Shit happens

Nou kijk, ik ben in dit geval A en ik kom uit Zierikzee en ben op weg naar huis. Ik ben bijna door de lange bocht in Schuddeberus heen als B voor me de weg opdraait. Ik rij op een voorangsweg,  het kon nog wel net, maar ik moest wel wat afremmen, ze blijven sukkelen dus ik besluit er voorbij te gaan, er knipperde geen richtingaanwijzer, dus ze redeen gewoon te tutten. Ik was al aan het inhalen toen ik net op het laatst dacht te zien dat de richtingaanwijzer aan ging, 'het zal toch niet' dacht ik nog, maar ja hoor daar knalden ze al tegen me aan. Ik heb altijd geleerd eerst alle kanten op te kijken dan richting aangeven, vaart minderen en dan pas af te slaan en niet op het moment dat je afslaat pas riching aan gaan geven.

Nou en daar stonden we toen, het waren ook nog eens Polen maar wel vriendelijk, ze spraken wat engels en het kwam goed zeiden ze, maar ik deed toch eerst maar een deuntje en belde Joop om het heugelijke nieuws mee te delen. Hij was aan het fietsen en belde de politie, die eerst wel kon komen, maar later weer niet. Ik heb daar geloof ik wel twee uur gestaan. Inmiddels gelukkig wel een schadeformulier gevonden, maar ja daar hadden ze mijn hulp bij nodig en van anderhalve meter coronus afstand hadden ze blijkbaar nog nooit gehoord.. dus ik deed mijn best ze een beetje op afstand te houden.

En dit is het geworden. Ach ja, het is maar blik en als ik er geen virus bij opgelopen heb is het allemaal te overzien.

De bananen zijn weer binnen, ik voel me niet happy bij het boodschappen doen hoor, de mensen doen ook raar en al die doekjes en flesjes... 

Bij de dierenwinkel lagen allemaal wattenstokjes bij de pinautomaat en ik vroeg waar dat voor was, dat is om te pinnen zei ze, maar ja toen had ik dat net gedaan, dus ik zei dat moet je dat er wel bij zeggen. Het zag er ook rommelig uit, niet een bakje voor de 'schone' en de 'vuile' bv . Het blijft behelpen met dat virus.

Ria Vrijdag 03 April 2020 at 6:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ik hield vanavond nog een deur open voor een oude dame, ik vergeet die anderhalve meter steeds. Inhalen doe ik al tijden niet meer, ik blijf vrijwel overal achter. Sterkte er mee.

Renesmurf, (URL) - 03-04-’20 21:28
John

Ja dat is behoorlijk balen. Toch weer een hoop gedoe met wegbrengen en zo. Ik heb dit ooit eens bijna gehad. Toen ik flink op mijn toeter drukte kwam het goed.

John, (URL) - 04-04-’20 08:42
Sjoerd

Dat was dus niet handig om daar in te halen. Maar je hebt gelijk, het is maar blik, maar evengoed zonde.

Sjoerd, (URL) - 04-04-’20 09:52
ria

Er kwam niets aan hoor Sjoerd, heel overzichtelijk allemaal, ik ben ook niet zo van het inhalen anders.

ria, (URL) - 04-04-’20 09:57
Jan K. alias Afanja

Het is weliswaar maar blik, maar het is evengoed wel zonde, want de glans is wel van het blik af op deze manier. Ik hoop voor je dat het financieel goed afloopt, maar daar ben ik nog allerminst zeker van.
Stomme Polen ook … nog nooit van anderhalve meter afstand houden gehoord blijkbaar …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-04-’20 12:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.