fotootje van de snelle jongens hebt kunnen maken. En dat allemaal alleen in je bodywarmertje. Maakten andere mensen nog foto’s van jou? :-)

Wieneke, (URL) - 11-05-’10 10:32
ria

Marlies en Wieneke: LOL :-D Joke: Leuk!

ria, (E-mail ) (URL) - 11-05-’10 10:43
mikelodeon

Mooie heldere foto’s, ook het weer zag er bij jullie duidelijk beter uit. Ben wel blij dat get Girocircus nu voorbij is, t gaf een boel sores in Utrecht zeker nu er gestaakt wordt bij de vuilophalers.

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 11-05-’10 13:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.