Weg van de Weelweg

Vanmorgen zat ik heerlijk op de bank in de zon te haken en ik verheugde me al op een fijne wandeling in de zon, misschien wel met zonder jas.

Dat pakte helaas anders uit, want als snel kwam er een dichte mist opzetten en die is de hele dag niet meer opgetrokken, het was ijskoud!

Natuurlijk wandelden we wel een rondje vanmiddag en zoals zo vaak begon dat in de Weelweg, die er gisteren nog zo uit zag:

 

Ik heb de foto's van vandaag en gisteren eens in een apart mapje gezet en ga daar de rest van de foto's die ik heb eens bij doen, want er gebeurt nogal het een en ander in de Weelweg, al weet ik nog niet of dat van invloed is op de weg zelf.

De camping wordt in elk geval behoorlijk uitgebreid, wat het nodige verkeer met zich mee zal brengen. Ik vind het trouwens toch leuk een beetje bij te houden hoe alles verandert of juist niet.

Ria Maandag 16 Februari 2015 at 7:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zeven reacties

Thérèse

Zo mooi als bij jou is het hier nog niet geweest, hoor. Maar jammer van die mist. Die komt zo plotseling opzetten. Jammer voor jou en Didi.

Thérèse, (URL) - 16-02-’15 19:58
Sjoerd

We hebben hier de hele dag de zon gehad… gewoon heerlijk.

Sjoerd, (URL) - 16-02-’15 23:15
Renesmurf

Hier was het behoorlijk zonnig en op het eind kwam er mist opzetten, en vorst.
We zijn er nog niet.
En alhier is het al jaren aan het veranderen, en dat houdt nooit meer op vrees ik.

Renesmurf, (URL) - 17-02-’15 00:01
John

JA, hier het zelfde. De was hing al buiten en toen opeens kwam de mist op. De was kon weer naar binnen om verder te drogen.

John, (URL) - 17-02-’15 09:41
Jan K. alias Afanja

Wat kunnen de verschillen toch groot zijn in ons kleine landje … Hier in de buurt van Drachten was het gisteren de hele dag zonnig. Vandaag is het helaas druilerig en grijs.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-02-’15 12:09
Wieneke

Zo inspirerend, al die weerberichten uit het hele land :-)

Wieneke, - 17-02-’15 16:50
ria

haha, a het is hier altijd één groot weerbericht ;-)

ria, (URL) - 17-02-’15 18:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.