Overbodig

Kiek kiek een egeltje op dn diek vanmorgen, hij had het laat gemaakt blijkbaar, of was vroeg op.

Wij gingen nog eens even naar Ikea, want in verband met het gescheiden afval ophaalgebeuren had ik een bak te weinig in mijn la. Ik deed wel een losse zak, maar die stak dan steeds buiten de la uit. Nu is het netjes. Linksonder het plastic, rechtsonder groen, rechtsboven wat er dan nog overblijft.

En omdat je daar dan toch bent kijk je nog eens even rond. Zoveel spullen en we hadden het allemaal niet nodig. Twee jaar geleden toen we aan het verhuizen waren nam ik een afwaskwastje mee, dat zal zo ongeveer wel versleten zijn dacht ik, en vies, af en toe moet een mens toch een nieuw kwasje. Ik zet het wel  zo nu en dan in de afwasmachine en toen ik thuiskwam vond ik het echt overbodig dat ik een nieuwe gekocht had hoor, want kijk eens, welke zou de nieuwe zijn?

Dan nog een paar placematjes, ook niet echt nodig maar goed, ander kleurtje, leuk! (Dat geldt natuurlijk ook wel een beetje voor het kwastje)

En een braadslee, of bakding voor in de oven, ja echt overmoedig hoor, ik ben benieuwd, Joop zag lasagna, ik nog niks.

Ria Donderdag 15 Maart 2018 at 5:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

acht reacties

Margo

Haha, ik heb ook een ander kleurtje afwasborstel gekocht, een blauwe en mijn rode mankeert ook nog niks. Ik was het rode beu. Als ik de blauwe beu ben neem ik weer de rode. Ik zet ze ook wel in de vaatwasser en m’n microvezeldoekjes ook.

Margo, (URL) - 15-03-’18 18:56
Jeanne

Zo gaat dat bij Ikea, herkenbaar!

Jeanne, (URL) - 15-03-’18 19:28
Thérèse

Dan ga ik maar NIET naar Ikea. Ik laat mij toch al zo gemakkelijk verleiden. Wat een leuk egeltje trouwens. Die hebben ze niet bij Ikea.

Thérèse, (URL) - 15-03-’18 20:01
Sjoerd

de groene is nieuw?

Sjoerd, (URL) - 15-03-’18 20:50
Dhyan

De gele, of voor Sjoerd die kleurenblind is, de groene is nieuw.

Dhyan, - 15-03-’18 22:03
Jan K. alias Afanja

Whahahaaa … lang leve onze vaak zo vervloekte consumptiemaatschappij … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-03-’18 22:27
marlies

haha, weer een overeenkomst: af en toe geef ik iemand die toch naar ikea gaat de opdracht een afwasborsteltje voor mij mee te nemen, soms doet iemand het ongevraagd en zodoende heb ik altijd nieuwe en nauwelijks van nieuw te onderscheiden ikea-afwasborsteltjes in huis.;-))

marlies, - 15-03-’18 22:28
Wieneke

Zolang Joop er zelf niet als lasagne uit ziet…… lijkt het mij geen probleem :-)

Wieneke, (URL) - 16-03-’18 11:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.