Mals

Alles is heerlijk opgefrist naar een paar uurtjes een mals regentje, geen onweer, geen windstoten, gewoon alleen maar regen, heerlijk!

Dat zal vanavond wel wat anders zijn wordt er voorspeld, het begin is er al verder wachten we het maar rustig af na een dagje kleuren en een beetje rommelen. Inmiddels heb ik al wel sokken aan.

Joop puzzelt, op tafel, in de krant en op zijn tablet, puzzels zat overal, gelukkig geen Candy Crush meer. Helemaal afgekickt.

Nu heeft hij ook weer jicht, hij heeft 'nooit niks' zegt hij altijd, maar dat is volgens mij hetzelfde als 'altijd wat'.

Ria Donderdag 09 Augustus 2018 at 6:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

aargh

O ja, PHPD heet dat. De bekende ouderdomskwaal. Pijntje hier pijntje daar.
Wij hebben ook eindelijk eens wat regen gehad, ineens weer geuren buiten, heerlijk. Ik hoop wel dat het meevalt vanavond, E vliegt weer naar Dublin.

aargh, (URL) - 09-08-’18 19:53
hanscke

Eindelijk eindelijk, vanmiddag na drie uur, toen ik Nina uitgezwaaid had, ja ze was nog weer even bij ons, begon het te regenen niet zo klein zachtjes. En wat ruikt het dan lekker. Heerlijk.
Gefeliciteerd met de 8e.

hanscke, (URL) - 09-08-’18 21:51
Margo

Wat heerlijk he, dat je weer gewoon naar buiten kunt lopen zonder dat je het gevoel hebt een oven binnen te stappen! Lekker wat buitjes vandaag, nu regent het ook weer.

Margo, (URL) - 09-08-’18 22:55
Renesmurf

ja, altijd wat is dan ook altijd vervelend, maar ach, het beste er altijd maar weer van maken. Zeker een speciale dag vandaag, de dag van de afkoeling.

Renesmurf, (URL) - 09-08-’18 23:50
Sjoerd

En ze zeggen dat we nog niet van de warmte af zijn… Ik vind vooraan in de twintig prima, warmer hoeft niet.

Sjoerd, (URL) - 10-08-’18 08:45
John

Volgende week wordt het eindelijk weer warm :D Hier sloeg de bliksem in de Westerschelde. Dat gaf een berg licht.

John, (URL) - 10-08-’18 16:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.