29-10-2003/01-11-2003

zaterdag, oktober 25, 2003

 

Joop heeft vanmorgen voor het eerst eens uit kunnen slapen, ik was allang wakker, maar toch nog een tijdje blijven liggen. Eenmaal uit bed scheen de zon, dus mijn rugzak gepakt ;) en lekker gaan lopen. Toen ik net thuis was kwamen Ed en Emily al met een stuk of vier hondjes, Brumby (van de foto) was er niet bij want die heeft puppy's. Beetje bijgekletst en nu zie je maar weer hoe handig zo'n log is, de details zijn bekend want Emily leest het ook af en toe. Jammer genoeg kwam ik erachter dat ik alweer haar verjaardag was vergeten, maar ik had vorige week een paar kristallen besteld bij de regenboogboom, gewoon om eens cadeau te doen als het uitkwam.......en nu kwam het uit............goed heeeeeee!!!!!!!!! Is zo leuk om die dingen weg te geven!!
 

Door: ria 7:35 PM

vrijdag, oktober 24, 2003

 
Gisteravond nog even geproost op de volgende levensfase van Elly, ze had, na +/- 25 jaar werken haar laatste werkdag gehad. Daar kon wel een fles champagne voor opengtrokken worden. Vanmorgen is ook hier de eerste sneeuw gevallen, het was ook zo weer voorbij, maar in Renesse zagen de straten wit zei Joop, die daar op dat moment was. Ik denk dat we een strenge winter krijgen. Ook omdat er zo vreselijk veel bessen zijn overal. Er moet een gezegde over zijn, maar die kan ik nu weer niet vinden, wel deze. Vanmiddag nog even boodschappen gedaan en toen ik uit de winkel kwam, zag ik dat er alweer een steentje uit mijn ring gebroken was. Gelijk maar weer even naar de winkel gereden waar ik hem gekocht heb en ze had nog een groene op reserve, dus hij wordt weer wel gemaakt. maar het is ook geen ring om hele dagen te dragen denk ik, de steentjes zijn te kwetsbaar. Vandaar dat ik gelijk maar een andere gekocht heb. Een stoere zilvere met een ingelegde blauwe topaas. (De Blauwe Topaas wordt vaak aangezien voor een Aquamarijn. Hij helpt ons onze gevoels- en denkpatronen te veranderen. Hij helpt ons de in ieder van ons latente creatieve krachten en vermogens naar buiten te brengen en geeft inspira-tie op elk gebied van creativiteit: schilderen, musiceren , schrijven, timmeren enzovoort. Fysieke werking: geeft kracht aan het zenuwstelsel, vooral in het keel-, long- en hoofdgebied en heeft een verjongend effect op weefsels; harmoniseert de werking van lever, maag, pancreas en darmen, activeert de keelstreek, stembanden, schildklier, smaakzin in het kaak- en tonggebied, stimuleert de groei van tanden en kiezen..) Kijk dat heb ik nou net nodig. Hopelijk is deze beter tegen een stootje bestand. Het wordt een druk a.s. weekend! Morgen komenEd en Emily ff buurten met de hondjes. En zondagmiddag komen Sil en Cor met de kinderen een nachtje. Gelukkig hebben we een uurtje extra, want we krijgen weer wintertijd
 

Door: ria 6:36 PM

donderdag, oktober 23, 2003

 
Voetbal en kamerdebatten vullen weer het huis, er wordt weer op een blaffende Simba gemopperd en ik kook weer gewoon een warm maaltje, kortom de minder leuke, maar ook de gezellige dingen zijn weer terug in huize K. Joop is vanmiddag bij Bruno langsgeweest en volgende week gaat hij oefenen met de limousine. Ik ga wel een keertje meerijden denk ik ;) Wat is het kouddddd ineens, vanmiddag echt even getwijfeld of ik een muts op zou zetten, toch maar niet gedaan en het viel mee. Ik heb wel even een beetje schuin naar mijn restjes wol gekeken en daar zit nog wel een leuk mutsje bij, maar eerst maar met de trui van Levi begonnen. Zondag komt Silvia weer en als ik een beetje doorbrei moet het lukken om hem af te hebben, als ik tenminste niet teveel last van mijn schouder en duim krijg, muisklachten???
 

