19-01-2003/25-01-2003

donderdag, januari 23, 2003

 
Gisternacht heel laat gaan slapen, was een uur of half drie. Tijdje met Marlies zitten kletsen op de chat van nobody's. Ze is net zo oud als mij. Maar vanmorgen weer wel op tijd op :D Lekker afbakbroodjes gebakken en krant en koffie. Heerlijk, toch wel lekker altijd thuis zijn en niet vroeg naar je werk hoeven. Die tijd hebben we gehad zullen we maar denken. We gaan nu alleen nog maar genieten en leuke dingen doen. Niet meer mopperen op de kou, want dat hoort erbij, het is nu eenmaal winter. Geld om ergens te overwinteren hebben we niet en ik zou het niet eens willen. Joop wel geloof ik, hij moppert, op de kou, wil overwinteren, zou ineens naar Nepal willen vliegen om folders te laten drukken, omdat ze daar goedkoper zijn. Ik vind het moeilijk om erover te praten, maar hij moet nu eenmaal maar accepteren zoals het is. Het had nog veel slechter gekund. We zijn nu lekker samen thuis, hebben het goed. En het kan alleen maar beter worden als we allebei onze draai weer een beetje gevonden hebben en het financiele plaatje ook weer rond is. Het zal wel lukken allemaal, daar maak ik me niet al teveel zorgen over. Vanmiddag weer een heleboel boodschappen bij de lidl gehaald, scheelt echt veel. Maar nu zijn mijn centjes ook op. Volgende week krijg ik weer :D Wat ben ik toch blij met het GAK. Ik heb slechtere tijden met ze meegemaakt. Voel me niks bezwaard, dat ik iedere maand zomaar geld krijg. Heb er hard genoeg voor gewerkt en ze hebben ook nog eens genoeg van ons gekregen.
 

Door: ria 11:04 PM

woensdag, januari 22, 2003

 
Lekker uitgeslapen vanmorgen, het was toch rotweer, dus geen zin om op te staan. We slapen met de gordijnen open dus zien gelijk welk weer het is. Beetje opgeruimd en toen kwam de post met een doosje. Mijn cursus! Ziet er leuk uit. Ik denk dat ik me daar iedere dag wel even in kan verdiepen. Samen met Miriam de stemwijzer gedaan en koffie gedronken. Bij mij was het nog steeds links en ik heb dan ook de pvda gestemd, voorkeur voor Jeltje :D Miriam, Mark en Joop hebben vvd gestemd. We zijn naar het stembureau gewandeld en gelijk een rondje er achteraan gedaan, het was koud. Eenmaal thuis me weer ff in mijn telefoon verdiept, daarna weer achter de pc, spelletjes blijven trekken en ik moet ook alle dagelijkse dingen toch bijhouden, ff hier kijken en ff daar, druk druk. Heb mijn plekje wel gevonden hier en Joop zit er ook heel knus bij. Hij is heel suf van die pillen. Hoop maar dat het gauw over is. Heeft veel hoofdpijn en is erg slaperig. Vanavond nog ff hulp gezocht voor de webcam. met Nicole kwam ik er niet uit en bart wist het ook niet, maar akker heeft wel zitten zoeken en heb ik iets gedownload, nu is djb weer aan het zoeken, maar dat duurt wel erg lang. Wordt niks denk ik. Vanavond had ik ook weer een mail van Truus. Ze heeft het druk en gaat weer met vakantie, was een haastige mail. We zien wel of het nog doorgaat volgende week, want Joop had een fout gemaakt, we kunnen wel daarheen.
 

