(On)Handig!

Ria Dinsdag 08 Mei 2012 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

twaalf reacties

mack

Dan moet je er gewoon nog een paar schepjes bovenop doen. Schepjes van de Chili Con Carne, wel te verstaan.

mack, (URL) - 08-05-’12 20:40
ria

@mack: ik snap niet wat je bedoelt .. waar bovenop?

ria, (URL) - 08-05-’12 20:44
tineke

Zo telezen ben je je dag weer voldaan door gekomen,alleen op het toetje na niet….dat werd zeker teveel van het goede..na het schudden van het flesje.?

tineke, - 08-05-’12 21:20
Sjoerd

Grinnik… Ik zie het helemaal voor me, inclusief enkele woorden die daarbij horen.

Sjoerd, (URL) - 08-05-’12 22:12
adriaanbrillie

Na grasmaaien altijd aan harken. Lijkt mij dan. Al is dat wel veel werk voor een vrouw alleen.

adriaanbrillie, (URL) - 08-05-’12 22:40
Irene

Oei, bloedbad.

Irene, (URL) - 08-05-’12 23:24
Renesmurf

ja, vergeten kan gebeuren, er worden wel ergere dingen vergeten.
En de natuur, tja, die gaat zijn gang.

Renesmurf, (URL) - 09-05-’12 00:17
Redstar

Chili con carne kan het hele jaar door hoor. Als je dat zomers eet heb je minder last van de warmte. En van muggen als je het goed doet :-)

Redstar, (URL) - 09-05-’12 07:44
Thérèse

Hahahaha, ja zoiets hebben wij ook meer dan eens meegemaakt. Het is natuurlijk pas later leuk. Als je dat spul van het plafond gehaald hebt.

Thérèse, (URL) - 09-05-’12 21:02
ria

@Therese: nou bij mij hing het meer aan het raam en de vensterbank en in mijn haar, echt vreselijk, ik kon gelijk onder de douche ;-)

ria, (URL) - 09-05-’12 21:45
ria

@Redstar: Ik denk dat ik het niet op jouw manier doe, d.w.z. veel knoflook, daar kan ik nl. niet tegen en ik vind het ook niet lekker, om nog maar te zwijgen over de volgende dag. Peper wel, dat doe ik er dan ook veel in en chili poeder.

ria, (URL) - 09-05-’12 21:48
mack

Ik bedoelde nog een berg bruine bonen boven op wat je er al had liggen.

mack, (URL) - 09-05-’12 22:53