Alles behalve..

Lege kratten gooi je natuurlijk niet weg, daar kan weer vanalles anders in. 

Of dienst doen als anti hageldak. Strakjes barst de hemel open is ons beloofd en ik ben eigenlijk best bang voor hagelstenen op tere of vlezige blaadjes van bijvoorbeeld de lampionnetjes  of de cactussen. Die laatste hebben namelijk nog steeds littekens van een hagelbui afgelopen winter, die gaan nooit meer weg.

Dus nu staat het zo, plus nog wat andere voorbereidingen. Als het echt gaat hagelen doe ik de parasol naast de tibouchina open, zulke dingen.

We wachten het af, van mij mag het even, ik word ziek van dit weer. Wel een rondje gedaan vanmorgen, maar daarna was ik het liefst weer in bed gekropen, alles doet zeer, zweterig, klam, ik zou er niet aan moeten denken ergens te wonen waar het altijd zo is. Hier regent het gelukkig morgen weer, of storm, vorst, het maakt me allemaal geen drol uit als het maar niet meer zo heet is.

Ria Donderdag 13 Augustus 2020 at 7:42 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Ellen

Leuke oplossing. Maar als het echte zware hagelstenen worden gaan ze door het doek van de parasol denk ik maar zo. Wij hebben net een paar druppen regen gehad, kan nog meer komen. Afgelopen dinsdag kregen we 5 spatten en in Lunteren en Barneveld hier niet zover vandaag was het noodweer. Tenten op camping in Lunteren dreven op 50 cm.water.Ik ben ook geen liefhebber van deze temperaturen. Klein stukje gefietst, wilde toch bloeiende hei zien, voor je het weet is het uitgebloeid. Heel veel bomen en struiken zijn verdord en geel. Ook die zijn toe aan water. Ja, het weer is altijd een onderwerp tot gesprek.

Ellen, - 13-08-’20 21:44
Sjoerd

Ik mag dat wel een lekker zonnetje, maar meer dan 30 graden hoeft echt niet. De zware regenbuien zijn gelukkig aan ons voorbij gegaan, wel wat regen maar geen donder en bliksem of hagel.

Sjoerd, (URL) - 13-08-’20 22:50
John

Hier viel gister wat regen maar echt niet veel. Het is wel lekker koel buiten en dat was vanmorgen wel echt heerlijk. Het belooft vandaag niet zo warm te worden.

John, (URL) - 14-08-’20 07:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.