Exclusief

Na een alweer erg onrustige nacht werd ik erg laat gebroken wakker, geen ochtendrondje daar had ik geen zin meer in. Ik ging lekker zitten kleuren. Joop ging rijden, het was lekker weer. 

Ik had al een oude broek van Joop klaargelegd en omdat ik sinds een tijdje weet dat mijn naaimachine het nog gewoon doet, waagde ik eens een poging de scheuren in mijn oude broek te dichten, het wordt zo langzamerhand een dingetje om die broek zo lang mogelijk in leven te houden, ik vind dat leuk.

Lapje erachter en zigzaggen maar, de stof is dunner geworden in de loop der jaren, de naald kon het hebben, het lukte. Hij kan er weer een paar wasbeurten tegen. Het wordt nu wel een broek voor speciale gelegenheden, want erg duur natuurlijk, zo'n broek heeft niemand.

Joop kon terecht bij de kapper, waar het gezellig was met familie, er werden foto's gemaakt.

En eind van de middag kwam Maria ex-overbuuv en ex-bazinnetje van Bard haar tekening ophalen, ze was er blij  mee en wist te vertellen dat het erg goed gaat met Bard bij zijn nieuwe baasjes, dat is fijn!

Ria Woensdag 16 Augustus 2023 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Spijkerbroeken moet je in ere houden… Die van mij zijn al zo oud dat ik niet meer weet wanneer ze gekocht zijn.

Sjoerd, (URL) - 17-08-’23 07:37
Ellen

Door te lezen over je spijkerbroek, was het eerste wat mij te binnen schoot “tot aan de draad toe versleten“wat mijn moeder wel eens zei.

Ellen, - 17-08-’23 08:24
ria

Haha, ja dat is hij hoor Ellen :-)

ria, (URL) - 17-08-’23 08:46
Dhyan

Ik vind het maar onesthetisch zo’n korte broek voor mannen, maar joop kan het hebben. :o))

Dhyan, - 17-08-’23 09:51
Jan K. alias Afanja

Zulke oude spijkerbroeken heb ik tegenwoordig niet meer. Die heb ik allemaal weg moeten doen sinds ik last van ernstige buikpijnen kreeg. De nieuwe zitten ruimer en zijn nog lang niet versleten.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-08-’23 11:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.