Door: ria 11:45 PM

dinsdag, januari 21, 2003

 
Vanmorgen uit bed gebeld door de besteldienst van Wehkamp. De matrassen werden bezord. Wat zien ze er mooi uit!!! Goed afgewerkt ook. Mooi hoor, ben er heel blij mee. Nu het bankje nog de deur uit. Silvia kan ze zodoende inslapen komend weekend. Ze moet vrijdag naar de tandarts en komt dan een weekendje hierheen. Gezellig. Het was heerlijk weer vanmorgen, dus ben gelijk maar gaan wandelen. Dat was achteraf heel verstandig, want vanmiddag was het weer bewolkt. Verder heb ik mijn telefoon eens bestudeerd. Weet nu in ieder geval hoe ik moet bellen, dat is toch wel het minst wat ik moet weten. Je kan er ook mee op internet , maar dat wil nog niet lukken. :(( Voor de rest niet veel gedaan. Ramen moeten nodig gewassen worden, maar ik kan de moed niet opbrengen. Joop is bezig een folder te ontwerpen voor op de beurs. Moet dan ook nog gedrukt worden, een heel werk. Cor heeft vanmorgen ook nog een kar hout gebracht, we kunnen zodoende de eerste tien jaar wel vooruit. Morgen stemmen, maar ik weet nog steeds niet waarop. Heb de stemwijzer gedaan en ik zou SP moeten stemmen. Ik ben er nog niet uit. Nog maar eens over slapen.
 

Door: ria 8:38 PM

maandag, januari 20, 2003

 
De maandag zit er weer bijna op, zometeen ff spruitjes koken met een slavink. Het weekend was saai, rotweer ook, zodat ik niet even lekker naar buiten kon. Vandaag ook niks als regen. Wel gewandeld vanmiddag, mijn broek is nog vochtig, geen zin een droge aan te doen. Joop is vanmorgen naar het ziekenhuis geweest om bloed te laten prikken, kijken of alles nog goed is, uitslag volgt nog. Vanmiddag is hij ook voor het eerst naar de fysiotherapeut geweest. Alles was goed volgens hem :S, alleen zijn linker achillesspier bleef achter, daar krijgt hij nu oefeningen voor. Ik blijf het vreemd vinden. Gisteren met iemand zitten praten op de nobody's chat, was heel gezellig en die raadde me aan een cursus te gaan volgen, daar heb ik ook al eerder aan zitten denken en dit was dus een extra duwtje. Ik ga een cursus praktische psychologie volgen bij het NTI, heb me gelijk opgegeven, dus ik kan niet meer terug. Spannend hoor. Er zit ook een onderdeel communicatie bij. Ook goed voor mij. Straks ga ik mijn nieuwe telefoon eens bestuderen, Joop had een nieuw i-mode toestel gekregen van KPN, maar hij vindt het niet handig, dus heb ik hem gekregen. Ik weet nog niet eens hoe ik ermee moet bellen :(( Dat wordt dus nog een hele studie.
 

Door: ria 5:21 PM

Ria Zondag 19 Januari 2003 at 11:42 am | | Standaard | Geen reacties

13-01-2003/18-01-2003

zaterdag, januari 18, 2003

 
we gaan weer idols kijken :D samen met Silvia en Nicole gezellig. David ** Marieke ***** Bas **** Hint ****** Jim **** Juli ***** jamai ********* Joel ********* Dewi ****** Uitkomst is simpel David valt af......... fout dus, jammerrrrrrr juli is eruit, gaaf mens, komt er nog wel.
 