Door: ria 6:41 PM

woensdag, oktober 22, 2003

 
Vroeg uit bed vanmorgen, Joop is toch nog uit zijn ritme natuurlijk. Het is weer ff wennen. Aan iedereen die de groetjes deed, de hartelijke groeten trug!! Ik heb heerlijk gewandeld vanmiddag, lekker met mijn neus in de zon gelopen en zonder rugzak! Als ik alleen ben neem ik altijd alles mee, telefoon, portemonnee, shag, fototoestel. Mensen zullen wel eens denken, waarom loopt dat mens altijd met die rugzak! Maar ik wil gewoon alles bij me hebben dan. Miriam heeft vanmiddag mijn haar nog geknipt en vanavond is Cor nog even langs geweest. Gezellig! We hebben de napjes met rijstwijn gevuld, wierook aangestoken en een beetje Nepal beleefd. Smaakt wel heel erg naar aardewerk die dingen.....en nu is er alweer voetbal....
 

Door: ria 9:36 PM
 

Een overzichtje van de meegebrachte souvenirs, waarvan Joop zelf het offerbeeldje van Ganesha, de olifantgod, wel het leukst vindt. Je kan ook zien dat het jaren gebruikt is daar. Op het schaaltje wat ervoor zit kan je lampolie doen, een lontje erin hangen en je hebt een lampje. Verder 6 verzilverde wijnbekers, een rijstwijn kruikje met bijbehorende aardewerken napjes en een fles zelfgestookte rijstwijn. De armbanden kocht hij in Lulang, het armste dorpje waar ze langskwamen. Een hoop wierooksaffraanpashmina's, een steen en een stok die hij vond in een herdershut, die herder is zijn stok nu kwijt. Vergeten op de tafel te leggen, 3 rollen gebedsvlaggetjes en een Nepalees vlaggetje. Verder kreeg ik van de vrouw van Kedar een kettinkje van geslepen steentjes. En nu heeft hij het heel de dag al koud, dus maar flink de kachel stoken. Lekker wandelen met z'n tweeën kan ook nog niet, want hij moet even rustig aan doen met zijn knie en enkel.
 

Door: ria 3:06 PM

dinsdag, oktober 21, 2003

 
Jaaaaaa, hij is er weer :D Goeie reis gehad, goed verzorgd onderweg en netjes thuisgebracht. Iets afgeslankt, maar dat viel ook nog wel mee. Knie is pijnlijk en dik en allebei zijn enkels opgezet, morgen maar ff naar de dokter. De rugzakken zij natuurlijk al uitgepakt. Leuke dingen heeft hij meegebracht. Morgen zal ik wel een foto maken. Ben nu ook moe van alles. Wasmachine draait al en vanavond zijn we lekker uit eten geweest. Gek is dat, maar altijd als hij dan terugkomt van zo'n reis willen we er samen ff uit. De pizzeria was gesloten, dus zijn we naar Salud gegaan. Gezellig en lekker gegeten! En nu is er weer voetbal op tv, dus kan ik ff mijn log bijwerken. Straks lekker slapen en uitslapen, niet wakker worden omdat ik iets hoor, want mijn oppasser ligt weer naast me. Heerlijk!!!!!!
 

Door: ria 9:54 PM
 
Hij is klaar!!! De nieuwe muts. Voor mij is hij te groot, dus moet hij voor hem passen. Wim......als nu de kleur je niet aanstaat, wat ik me bijna niet voor kan stellen, want hij zal prachtig bij je grijze baard ennuh......je mooie blauwe ogen......kleuren.....maar kom nu eerst maar eens passen en dan kijken we verder, misschien kan ik er ook nog eentje voor de zondag doen of zo, of juist voor doordeweeks, dat je deze voor zondag houdt. Goh, zou het toch nog goedkomen met de mutsen? Wordt vervolgd ;)
 

