Donker

Vorig jaar in Goes (toch eentje gevonden) net zo koud als vandaag.

Waterkoud vandaag, eind van de middag regende het alweer al viel het uiteindelijk wel mee. De boeren reden af en aan met aardappelen en suikerbieten, dat werd een keer tijd, vooral voor de aardappelen.

Na de koffie gingen we stemmen, ditmaal koos ik ook voor een grote partij, al die snipperpartijtjes dat schiet niet op, plus dat je jezelf rotzoekt op dat grote vel papier in het stemhokje, ik koos voor veilig op alle fronten, denk ik. 

Geen foto's gemaakt, ik zoek ook maar niets op. Twintig jaar geleden logeerden we in Nijkerk omdat Sinterklaas langs zou komen, één van de weinige logeerpartijtjes ooit omdat ik geen oog dicht doe in den vreemde. Tien jaar geleden hapte ik haring met Ina en vijf jaar geleden was Didi bij de kapper voor een was en droogbeurt, allemaal alsof het gisteren was, behalve de logeerpartij.

Soms denk ik dat ik depressief ben, maar dat is het eigenlijk niet, emotioneel is een beter woord, om allerlei dingen, die ik zie, hoor, of aan denk, huilen om toch wel iets, maar het helpt niets. Het zal de tijd van het jaar, of de stand van de maan wel zijn, zo snel mogelijk naar januari graag, of mei mag ook :-)

Ria Woensdag 22 November 2023 at 7:25 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Nee,nee,nee, in mei wordt ik alweer een jaar ouder. Het me te snel zo.

Sjoerd, (URL) - 23-11-’23 07:14
Jan K. alias Afanja

De zon schijnt hier deze ochtend, maar dat kan me na gisteravond niet echt opvrolijken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-11-’23 10:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.