Door: ria 10:09 PM
 
Alweer even geleden. Zit weer ff in een dip en dan ben ik alleen maar spelletjes aan het doen. En dan vooral balls&walls, heel verslavend. Ik heb vandaag mij record weer verbeterd. :( Weekend van 1 febr. naar Truus kan niet doorgaan want dan heeft Joop een bijenbijeenkomst. Jammer. Vanmiddag wel gewandeld, maar het was heel erg koud. Joop is ook meegeweest. (hij denkt nu weer dat hij jicht in zijn knie krijgt :S, ik krijg zo genoeg van ziektes en pijntjes). Het strand lag er verlaten bij. Ik verlang naar het voorjaar, maar wie niet denk ik. Vanavond toen ik in de schemer Simba eten gaf waren de vogeltjes al aan het fluiten, klonk heel voorjaarsachtig, maar dat duurt toch nog wel even denk ik. We hebben wel een koppeltje eenden in de vijver, zo schattig. Ik hoop dat ze een nest gaan maken hier, Joop denkt van niet, dat ze alleen maar van het kroos komen snoepen, maar misschien, je weet het niet hebben we van het voorjaar allemaal van die schattige donsjes in de tuin. Vandaag de auto ook weer opgehaald, alle deukjes zijn er weer uit, hij is weer als nieuw. Zo ik heb mij relax kleren weer aangetrokken, wijntje erbij, laat de zaterdagavond maar weer komen. Of was het dinsdag, of donderdag, of zondag, een mens zou de draad kwijt raken. Alles zo hetzelfde, soms denk ik, was dit het nou? Gaan we nu wachten tot we doodgaan? Maar zo mag ik denk niet denken, ik weet het. Er is nog genoeg te beleven en te doen....toch? Komende zomer moet het huis weer geschilderd worden. Een heel werk, maar daar heb ik best zin in. Lekker buiten wonen. Van de tuin genieten. In de tuin werken ook. Lekker buiten bezig zijn. Ben toch echt een buitenmens. Beetje afstand nemen van die pc, al vind ik het nu wel heel fijn dat ik hem heb. Zou niet weten wat ik anders heel de dag moest doen.
 

Door: ria 7:46 PM

donderdag, januari 16, 2003

 
Drukke dag geweest vandaag. Was wel laat op 10.00 u maar de schade ruimschoots ingehaald. Geslapen als een blok. Helemaal van de wereld geweest. Vreemd gevoel. Wel lekker. Joop ging in het bos trainen en Cor kwam ff later bij mij om de koffie. Gezellig zitten kletsen. Huis beetje opgeruimd en lekker een lange wandeling gemaakt. prachtig weer. Ik kan zo genieten van die polder, ook al is ie iedere dag hetzelfde, snap niet dat Joop het zo saai vindt. Het bos is ook saai, alleen maar bomen :( Paar bekenden tegengekomen onderweg en een paar praatjes gemaakt, was dus ruim 2 uur onderweg geweest. Lekker prei gemaakt met gehakt en tussendoor nog een paar mailtjes naarTruus en Joke. Truus gaan we het weekend van 1 feb. heen, lekker wandelen in Limburg. Haar heb ik leren kennen op een vakantie in Denemarken, de liefde is nooit meer overgegaan. Joke heeft 2 jaar geleden een zoon verloren, 27 jaar was ie, en zij probeert nu ook haar vertier een beetje op internet te vinden. Haar kennen we uit de tijd dat we in Zierikzee woonden. Waren de achterburen en die zoon heb ik dus geboren zien worden en op zien groeien. Het hoort niet dat kinderen eerder sterven. Gelijk het adres van mijn site doorgegeven, kijken of ze ook lid worden. Lang getelefoneerd met Ina, de zus van Joop, ze had vanalles te vertellen. Ik zie dat ik nog veel foto's moet scannen, morgen maar eens mee beginnen. Die komen dan wel op de comm site van mij, maar daar was hij uiteindelijk ook voor bedoelt. Dus dat hou ik maar zo. Leuk dat de oude 3fm chatters gelijk lid zijn geworden, als ze nu ook nog een beetje actief worden, zou het helemaal leuk zijn, ik heb er eigenlijk zwaar hoofd in. Maar we zien het wel.
 

