Valentijnkus van Sil

Hoooi allemaal, ik ben een nachtje in mn geboortedurp en het weer zit ook nog eens mee.

We hebben vandaag al een klein poosje lekker buiten gelopen maar vooral om de keukentafel gezeten en flink bijgekletst want we zagen elkaar voor t laatst op mijn geboortedag 28 december, in Nijkerk, eeel egenst aorus. Mijn baan in de kraamzorg bevalt heel goed, ik maak van alles mee en leer vooral heel veel. De tijd lijkt ook ineens veel sneller te gaan. De winter is zo voor mijn gevoel nog niet eens begonnen en de crocusjes staan alweer in bloei, wat fijn dat ik dit nu even samen met mn moeder kan bekijken.

De tv staat hard omdat pap z'n gehoorapparaat het of niet doet of hij heeft het niet in,... dus ik mag nu op mam dr hele rustige stille kamertje een bericht schrijven op haar blog, omdat ze even geen inspi heeft en ik eigenlijk ook niet maar ja...

Voorlopig blijf ik hier tot morgen dus als jullie nog suggesties hebben over hoe we morgen de dag kunnen invullen heel fijn en altijd welkom, we dachten zelf even aan stroa maar dat kunnen we beter afwachten tot 14 maart in Scharenol want dan stuiten we vast nog wel bekenden tegen het lijf, dat vinden we altijd leuk.

Mam moet lachen omdat ik hier haar blog zit te schrijven en ik vind het ook wel grappig eigenlijk.

Nou toedeloe, fijn dat ik juliie via deze weg eens beter heb leren kennen...

liefs en een dikke valentijnkus van Sil X

Ria Vrijdag 14 Februari 2020 at 7:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Janny Wv.F

leuke blog, geniet van het weer even “thuis” zijn en ..zo moeder zo dochter ! O ja gehoorapperaten zijn er om gewoon af en toe uit te zetten doe ik ook….super!

Janny Wv.F, - 14-02-’20 20:33
Irene

Hee hallo. Leuk logje. En daar komt weer een mooie tekening aan ook, zie ik.

Irene, (URL) - 14-02-’20 20:48
Ellen

Leuke blog. Ik zie een glas wijn, is je moeder aan het oefenen met fotograferen van stillevens ?

Ellen, - 14-02-’20 22:07
Ellen

Als ik een gezichtje plaats, dit keer met Valentijn groetjes, hartje op de ogen, verdwijnt wat ik verder schrijf. Maar wens jullie morgen nog een fijne dag samen.

Ellen, - 14-02-’20 22:13
Sjoerd

Haha, lekker zo’n virtuele Valentijnskus… ik zou zeggen wandel eens lekker door Goes morgen, of door Middelburg. Gewoon om nog lekker even samen te zijn. Een kop thee of koffie, een glas wijn wat maakt het uit. En uiteraard wat lekkers om te lunchen.

Sjoerd, (URL) - 14-02-’20 22:39
John

Nou, je zou zo een eigen blog kunnen beginnen. Lekker uitwaaien kan wel denk ik. Zondag wordt wat lastiger vrees ik.

John, (URL) - 15-02-’20 08:46
Jan K. alias Afanja

Je hebt een lekker vlotte en vrolijke schrijfstijl, Sil, wat mij betreft mag je best eens vaker optreden als invalkracht. :-)
Wat jullie ook gaan doen, maak er een mooie dag van samen!

Groetnis en een tút út Fryslân werom.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-02-’20 11:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.