Door: ria 1:38 AM

maandag, oktober 20, 2003

 
Mijn laatste avond alleen! Morgen is Joop er weer. Hij is op dit moment in Doha, een tussenstop, daar vertrekt hij weer over ruim een half uur, richting London. Hij wordt op elke luchthaven geholpen met zijn bagage en krijgt als het nodig is een rolstoel, de taxi voor morgen is ook geregeld. Het verliep allemaal soepeltjes, tenminste zo leek het, de praktijk moet nog blijken natuurlijk. Maar ik denk wel dat het goed is. Fijn hoor, hoef ik hem ook nergens op te halen. Anders was ik naar Rotterdam gereden. Ik ben niet zo'n held wat autorijden betreft. De bekende routes heb ik geen moeite mee, maar zo gauw ik ergens in den vreemde moet zijn, krijg ik het spaans benauwd en zie mezelf overal verdwalen. Ik ben ook al eens vanuit Brabant, via Dordrecht, over Rotterdam noord naar Scharendijke gereden. Pffffffff, warm dat ik het had toen ik thuis kwam. Maar goed, dat is nu niet nodig. Joop wordt netjes thuis afgeleverd. Verder lekker gewandeld vanmorgen, mijn 10km rondje. Ik kom dan ook vaak dezelfde mensen tegen in auto's, dus ik zwaai wat af. Soms ben ik ook wel eens verkeerd en loop ik al van verre te zwaaien, blijkt het heel iemand anders te zijn....dan zullen ze wel eens denken, "wie is toch dat gekke mens", maar beter teveel gezwaaid dan helemaal niet. Toch?
 

Door: ria 8:18 PM
 

Het verhaal van de muts van Wim.
 In Ouwerkerk daar woont een voeger en hij heet Wim Pankow. Wim en ik hebben al jaren een platonische mutsenrelatie :)) Ooit heel lang geleden, ik weet niet eens meer waarom, heb ik eens een mutsje voor hem gehaakt een zwart met grijze. Hij heeft toen dat mutsje opgezet en niet meer afgezet. Als je Wim zag, zag je de muts. Maar ja, zoals dat gaat met mutsen, die verslijten..... zo ook deze, dus moest er een nieuwe komen. Dat is me gelukt, een rode, al kon het volgens Wim niet tippen aan dat eerste mutsje. Altijd begon hij maar weer over die eerste, die zo lekker luchtig was vanwege de ingehaakte gaatjes, het was niet te dik en niet te dun, kortom ik heb nog vele mutsen gehaakt nadien, maar nooit waren ze zoals die eerste. 
Nu is die rode ook al een hele tijd versleten en hij heeft echt een muts nodig zegt hij altijd, want alleen omdat hij een muts draagt blijft zijn haar zo mooi dik, anders was hij al lang kaal geweest natuurlijk. Dus nu ga ik nog eens een poging wagen. Wim ik beloof dat ik heel erg mijn best zal doen om het zoveel mogelijk als dat eerste mutsje te laten zijn. Maar ja, die eerste is zo langzamerhand heilig en zoiets is moeilijk te vervangen. In ieder geval met gaatjes en lekker dun.
 

Door: ria 2:42 PM

zondag, oktober 19, 2003

 
Gisteravond is Miriam nog gezellig even langs geweest. We hebben een wijntje gedronken en Miriam heeft schilderles gehad ;) Vanmorgen al gewandeld, het lijkt wel zomer, zo druk is het. Ook nog met Joop gebeld, ik vertelde dat ik een nieuwe bril had en hij zei daarop dat hij een nieuw gezicht had, hahaha, ben benieuwd. En nu zit ik een beetje tv te kijken, Lou Reedtake a walk on the wild side, wat een mooi nummer was het toch....doo do doo do doo do do doo, ....
 

Door: ria 4:02 PM

Ria Woensdag 29 Oktober 2003 at 6:07 pm | | Standaard | Geen reacties
Gebruikte Tags: , ,

26-10-2003/01-11-2003

vrijdag, oktober 31, 2003

 
Nieuw linkje van Downer. Via JWeetje kwam ik bij haar terecht. Ik vind het een leuk log en omdat ik de laatste dagen geregeld bij haar ging kijken en dan steeds via JWeetje, heb ik haar bij mijn linken gezet. Ik ken haar voor de rest niet, weet alleen dat het ook een Zeeuwse is, en dat ze van "de overkant" komt. ;) dat wil zeggen van Zeeuws Vlaanderen, dus vroeger alleen bereikbaar per boot, maar sinds kort via de Westerscheldetunnel.
 

Door: ria 8:07 PM
 

Dit is een plattegrond van de kern van Scharendijke met "alle" winkels, eetgelegenheden en andere belangrijke zaken erop. Ik plaats dit omdat ik vandaag voor het laatst naar het post- VVV kantoor ben geweest. Het gaat sluiten per 1 november. Weer een pand dat leeg staat. De Rabobank staat ook al een tijd leeg, daar kan je alleen nog geld uit de muur halen. Het zijn allebei vrij nieuwe panden. Verder staat het oude gemeentehuis ook al jaren leeg, een lege kerk, die op afbraak wacht. Ik vind het maar niks. Als er nu nog iets anders voor in de plaats kwam, maar dat gebeurt ook al niet en zo klein is ons dorp nu ook weer niet, al lijkt dat op dit kaartje misschien wel zo. Hiernaast een kaartje van het hele dorp, heel veel vakantieparken en rekreatie, één van de grootste jachthavens van Nederland en dan moeten we het in het vervolg met een postagentschap in de supermarkt doen. Ben benieuwd hoe dat zal gaan volgend jaar als het druk is, dan mogen ze wel een extra juffrouw aannemen om achter die balie te gaan staan. Maar goed, wat maak ik me weer druk, ik kan voorlopig weer vooruit met mijn postzegels, ik vind het alleen jammer dat er weer iets verdwijnt.
 