Door: ria 9:50 PM

woensdag, januari 15, 2003

 
Vanmorgen weer lekker op tijd op. Ben alle dingen aan het doen die ik al langer van plan was en zijn blijven liggen. Vanmiddag naar zierikzee. De klapstoeltjes bij de Lidl waren er nog, dus daar heb ik er 2 van meegenomen. Die zijn voor op de slaapkamer. Joop heeft het tv tje opgehangen en nu kunnen we onze kleren daar weer kwijt. Wel handig om ze ergens overheen te kunnen gooien. De klapstoeltjes dus, staat heel leuk. Eindelijk ook de plantjes geplant die ik vorige week bij europatuin gehaald had. Had nog 6 aardewerken wijnbekers, daar heb ik ze ingezet en nu staan ze voor het badkamerraam. Ook al leuk. Lekker gewandeld ook nog. De zon scheen. En daarna aan mijn levensverhaal begonnen voor mijn site. Het staat er u op gelukkig. Heeft wel wat moeite gekost. Ook nog een heleboel foto's gescanned, ik word wel steeds sneller met alles, weet nu ook beter hoe het moet. Eigenlijk ook wel een goed idee om alle foto's te scannen, op een schijf, zodat je ze altijd mee kan nemen. Wel een heel werk want we hebben er nogal wat. Maar ik ga er eens over nadenken. Joop heeft hoofdpijn. Hij vraagt zich af of het van die pillen komt. Wel vervelend. Hij is nu ff gevlucht. Even bij Ad Lisseveld langs. Een oude bekende. Net nog even met Sil zitten praten, ze komt wel steeds vaker eventjes on line, heeft het niet makkelijk. Ze had ook nog fotos van de kinderen gemaakt vanmiddag. Schattig. Ben echt een trotse oma hoor. Het bankje is nog niet verkocht, wel een hoop géïntresseerden. DJB klonk serieus, Maria, en Soezy informeerde ook, Quara wilde ook de foto zien, maar ik was te laat. Niet meer on line gezien. FF afwachten. Misschien lukt het zo nog beter als via de advertentie, hebben wel ruim 300 mensen gekeken daar.
 

Door: ria 10:26 PM

dinsdag, januari 14, 2003

 
Heerlijk geslapen vanacht. Eindelijk. Lekker vroeg op ook. Alle dingen weggewerkt die nog gedaan moesten worden. Zoals bankzaken. Dus alles is nu weer clean. Veel met Sil gekletst vandaag. Ze maakt ook een moeilijke periode door. Vorig jaar gesaneerd en nu loopt het ook nog niet zo lekker. Gelukkig zijn ze gezond. Jammer dat ik ook niet ergens een bak geld te staan heb. Zou ze zo graag helpen. Maar ja dat gaat nu eenmaal niet. Joop is vandaag naar de GAK arts geweest. Hij zal wel voor bijna 100% afgekeurd worden. Dus komen we wel in de hoogste uitkeringstabel. Nou ben benieuwd. Alweer een stapje verder. Vandaag ook de slaapbank op marktplaats te koop gezet en nieuwe matrassen besteld bij wehkamp nemen in ieder geval minder ruimte in. Toen Joop terug was uit Goes nog even naar het strand geweest en boodschappen gedaan. Het vriest dan wel niet meer, maar het is nog wel heel erg koud hoor. Nog steeds muts op. Vanavond hebben we lekker pizza gegeten. Ik neem dan altijd van die kant en klaar pizza's en doe daar dan zelf nog vanalles op. Een tomaatje en een uitje en mozzarella. Jummie. En vanavond dus weer Nicole luisteren. Floyd is ook al in de lucht dus die zal ook wel luisteren.Ik zal hem zometeen eens aanspreken.
 

