Kansen

De uilen zitten er nog steeds. Ik maak nooit foto's meer van ze, er zijn genoeg anderen die dat veel beter kunnen dan ik met hun grote toeters, maar vanmorgen zat er eentje zo lekker in de ochtendzon dat ik het niet kon laten. Bij het aanklikken zie je zijn mooie oranje ogen. Na die eerste dag zitten ze eigenlijk nooit meer zo leuk naast elkaar, daar heb ìk tenminste foto's van.

Na mijn ochtendrondje en de koffie stapte Joop op de fiets en kreeg ik het op mijn heupen.  Zulke dingen kun je niet dwingen, als het er niet is is het er niet, maar als het er is dan moet je het wel pakken natuurlijk. Dus het huis is grotendeels weer stofvrij en hygienisch schoon zal ik het maar noemen.

Nu nog even wachten tot het schoneramenvirus zich aandient want dat is ook wel heel erg nodig. Maar goed, ik voel nog niks.

Eind van de middag nadat iedereen zijn rondje gedaan had deed ik ook nog een fijn rondje door de stille polder, geen zon meer maar ozo lekker.

De rest van de tijd gekleurd.

Ria Zondag 24 Januari 2021 at 7:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Irene

Nou, dat heerst blijkbaar. Hier ook nog geen schoneramenvirus, rustig afwachten maar ;-)

Irene, (URL) - 24-01-’21 20:19
Renesmurf

Rare uitdrukking, op je heupen. Ik heb ook wel eens dat ik een gedeelte af wil stoffen maar eenmaal bezig pak ik de rest vaak ook maar gelijk aan. Het zij zo. Het voorjaar is onderweg, het wordt al merkbaar langer licht.

Renesmurf, (URL) - 24-01-’21 20:35
Sjoerd

Hier hadden we het weekend weer een laagje sneeuw. Niks niet wandelen in die smeltende rommel…

Sjoerd, (URL) - 25-01-’21 07:47
Jan K. alias Afanja

Die ransuil zat daar wel heel mooi te poseren in het zonnetje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-01-’21 09:31
Dhyan

Mooi die uil en inderdaad de drang tot schoonmaak moet je pakken. Bij mij dient die zich altijd wel erg laat aan.

Dhyan, - 25-01-’21 12:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.