Door: ria 2:46 PM

donderdag, oktober 30, 2003

 
KIJK!!! EEN MAANTJE!! en ook heel handig gelijk Teletekst bij de hand :D De zon en maanstanden zijn te vinden op de startpagina die aan "de maan" hangt, plus nog een heleboel andere leuke dingen. Teletekts is af en toe ook wel eens handig. Je kan zelfs favorieten toevoegen. Verder is gewoon zoeken ook mogelijk natuurlijk, misschien of je de lotto gewonnen hebt ofzo. Nu ben ik alleen nog benieuwd of het maantje, net als het weer, mee veranderd, maar dat zien we weer vanzelf. Als dat niet zo is haal ik het gewoon weer weg.
 

Door: ria 11:35 PM
 
 
Het is duidelijk najaar. Prachtige luchten weer. En hoewel ik me voorgenomen had niets te doen vandaag, kon ik het toch niet nalaten er even op uit te gaan vanmiddag, om een paar fotootjes te maken. Afgelopen nacht geen oog dicht gedaan. Armen, benen, alles deed en doet nog steeds pijn, dus vandaag maar een beetje rustig aan gedaan.
 

Door: ria 4:14 PM

woensdag, oktober 29, 2003

 
Eindelijk is het gras gemaaid!! Het ziet er weer een stuk netter uit ineens. Verder is Joop Bruno aan het helpen, hij is aan het verhuizen, dus kan wel wat extra hulp gebruiken. Ik heb gewandeld, ben 2,5 uur onderweg geweest en was blij toen ik weer thuis was. Heb wel hetzelfde rondje gedaan, maar onderweg Simba geborsteld en op het strand getreuzeld, het was er nog hardstikke druk, allemaal ouders met vliegerende kinderen. Het is nu bijna november en volgens mij is het nog niet rustig geweest. En nu ben ik stijf en moe en zit lekker te gloeien. Wat eten betreft heb ik een makje van de week. Ik had zondag een hele pan draadjesvlees gemaakt, maar toen gingen we toch nog uit eten. Sil heeft wel meegenomen maandagmorgen, maar wij eten er nu ook al 3 dagen van. Heerlijk hoor, met spruiten en boontjesecht ouwerwets, Joop schept hele borden vol op en de kilo's vliegen er volgens mij weer aan. Omdat mijn aardappelen op waren ben ik eventjes naar de boer gereden, dat is wel de moeite waard, ik had 5 kg aardappelen voor € 1.75 oftewel € 0.35 per kilo!!! En heerlijk vers natuurlijk. Ook gelijk uien meegenomen 2.5 kg voor € 1.00. Het is een echt etenspraatje vandaag en ik heb er ook weer het e.e.a. van geleerd door de linken op te zoeken. Mijn aardappelen liggen in de groentela, dat van die boontjes wist ik ook niet en geef mij toch echt maar een verse tomaat hoor...........en last but not least, ik maak draadjes vlees ook anders :) net als mijn moeder n.l. vlees gewoon kruiden met peper en zout, boter gloeiend bruin laten worden tot het schuim weg is, de lapjes goed eventjes aanbakken, niet alles tegelijk als je veel hebt, want dan gaat het koken, lapjes in de sudderpan, de boter afblussen met water, bij de lapjes doen en lekker een paar uur laten sudderen.........en een dag later zijn ze nog lekkerderder...........
 

Door: ria 6:29 PM

dinsdag, oktober 28, 2003

 

Vandaag heb ik ook mijn foto eens op schoolbank.nl gezet. Ik kreeg vanmorgen een mailtje dat er zich weer iemand had aangemeld voor "mijn" school en daar stonden ook foto's bij. Ik zag zelfs een paar bekenden, reden genoeg om ook eens in mijn fotoboeken te duiken. Jammer genoeg heb ik van die zes jaar ULO maar één klassefoto, maar goed beter wat dan niets. Ra, ra, ra, wie ben ik? Mocht je er niet uitkomen, dan maaktdeze versie het misschien iets eenvoudiger :)) Met dank aan Emmy!!
 