Door: ria 7:33 PM

maandag, januari 13, 2003

 
Vanmiddag lekker aan het tekenen geslagen. Heerlijk! Toetsenbord weg en kleuren maar. Ik heb er al eentje af. Verder nog een hele tijd met Silvia zitten klungelen, ze was foto's kwijt die ze met de webcam gemaakt had. 't Is toch wat zo'n webcam. Ik heb net maar een mailtje gedaan en het daarin uitgelegd. Joop is vandaag met anti-depressiva begonnen. De neuroloog vond dat beter en in samenspraak met de huisarts toch maar begonnen. Hij moet ook nog naar de fysiotherapeut, die kan dan waarschijnlijk nog iets aan zijn motoriek doen, zodat hij niet steeds op de binnenkant van zijn mond bijt of zijn voet dubbel klapt. Ben benieuwd of het wat verbetering geeft. Morgen moet hij ook weer naar de GAK arts. Ik heb vandaag ook mijn maankalender ingevuld. Ik snapte er eerst niets van en nam ook de tijd niet om het goed te bekijken. Nu dus wel. De eerste 2 periodes, dus van 2-01 tot 31-01 en van 1-02 tot 2-03 staat mijn maan in het vierde huis, ja ja... dat is een veilig huis. Ik moet: me richten op tijd besteden aan je gezin of familie tot rust komen, ontspannen, een goede sfeer creeren uitpraten, je gevoelens uitspreken oppassen voor je eenzaam en onbegrepen voelen oude koeien uit de sloot halen in je schulp kruipen En dan staat er nog een heel verhaal bij, waar ik zoal behoefte aan heb en op moet letten. Ontspannen ben ik dus vandaag al mee begonnen, lekker tekenen.
 

Door: ria 10:44 PM
 
Gisteren niet veel gedaan, alleen gewandeld. Voor de rest achter de pc gezeten. Zaterdag is Joop nog naar de beurs geweest. Ook nog bij die vrijwilligersstand langs. Die begonnen pas en wisten zelf ook nog niet goed hoe het allemaal zou gaan. Ze hebben wel zijn gegevens opgenomen. Daarna is hij nog even bij Silvia langs geweest om naar haar pc te kijken, we krijgen geen beeldverbinding meer met de webcam. Wel verbinding, heel vreemd. Hij kwam er niet uit en nu hebben we dus nog niks. Ik word er helemaal depri van. Bah. Vanmorgen ook al kloterig wakker geworden. Joop moest er vroeg uit om de auto naar Kort te brengen, een tijdje geleden hebben ze het slot geforceerd en dat moet gerepareerd worden. Ze nemen dan tegelijk een deukje mee, dat ik er een tijdje geleden ingereden heb. Ik zat plots tegen een parkeermeter. Zometeen eerst maar weer eens een paar sollicitatie brieven schrijven. Verder kan ik niet genoeg naar de zin kijken die EdjeP vanmorgen op MSN heeft te staan "het kan nooit zo donker zijn of het wordt wel weer licht". Mooi gezegd.
 

Door: ria 12:26 PM

Ria Maandag 13 Januari 2003 at 11:40 am | | Standaard | Geen reacties

05-01-2003/11-01-2003

zaterdag, januari 11, 2003

 
we gaan weer ff idols kijken. OOOOOh wat leuk!!!!!!!!! Joel is er weer bij ;D Nou dan was mijn voorspelling toch goed de laatste keer. hint begint **** jamai ***** zosja *** bas ***** dewi **** david ***** joel ****** ik vind hem zooooooo leuk marieke ****** jim *******hij is gewoon goed Yuli ****** Moeilijk hoor, ik zie ook dat ik steeds enthousiaster ben geworden. ik denk toch dat zosja af gaat vallen. :(
 

