Mis

Vandaag zou mijn nieuwe abonnement ingaan bij Telfort. Er werd gewaarschuwd dat ik misschien even niet bereikbaar zou zijn, dus dat zei ik gisteravond tegen Joop, hij begon te lachen en zei dat ik toch nooit bereikbaar was... nou zeg!

Afijn ik kreeg smsjes Het was gebeurd en omdat mijn verf nog buiten stond wilde ik Joop even bellen, het regende een buitje en ik wilde niet dat mijn blik in zou regenen.  Er was geen bereik zei mijn telefoon er was iets missgegaan met het overbrengen van de Sim-kaart. Er kwam geen verbetering.

Eenmaal thuis vertelde ik het aan Joop hij zou wel eens even kijken en logde in op mijn persoonlijke Telfort pagina, zoiets krijg je er gratis bij natuurlijk, plus nog wat papierwerk en een plastic mapje, ik had het allemaal al weg willen mikken, al die overbodige rommel. Gelukkig had ik het niet gedaan, want u begrijpt het al, daarin zat een nieuw Sim-kaartje.... en toen deed ie ut. Tsjongejongejonge, nou nou dat was wel heel erg stom hoor... dat weet toch iedereen. Nou ik niet, er zat een kaartje in en daarmee had ik altijd prima kunnen bellen, die had ik er zelfs nog even uitgehaald onderweg, in de hoop dat hij het daarna wel zou doen, hihi.

De verf was gelukkig droog gebleven. Ik schiet al aardig op, morgen nog een klein stukje en daarna nog wat koppen, die altijd even extra gecontroleerd moeten worden.

Ria Donderdag 13 September 2012 at 6:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twaalf reacties

adriaanbrillie

Hhahaha…. dat is toch zo… nou ja. Het werkt weer.

adriaanbrillie, (URL) - 13-09-’12 21:11
marlies

jij bent weer met een huzarenstukje bezig zie ik.

marlies, - 13-09-’12 21:20
aargh

Had mij ook zomaar kunnen gebeuren. Elk nieuw apparaat levert wel een paar wanhoopskreten/vloeken en een flinke zweetuitbraak op. Maar uiteindelijk werkt het altijd weer wel.

aargh, (URL) - 13-09-’12 21:35
Irene

O ja, de koppen die controleer ik ook altijd extra trekt deskundig gezicht

Irene, (URL) - 13-09-’12 22:38
Irene

O dat hadden sterretjes moeten worden. Ik vergat dat jouw programmaatje daar vet van maakt. Had ik de gebruiksaanwijzing maar moeten lezen.

Irene, (URL) - 13-09-’12 22:40
ria

@irene: in de mail, staan weer wel sterretjes…
Ja die koppen, de kopse kanten van de balken, moeten goed dicht zijn :-)

ria, (URL) - 13-09-’12 22:54
Renesmurf

Ik snap er niks van, al dat gedoe.
Schilderen wil wel, als het droog blijft!

Renesmurf, (URL) - 13-09-’12 23:11
tineke

Ik snap er ook niets van.
Je mag wel op schieten met schilderen,hoor net dat we regen krijgen.

tineke, - 14-09-’12 00:25
Margo

Waarom kreeg je een nieuwe simkaart? Ik wacht op de nieuwe iPhone!

Margo, (URL) - 14-09-’12 00:46
Thérèse

Gelukkig heb jij jouw Joop. Je kunt toch ook niet alles weten en kunnen. Het is al moeilijk genoeg met al die techniek.

Thérèse, (URL) - 14-09-’12 00:48
Redstar

Lol, zonder sim ben je nergens nee. :D

Redstar, - 14-09-’12 08:51
hanscke

Ik probeer, en ik bedoel dan ook probeer, het zelf te doen, maar het lukt mij lang niet altijd en dan blèr ik GOSSE, de naam van mijn man en dan neemt jij het van mij over. En dat vind ik dan weer zo makkelijk waardoor ik het verder maar laat.

hanscke, (URL) - 14-09-’12 14:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.