Braaf

Dit is Bard een labradorreu, hij is nog maar elf maanden en woont bij de overbuurtjes.

Bard en ik zijn al vanaf het begin dikke vriendjes, we komen elkaar 's morgens vaak tegen en hij ziet me dan al van verre, zoals wel meer honden, maar Bard had tot vandaag nog nooit een koekje van me gekregen omdat hij aan de overkant van de weg woont en als we elkaar dan begroet hadden was het goed en kon hij weer verder.

De baasjes van Bard gaan uit elkaar en er veranderen zodoende ritmes ook wat uitlaten betreft en nu mag ik op woensdag 'invallen'.

Erg leuk nu Paule plots weg is en dan weer zo'n leuk grote zwarte goedzak, al moet hij nog leren dat hij dat is. Dat is nog wel even wennen. We hebben geoefend vandaag. Hij vloog van links naar rechts en andersom, maar als hij netjes naast me liep was hij erg braaf en dat zei ik dan ook eerst een keer of tien voordat hij het bij 'braaf' horende koekje kreeg, daarna was het dan weer even over, dat brave.

Ik wilde ook een foto van ons samen maken maar dat lukte nog niet zo, veels te gezellig zo'n laag bij de grondse Ria, maar kijk ik was er wel.

Een grote sproeimachine vonden we allebei best eng want geen idee wat hij (Bard) ging doen en best smal daar, maar hij bleef echt heel braaf zitten, brave hond!

En daarna bracht ik hem weer bij het baasje :-) 

Oh en dan nog even dit... de baasjes zoeken allebei woonruimte te huur, hun huis komt te koop. Mocht iemand iets weten.

Ria Maandag 20 Juni 2022 at 7:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Jan K. alias Afanja

Ha, je hebt meteen weer een wandel- en speelvriendje, zie ik. Leuk!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-06-’22 22:11
Margo

Haha, Als je op je hurken gaat zitten of een kat of hond te fotograferen krijg je een neus in de lens. Leuk dat je weer een wandelmaatje hebt en triest van het baasje van Paule. Maar als je buurtjes uit elkaar gaan en verhuizen gaat hij ook weg denk ik?

Margo, - 20-06-’22 22:59
Sjoerd

Ik denk dat als ze beiden weg willen dat het van korte duur is, maar wel leuk uiteraard.

Sjoerd, (URL) - 21-06-’22 07:47
ria

Dat denk ik ook Sjoerd.

ria, (URL) - 21-06-’22 10:22
Irene

Jij hebt in elk geval ruim voldoende ervaring in het opvoeden van jonge honden :-)

Irene, (URL) - 21-06-’22 16:01
ria

Twee maar hoor Irene

ria, (URL) - 21-06-’22 18:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.