Door: ria 10:14 PM
 
Weer niet gelukt op tijd naar bed te gaan gisteravond. Het was weer 2 uur. We zitten allebei een beetje in een moeilijke periode. Joop vraagt zich vooral af of we wel rond kunnen komen van een evt. uitkering. Ik denk dat dat wel mee zal vallen. Verder is hij heel erg op zoek om iets om handen te hebben. Hij wil nu al op braderien gaan staan met spullen uit Nepal en informatie over zijn reizen. Verder had hij ook een stand op de beurs gezien met informatie over vrijwilligerswerk in Nepal. Daar gaat hij vandaag nog langs. Voor mij is het vooral het nutteloze, me waardeloos voelen, waar ik mee zit. Ik weet wel dat dat niet waar is, ik heb mijn gezin, ze hebben me nog nodig. Joop noemt mij de "constante factor" en dat vind ik wel mooi gezegd eigenlijk. Maar ik moet ook zelf mijn dingen kunnen doen en dat lukt me nog niet. Maar ik weet dat ik het in me heb, dat ik nog veel mooie dingen ga maken, ik moet alleen de rust kunnen vinden. De computer doet er ook geen goed aan natuurlijk, al is het wel een goede afleiding, toch blijft het een vlucht en het weerhoudt me ervan om tot mezelf te komen. Het is prachtig weer vandaag. Ik ga zo maar eens naar Europatuin wandelen, dan ben ik weer een paar uurtjes onderweg. Een paar bloemetjes kopen voor in de keuken. Wat er u in de potten staat puilt eruit en moet in een grotere pot. Dan kunnen er weer van die schattige rode bloemetjes in, denk ik. Daar wordt een mens ook weer vrolijk van. Daarna komt Miriam nog, blondere strepen in mijn haar maken, dat zou ze gisteravond al doen, maar ze was de spullen vergeten. Rothaar ook, waarom zijn niet alle mensen gewoon kaal. Dat zou een stuk eenvoudiger zijn.
 

Door: ria 12:01 PM

vrijdag, januari 10, 2003

 
Schilderijtjes hangen en alles is verder opgeruimd. Miriam heeft mijn haar nog geverfd gisteravond, het is wel ietsje lichter maar toch echt niet blond. Maar beter dat ze het een beetje voorzichtig doet, ik heb toch al van dat rare haar. Vanavond gaat ze er nog blonde strepen in doen, ben benieuwd Vannacht veel te laat gaan slapen, we zaten wat te kletsen en toen was het ineens half drie. Laat op vanmorgen. Gelukkig dooide het vandaag iets. Lekker gewandeld vanmiddag. Voor de rest niet zoveel gedaan. Beetje spelletjes op de pc. Gisteren nog een groep aangemaakt op MSN, daar kan ik dan mijn foto's zetten. Vanavond maar weer eens op tijd naar bed. Joop gaat morgen weer naar de beurs, dus die moet er ook weer vroeg uit.
 

Door: ria 7:47 PM

donderdag, januari 09, 2003

 
Gisteren niet gedaan wat ik van plan was, maar lekker Zierikzee in geweest. Beejte gewinkeld en boodschappen gedaan. Ik heb nieuwe wissellijsten gekocht een kaasstolp :( (de kaas lag altijd maar uit te drogen in de koelkast) een koektrommel en een nieuwe snijplank. Verder heb ik ook weer tulpen in huis. Lekker een beetje voorjaar, ook al vriest het dat het kraakt, het staat heel gezellig. Het moet nu dus ongeveer een jaar geleden zijn dat ik met chatten begon. Eind van de maand zit Joop ook een jaar in de ziektewet. Gisteren is hij nog op controle geweest bij de neuroloog. Hij raadde hem toch aan om anti-depressiva te gaan slikken, daar moet hij dan weer voor naar de huisarts volgende week als de brief van de neuroloog daar binnen is. Voor de rest hoeft hij daar niet meer terug te komen, hij kan niks meer voor hem betekenen. Joop is vandaag naar de vakantiebeurs in Utrecht, Kedar is niet gekomen, hij had problemen met zijn ticket. Hij komt nu in maart, dan is er weer een beurs in Amsterdam. Kan hij ook een beetje beter alles voor bereiden. Dus ik heb lekker het rijk alleen vandaag. Ik ga zo maar eens met mijn lijstjes in de weer.
 

