Heet

Toen Nora pas 1 werd mocht ze een taart opeten voor de foto's, dat werd een leuke serie natuurlijk en dit is zo'n beetje de slotfoto. Gisteren kreeg ik een filmpje dat ze loopt, serieus lopen dus en niet zomaar een stapje per ongeluk, vanwege de hitte niet geschikt voor publicatie.

Het is weer veel te heet. Ik was bij de kapper en daarna telde ik mijn tekeningen eens,  op de stapel A2 formaat liggen er 153, plus wat er nog her en der hangt. Nog even en ik kan de kamer ermee behangen. Dit is weer een kleintje, die telde ik niet mee.

Eind van de middag liep ik een rondje met Pip een hondje uit het dorp, ook alweer te heet voor een fijn rondje.

Vanavond haalden we een gratis stoel op op Haamstede, een feauteuil voor Joop zodat hij makkelijker zit om te lezen, de oude was te smal. Handig om te proberen zo.

En nu maar afwachten of er nog een beetje geslapen kan worden, ik plak nu al, zo eenst nog maar eens onder de koude douche.

Ria Dinsdag 05 September 2023 at 8:46 pm | | Standaard

drie reacties

Margo

Veel te warm! Toch m’n gootsteenkastje uitgeruimd, schoongemaakt en beter ingeruimd. Maar dat was vanochtend, toen wist ik nog niet dat het er eigenlijk te warm voor was!
Hartstikke leuke foto van Nora!

Margo, - 05-09-’23 23:11
Sjoerd

Ik vond het nog wel meevallen met de hitte. Deze tekening zou ik niet uitzoeken… ik vind hem wat “rommelig”,

Sjoerd, (URL) - 06-09-’23 07:03
Jan K. alias Afanja

Nora heeft er duidelijk van genoten. En dat zal voor de andere aanwezigen vast niet anders geweest zijn.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-09-’23 11:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.