Met zonder

Sinds lang waren we vandaag weer eens op het strand. Ik had weer rechte laarzen dus dat moest lukken dacht ik. Mijn zolen pasten er niet in maar een keertje zonder moest kunnen vond ik. Nou dat heb ik geweten, want ik weet nu ook weer waarom ik niet meer naar het strand ging... juist in het losse zand deed mijn voet zeer en nu zonder zolen dus weer.

Dat je zo snel aan die dingen gewend bent had ik niet verwacht, want ik voel ze natuurluijk nog wel in mijn andere schoenen, maar mijn voet doet vanaf het begin dat ik ze heb geen pijn meer. De kaplaarzen bewaar ik  maar voor in de tuin, of ik moet het met dunnere sokken nog eens proberen.

De zeehiondjes waren er en we hadden een balletje meegenomen, Didi heeft zelfs nog gezwommen, allemaal leuk. Morgen nog eens misschien, mèt zolen.

Ria Donderdag 01 December 2011 at 7:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Margo

Schattig die zeehondjes. Komen ze dicht bij de kust?

Margo, (URL) - 01-12-’11 19:40
Thérèse

Leuk, die zeehonden. Kan je niet een beetje hoge schoenen kopen en daar je zolen in doen? Zonder lijkt me nu niet zo’n goed idee.

Thérèse, (URL) - 01-12-’11 20:20
ria

@Margo: ja best dicht hoor, meter of twintig bij me vandaan.

@Therese: die heb ik pas gekocht hè, maar vond het nog een beetje zonde ;-)

ria, (URL) - 01-12-’11 20:24
tineke

Wat een prachtige foto van die zeehondjes,dat was iets voor onze kleinzoon Finn,die zou zijn oogjes uitkijken van verbazing,zoiets in Zeeland.!!

tineke, - 01-12-’11 20:34
Sjoerd

Leuk is dat als die zeehondjes zo dichtbij komen. Heeft Didi niet de neiging om er mee te gaan spelen…

Sjoerd, (URL) - 01-12-’11 21:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.