IJzig

Het is wel koud maar lekker warm aangekleed is het heerlijk buiten, gezond ook! Kou is geen reden om binnen te blijven, nat en vochtig wel.

De zwamen landden met een klap op het ijs en hadden toen gelijk een gat om in te zwemmen, niets aan de vleugel.

Joop gaat elke dag trouw naar de sportschool, het gaat goed! Hij is er laatst achter gekomen dat hij de beta blokkers die hij nu ongeveer een jaar slikt 's morgens in moet nemen in plaats van 's avonds. Dat zullen ze best gezegd hebben maar hij heeft dat pilletje gewoon bij de grote hoop gegooid die hij 's avonds in één keer naar binnen gooit. Nu gaat elke morgen om negen uur de wekker.

Ria Zondag 25 Februari 2018 at 4:25 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

hanscke

Het is de laatste dagen voor al ‘s morgens erg mooi buiten. Veel zon en een strak blauwe lucht. Ik vind het zo heerlijk om dan buiten te zijn. En dat het een beetje koud is, ach dat is niet erg. toch verlang ik wel naar het voorjaar met iets mildere temperaturen.

hanscke, (URL) - 25-02-’18 20:05
Sjoerd

Het wer is prachtig nu. Ik mag dat wel een paar graden vorst.

Sjoerd, (URL) - 25-02-’18 20:59
Jeanne

O Prachtig, die zwanen!!

Jeanne, (URL) - 25-02-’18 22:35
Ina

Echt heerlijk wandelen met dit weer. Dikke sjaal om en gaan. Heerlijk!

Ina, - 25-02-’18 22:56
Renesmurf

Nou, dat is ook wat, dat je zelf uit moet zoeken wanneer iets genomen moet worden. Maar evengoed, alhier was het prachtig wandelweer, de kou valt op zich wel mee.

Renesmurf, (URL) - 25-02-’18 23:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.