Door: ria 9:42 PM
 
Gepoetst en gewandeld maar het gaat niet echt van harte en ik loop ook niet te fluiten van blijdschap, nu hoeft dat ook niet altijd natuurlijk maar de zin van alles ontgaat me op dit moment een beetje. Joop heeft vanmiddag in de limo gereden, hij kwam er nog even mee langs, wat een eind auto, een meter of acht geloof ik. Donderdag moet hij ermee naar Schiphol. Het gras is nog steeds niet gemaaid, toen hij na wat aandringen toch eens wilde beginnen deed de grasmaaier het niet, accu leeg. Schiet ook niet op zo. Morgen gaat het weer regenen geloof ik. Vanmorgen is hij ook nog naar het ziekenhuis in Vlissingen geweest om zelf te leren prikken en zijn bloed te testen, wel handig dat hij het nu zelf kan doen. Een tas met atributen meegekregen en het doosje moet ook bewaard worden.........
 

Door: ria 5:37 PM
 

Het blijft leuk spelen met de mutsen en hoedenmand. Yara is er weer zoet mee geweest. Het is een grote mand met alleen maar petjes, hoedjes, mutsen, dassen en wanten, de pop moest er ook aan geloven. Van de rest van de foto's zijn er heel veel niet goed, veel rooie oogjes. Ik moet die mapjes ook allemaal eens nakijken, want je kunt natuurlijk niet alles bewaren en het neemt ook nog eens heel veel plaats in. Weer iets dat "nog eens" moet. Straks gelijk maar eens doen!! Ik stel ook veel te veel uit en dan blijf ik er maar tegenaan hikken.
 

Door: ria 4:57 PM

maandag, oktober 27, 2003

 

Gisteren zijn Silvia en Cor en de kinderen nog geweest. Bij het naar buiten kijken of ze al in aantocht waren zag ik een roodborstje heerlijk in een plas poedelen. Die heb ik toen maar even op de foto gezet. Morgen plaats ik wel een paar nieuwe foto's van de kinderen, daar heb ik nu geen zin in. We zijn nog uit eten geweest in de Surf Inn, dat was heel gezellig, maar ik heb wel een beetje kater vandaag. Ook slecht geslapen, want de kinderen werden wakker en omdat Sil en Cor in de caravan sliepen was oma de dupe. Eind van de morgen zijn ze weer vertrokken. Prachtig weer was het en dus heb ik een lange wandeling gemaakt. Voor de rest niets gedaan, heel erg, er ligt ook overal hondehaar, want Simba is vreselijk aan het verharen, dat ga ik morgen allemaal wel weer eens opzuigen en dweilen en zo, is hard nodig. Maar eerst maar eens een nachtje lekker slapen, ik denk niet dat het laat wordt vanavond.
 

Door: ria 6:12 PM

Ria Zondag 26 Oktober 2003 at 6:05 pm | | Standaard | Geen reacties

12-10-2003/18-10-2003

zaterdag, oktober 18, 2003

 
Een nieuwe bril, een nieuwe foto! Het blijft moeilijk om jezelf op de foto te zetten en dan ook nog een leuke uit te zoeken, maar <---------dit is het geworden. Vanmiddag eerst nog een paar uur zitten wachten op het telefoontje van de SOS dienst, want ze zouden binnen twee uur terugbellen en tenslotte zelf maar weer gebeld, de notitie lag klaar zei de mevrouw, maar het was druk, ja, ja. Een speciale plaats regelen gaat niet, hij moet op tijd inchecken en dan aan de crew vragen of hij bij de nooduitgang mag zitten, daar heb je meer beenruimte. Een rolstoel op Schiphol, zodat hij niet die lange stukken hoeft te lopen en een taxi moest lukken. We zien wel wat ervan terecht komt. Daarna nog even boodschappen gedaan bij AH en een hoop troostvoer gekocht, allemaal lekkere dingen, zoals scampi's, verse olijven en zalmsalade. Ben lekker aan de smikkel dus. Zodoende ook niet kunnen wandelen. Ik zal nu blij zijn als hij weer thuis is en alles weer een beetje normaal wordt.
 