Door: ria 11:03 AM

dinsdag, januari 07, 2003

 
Nou, nou, dat was me het dagje wel. Ik ben er moe van. En ik ben nog lang niet klaar. Wat wil het geval. Ik zit al een tijd in dit kleine achterste kamertje, terwijl Joop zijn spullen hier allemaal hingen. Eigenlijk vond ik dat helemaal niet leuk, het moet toch mijn eigen plekje zijn. Joop zit al een tijd in het kamertje naast de kamer, terwijl dat eigenlijk mijn kamertje was, dus mijn spulletjes stonden daar. Plus nog allerlei andere frutsels waar Joop ook niks aan had. Nu ben ik vanmorgen maar eens begonnen om alle ladekastjes op te ruimen en dingen weg te gooien die we toch niet meer gebruiken. Oude sokken en ondergoed, jemig, ik moet nog eens in de uitverkoop snuffelen, het is nu wel heel erg uitgedund. Daarna alle spulletjes van mijn oude kamertje hierheen gebracht en omdat ik zo veel opgeruimd had, kon ik het ook weer kwijt hier. Alle teken en schilderspullen staan nu hier, zodat ik het bij de hand heb als ik zin krijg om iets te tekenen. Joop zijn trofeeen van hier zijn naar mijn oude kamertje verhuisd, maar die moeten nog een plaatsje krijgen. Het is zichtbaat vanuit de kamer, dus het moet er ook wel weer een beetje leuk uitzien. Dat ga ik morgen doen. Mijn verzameling kleine wijnflesjes heeft een plaatsje gekregen op het kastje in de kamer en de oude blikken zijn verhuisd naar de keuken. Natuurlijk ook alles weer gesopt en schoongemaakt. Nu moet ik hier alleen nog een paar schilderijen ophangen. Eigen werk :D Dat doe ik ook morgen maar, want nu ben ik echt aan het eind van mijn latijn. Vanavond nog lekker een beetje achter de pc, beetje chatten, spelletje doen en naar nicole luisteren!
 

Door: ria 7:46 PM

maandag, januari 06, 2003

 
Gisteravond lekker vroeg naar bed en weer niet in slaap kunnen komen. Maar toen ik eindelijk sliep niet meer wakker geweest gelukkig. Vanmorgen allebei lekker vroeg op. Er was geen sneeuw meer gevallen vannacht. Vandaag al de papierzooi maar eens opgeruimd. Map uitgedund en een paar sollicitaties gedaan. Ik heb de maankalender besteld en betaald, dus ben benieuwd wanneer ik hem thuiskrijg. Vanmiddag nog even naar het dorp gelopen met Simba, ze heeft niet veel erg in de sneeuw geloof ik. Ik kijk wel een beetje uit waar ik loop want het is knap glad op de voetpaden. Ik had ook nog een mailtje van Truus, daar gaan we binnenkort ook eens heen om lekker te wandelen. Ze heeft ook nog een hasjcake in de vriezer, daar kunnen we dan ook eens van proeven. Ze had hem gebakken voor oud en nieuw, maar wilde er eerst zelf van proeven hoe sterk hij was en daar was niet meer van gekomen. Jaren geleden dat ik dat gegeten heb. Ik word altijd alleen maar misselijk van dat spul, maar de aanhouder wint zullen we maar denken. Misschien als ik tachtig ben dat ik er dan een beetje tegen kan.
 

Door: ria 4:12 PM

zondag, januari 05, 2003

 
 
De jaarlijkse traditie zit er al weer op. Het was wel gezellig, maar niet zoals andere jaren. Ik weet ook niet waar het aan lag. Misschien omdat Stien niet zelf kon spelen, omdat ze last van haar arm had. Misschien omdat er niet zulke leuke mensen waren als anders. Weinig bekenden. Het was ook al vroeg afgelopen. We zijn daarna nog naar de aangrenzende kroeg geweest. Daar nog even gedanst, maar ook dat ging niet van harte. Een uur waren we weer thuis en € 120.-- lichter :(( , zonde van het geld eigenlijk. Volgend jaar maar wat anders gaan doen. Vanmorgen is er een lekker pak sneeuw gevallen, zometeen maar eens even naar buiten, frisse neus halen en kijken hoe Simba de sneeuw vindt. Eigenlijk heb ik niet zo'n zin, heb ook nog een kater en daardoor en beetje kouwelijk en zo. Bah! Het moet maar gauw morgen zijn.
 

Door: ria 2:24 PM

Ria Zondag 05 Januari 2003 at 11:38 am | | Standaard | Drie reacties