Door: ria 7:52 PM
 
Joop belde net. Hij is weer terug in Kathmandu. Verder niet zulke goeie berichten. Hij heeft een hele dikke knie en heel veel pijn. Kan bijna niet lopen. Dus hij vroeg of er misschien vanaf Schiphol een taxi geregeld kon worden via de verzekering. Ik heb de SOS centrale gebeld en nu zit ik te wachten tot ze terugbellen. Hij krijgt dan wellicht in het vliegtuig ook een aangepaste plaats, omdat hij zijn knie niet kan buigen. Dat zou fijn zijn natuurlijk. Er moet dan wel een "fit to fly" verklaring van een dokter komen uit Kathmandu en dat kan maandag pas weer, want daar zijn natuurlijk geen weekendposten. Intussen heb ik Joop alweer twee keer teruggebeld om e.e.a te vragen. Jammer dat het weer zo moet eindigen. Ik word van zulke dingen altijd supernerveus. Hopelijk is die knie niks ernstigs, achteraf zegt ie dan weer dat hij al langer last van zijn knie had, als hij een bepaalde beweging maakte. Ik wacht nu maar even af. Kan nu ook niet weg natuurlijk, want ik moet wel de gegevens bij de hand hebben.
 

Door: ria 1:14 PM

vrijdag, oktober 17, 2003

 
Ik heb een nieuwe brihillll!!! Hij staat leuk, zit lekker, ik ben er blij mee :). Morgen ga ik een nieuwe foto maken voor hiernaast. Joke is meegeweest. Wat is MSN toch super! We zijn geen van beiden bellers, maar hebben elkaar sinds gisteren weer op MSN gevonden en dan is het makkelijk aanklikken en vragen "ga je mee?" We hebben lekker door Goes gedreuteld en gekletst en gezellig koffie gedronken met een broodje croquet. Thuisgekomen bij Joke nog een wijntje gedaan in haar prachtige nieuwe keuken. Wim was ook al thuis, dus die heb ik gelijk ook weer eens gezien. Het was al met al een supermiddag! Ik heb ook nog een broek gekocht, met paarse strepen aan de zijkant. Het is een leuke mode voor mij met al die 7/8 broeken, volop keus en nooit te lang.
 

Door: ria 7:26 PM

donderdag, oktober 16, 2003

 
 Mijn probeersel van vandaag. Vanavond gemaakt. Die balk moest er weer bij. Geen idee waarom. Horizon?
 

Door: ria 11:48 PM
 
De meerkoet is ook weer in het land. Er zitten er altijd heel veel in de Grevelingen. MIsschien zijn ze er al een tijdje maar ik zag ze vandaag voor het eerst. Leuke beesten vind ik het altijd met die witte snavels. Weer een km of 10 onderweg geweest, zo mag het van mij de rest van de winter blijven, heerlijk droog met een zonnetje erbij. Ik zit er weer lekker van te gloeien. Mijn eten is muslukt vanavond. Ik had alweer kool gekocht, chinese deze keer en die wilde ik ook weer eventjes roerbakken, gadver dat is viessssssss, dus nu heb ik enkel een paar gebakken eieren op. Ik zie wel of ik nog trek krijg straks. Ik koop zoveel kool omdat Joop dat niet moet en ik vind het meestal heerlijk. Hij heeft het vroeger ooit eens aan zijn dikke darm gehad en toen werd hem afgeraden kool te eten, dus vandaar, maar volgens mij is het meer een smoes en vindt hij het gewoon niet lekker.
 

Door: ria 5:50 PM
 
Kijk nu toch eens, ze missen me.... we missen je Beste la tulipe, We missen je bij Ilse Games. Je hebt je geregistreerd voor onze spellen en hebt al een tijdje niet gespeeld. Sinds de laatste keer dat je gespeeld hebt, zijn er de nodige veranderingen geweest, dus het is zeker de moeite waard om nog een keer te spelen! Je kunt de spellen spelen op: Ilse Games Indien je niet meer speelt, dan wordt over een maand je screen name weer vrijgegeven en moet je je dus opnieuw registreren. We hopen je van dienst te zijn geweest
 

Door: ria 11:23 AM

woensdag, oktober 15, 2003

 
Verder een beetje gepoetst, komt zeker omdat Joop in aantocht is ;) Lekker gewandeld. Twee nieuwe bolchrysanten bij de overbuurman gehaald. Ik heb nu van die prachtige goudbruine, kleuren mooi bij mijn kippen die voor het keukenraam staan. En gisteren had ik al wat van die gekleurde dingen meegebracht, hoe heten ze nou, kleine pompoentjes, maar het zijn geen pompoentjes.......... maar in ieder geval staat het heel fleurig allemaal als ik door mijn keukenraam naar buiten kijk. Net geprobeerd Joop te bellen, maar die was al vertrokken daar. Nu moet ik weer op een telefoontje van hem wachten. En nu zit ik te gloeien!! Warme wangen van de koude wind, heerlijk!!!
 

Door: ria 6:27 PM
 

Na een periode van ruim twee jaar, vandaag mijn kwastjes weer eens gepakt. Gisteravond eigenlijk al. Dit is het eerste probeersel. Ik kan het niet nalaten van die vreemde creaturen te maken, kan ook niets anders eigenlijk, maar goed, ik vind hem wel grappig, de kleuren zijn mooi en de "verhoudingen" wel goed, geloof ik........ik blijf natuurlijk altijd onzeker wat dat betreft en commentaar is dan ook welkom. Maar bij de pizzeria hangen tegenwoordig ook schilderijen en afgelopen weekend hingen er aquarellen, vond ik niets, dan denk ik "die van mij zijn veel mooier". Het is ook vaak een kwestie van een mooi passe partout en een leuke lijst. Het begin is er dus weer. Ik oefen verder ;)
 

Door: ria 5:43 PM

Ria Zondag 12 Oktober 2003 at 6:09 pm | | Standaard | Geen reacties

05-10-2003/11-10-2003

zaterdag, oktober 11, 2003

 

Het was een zware dag vandaag. Ik was behoorlijk duf van het avondje stappen gisteravond. Eerst met Sil, Ina en de kinderen een pizzaatje gegeten, daarna naar de Surf Inn en als laatste naar Salud, pffffff, ik kan er niet meer zo goed tegen geloof ik. Maaaaaaaar ook eindelijk JWeetje eens tegengekomen bij Salud, zie foto. Het was een heel gezellige avond, als vanouds lekker met Ina uit ons dak gegaan en met de poppenwagen naar huis gelopen. Silvia had het hek dichtgedaan, dus we moesten met onze slappe benen over de schutting klimmen, goed afgelopen gelukkig, niks gebroken. En nu ben ik oppas en is Silvia naar een vriendin. Ik denk dat ik maar vroeg mijn bed induik....
 

Door: ria 8:30 PM

vrijdag, oktober 10, 2003

 
Fiat Barchetto cabrioIk ben benieuwd of mijn schoonzusje met haar nieuwe auto komt ;) Daar moeten we dan maar eens even een rondje in gaan toeren, wel met het kapje dicht hoop ik, want het regent regelmatig hier
 

Door: ria 1:46 PM

donderdag, oktober 09, 2003

 
Zooo, truitje is af. Morgen een foto maken met het kind erin. Altijd weer spannend of het past. Een lange wandeling gemaakt, want het was heerlijk zacht weer en omdat mijn wijnvoorraadje bijna op was even naar Zierikzee geweest. Verder niet veel te melden, morgen of overmorgen meer. Ik ben zo langzamerhand wel nieuwschierig hoe Joop het heeft. Volgens zijn planning is hij de 13e weer in Pokhara, dat is a.s. maandag. Daar moet het toch mogelijk zijn even te bellen of te mailen.
 

Door: ria 8:46 PM
 
 soms ben ik bang dat alles voor niets is al de dingen die ik doe ik wil ze graag bewaren ik weet alleen niet hoe gaat dat nu allemaal vanzelf? zonder een mapje of een doosje? soms ben ik bang dat zomaar ineens alles is verdwenen mijn leven weggevaagd…. maar zo erg zou dat niet wezen want ik ben er, leef mijn leven ongevraagd ik ben niet bang want ook al raakt dit alles kwijt…. wat dan? dan is er niets meer en ben ik verleden tijd………
 

Door: ria 12:21 AM

woensdag, oktober 08, 2003

 

Het ziet er plots allemaal wel heel erg anders uit. De patattent bij de Brouwersdam staat met zijn voeten in het water, het stormt en regent, kortom het is volop herfst. Niet op het strand geweest vandaag. Even een rondje koepeltje gedaan en gelukkig net voordat het echt hard ging regenen weer thuis. Verder mijn spelletje afgemaakt, vreselijk ben ik met dat soort dingen, daar kan ik niet mee ophouden voordat ik bij de finish ben. Eén truitje heb ik ook klaar, moet nog wel in elkaar en een colletje erop maar dat is zo gebeurd, misschien vanavond even. Komend weekend komt Sil met de kinderen, dan kan het gepast worden. Ina komt ook vrijdag, het wordt een druk weekend. Gezellig!!
 

Door: ria 6:21 PM

dinsdag, oktober 07, 2003

 
Saaie dag vandaag. De telefoon ging vanmorgen al vroeg en dat is misschien maar goed ook, regen en wind buiten moedigden niet echt aan uit bed te stappen. Gedouched, broodjes en eten voor vanavond gehaald. Uren zoet geweest met dit spelletje. Vanmiddag een klein stukje gelopen en eindelijk mijn nieuwe jas op winddichtheid kunnen testen. Lekker warm is ie.
 

Door: ria 8:26 PM

maandag, oktober 06, 2003

 
De dagen vliegen echt voorbij. Heb nu al twee dagen uren besteed aan een zoekmachientje op mijn site, wat nog steeds niet gelukt is... Daarbij heb ik ook ontdekt dat mijn archief niet compleet is, er ontbreken dagen, zoals 20 juli, geef even door als het bij jullie anders is. Ik heb nog geeneens de krant gelezen vandaag. Wel een kindertruienmouw gebreid tussen de bedrijven door. Ook moet ik oppassen dat ik niet vervuil. Ik denk altijd dat ik voor mezelf het huis doe, omdat ik het niet aan kan zien als bv de vloer vies is, Joop ziet het toch niet, maar nu intresseert het me niets en denk bij mezelf "dat doe ik wel tegen de tijd dat Joop weer terugkomt" vreeeeemd. Soms snap ik ook niets van mezelf. Heerlijk over het strand gewandeld vanmiddag, gelukkig bleef het droog en ik heb een colaatje gedronken in Zeerust in de hoop dat Jweetje daar zou zijn, maar die had bij navraag vrij, jammerrrrrrr..... Daarna voor de wind naar huis gewaaid en lekker een biefstukje met sla gegeten, de kachel opgestookt, zodat ik het hier ook een beetje voel en maar weer een beetje verder klooien. De BuzzieBees hebben nu ook een gedichtenwedstrijd, dus daar heb ik gelijk mijn naar mijn idee, mooiste gedichtje maar geplaatst. Ik ga de rest ook eens bij elkaar zoeken, ze zwerven nu overal en nergens. En als ik iets zoek kan ik het weer niet vinden, zoals vandaag, de 20ste juli.........
 

Door: ria 8:33 PM
 

Kijk, kijk, DJ Nicole wordt beroemd ;) Veel succes Nicole!!!!
 

Door: ria 10:16 AM

zondag, oktober 05, 2003

 

als het vrouwtje huilt ga ik haar troosten
kruip ik even op haar schoot lik haar handen en haar wangen
tranen zijn zo lekker zout
graag zou ik haar dan vertellen dat ik heel veel van haar houd
ik kan alleen niet praten......
maar ik hoop dat zij dan ziet aan mijn mooie bruine ogen
hoezeer ik van dat zout geniet ;)
 

Door: ria 8:30 PM
 
Saaie dag vandaag, echt zondag. Vanmorgen gelijk de houtkachel maar aangemaakt, want het wordt nu toch wel wat frisser en als ik niet te hard stook neemt dat net de ergste kou weg. De surf buurman ging al vroeg surfen, maar was ook alweer vlug terug, te weinig wind, hij ging maar weer terug naar Duitsland, voordat het te druk zou worden op de weg. Nam nog wel 11 potjes honing mee, volgens mij verkoopt hij ze daar door voor meer ;) Tussen de buien door nog even gewandeld. Beetje gebreid en tv gekeken.
 

Door: ria 7:55 PM
 
Ik wil bij deze degene die mij vannacht om 00.40u opbelde, hartelijk bedanken. De telefoon ging en ik had het idee dat ik al uren geslapen had, dat het misschien zelfs al wel bijna morgen was..... niets was minder waar, ik lag er nog maar een uurtje in en sliep denk ik net. Eer ik bij de telefoon was, stopte hij al natuurlijk. En daar lig je dan..... wie zou het geweest zijn? Is er iets aan de hand misschien? En voordat je dan weer in slaap bent.........willu dat asjeblief nie meer doen!
 

Door: ria 5:09 PM

Ria Zondag 05 Oktober 2003 at 6:12 pm | | Standaard | Geen reacties
Gebruikte Tags: