Dagje nix

Ria Zondag 31 Juli 2011 at 6:06 pm | | Standaard | Elf reacties
Gebruikte Tags:

StrandritZe wilde niets liever dan eens een keer een strandrit maken na een paar ritjes samen met Sil afgelopen week. Ik had haar die dan ook beloofd alvast voor haar verjaardag binnenkort en vanavond was het zover. Zeven uur zou het gaan gebeuren, weer samen met Sil. Het liep allemaal wat uit en Martin, Levi en ik liepen wat te koukleumen op het strand maar eindelijk kwamen ze aangehobbeld. Prachtig om te zien natuurlijk. Yara rijdt op het donkerste paardje in het begin tweede van voor en Sil op een witte.

Daarna aten we met z'n allen gezellig bij Salud en namen we als compleet gezin nog een afzakkertje :)

"Ze vond het geweldig! Ik heb de hele tijd alleen maar die beugel gezien, van onder en van boven..." 


Ria Zondag 31 Juli 2011 at 12:05 am | | Standaard | Acht reacties
Gebruikte Tags:

Schoon

Hard gepoetst vandaag. Sinds het begin van de bouw van de blokhut weinig gedaan in huis, dus het was best nodig.

Vanmiddag alweer even naar Zierikzee, mijn camera was eindelijk klaar. Ook die is inwendig helemaal opgepoetst.

En nu maar wachten tot die lucht ook eens schoonwaait.

Ria Vrijdag 29 Juli 2011 at 7:36 pm | | Standaard | Zeven reacties
Gebruikte Tags: ,

Prijzig

Toen ik vanmiddag thuis kwam van boodschappen doen stond Levi me op te wachten met een bordje prachtige garnaaltjes en vroeg of ik er wat van lustte. Zelf gevangen en zelf gekookt, ze smaakten prima al had het wel wat zouter gekund. Ik denk dat er net als bij haring snel zout bij moet vooral om ze vers te houden, ach ja, al doende leert men. Het pellen is ook nog een kunst apart natuurlijk.

Snel even door Zierikzee gelopen vanmiddag en even bij de schoenenuitverkoop gekeken en daar stond toch een prachtig laarsje, maar het uitverkoopprijsje hing er niet aan... bleek het van de nieuwe collectie te zijn. Ik vind het nog veel te vroeg voor winterschoenen eigenlijk...

"We staan weer op de foto Mien" 

"Oh..." 

"Vinden jullie het goed?" 

"Ja hoor, eigenlijk kost het een tientje." zei ze met een brede lach.

Ria Donderdag 28 Juli 2011 at 6:57 pm | | Standaard | Elf reacties
Gebruikte Tags:

Pannenkoeken

Vandaag waren er pannenkoeken.

De zon kwam tegen de avond ook nog even door. 

De rest van de dag was het zo: 

Ria Woensdag 27 Juli 2011 at 7:30 pm | | Standaard | Tien reacties
Gebruikte Tags:

Zien en gezien worden

't Gaat goed hoor, ze pakt geen schoenen en andere kledingstukken meer, alleen tennissen en badmintonnen gaat niet als ze in de buurt is, dan wil ze toch dat balletje hebben. Vanmorgen hoorde ik een vreemd gekraak en zag dat ze met iets liep, ik riep al dat het los moest, maar toen ik beter keek zag ik dat het een flesje was en ja, die vindt ze onderweg ook weleens. Dat is leuk speelgoed en dat mag wel van mij zo'n flesje. Verwarrend dus, eerst roept ze dat het los moet en dan mag je het toch houden.

Yara vindt skeeleren niet fijn. Door haar oogafwijking ziet ze de dingen toch vaak niet zoals ze werkelijk zijn, vooral diepte, afstapjes, zulke dingen. Geef haar maar een paard, ze maakte gisteren een ritje met Sil en ging vanmorgen mee op de vouwfiets van opa.

Er schijnen problemen te zijn bij Webreus, mijn host. Vorige jaar ben ik verhuisd naar een nieuwe server en ik denk dat ik er daarom niets van merk, maar mocht ik niet bereikbaar zijn, dan weet je hoe het komt.

Ria Dinsdag 26 Juli 2011 at 6:10 pm | | Standaard | Zes reacties
Gebruikte Tags:

Wandeldewandel

Gisteravond weer eens gezellig de kroeg bezocht met mijn dochters, dat gebeurt niet zo vaak. Tot laat lekker buiten gezeten bij de Surf Inn. 

Vandaag wat in de tuin gedaan en weer een flink eind gewandeld. Alweer geen strandweer voor de vakantievierders.

Ria Maandag 25 Juli 2011 at 7:40 pm | | Standaard | Zeven reacties
Gebruikte Tags:

Gepeperd

Het viel wel mee met het voorspelde noodweer vannacht, meer dan een paar buitjes zijn er niet gevallen en vandaag was het lekker droog en vooral lekker wandelweer.

Ik deed via de Delingsdijk een rondje over Serooskerke, waar het geboortehuis van mijn moeder te koop staat. Het ziet er al lang niet meer zo uit als vroeger toen de wagenmakerij er nog was, maar toch nog wel altijd een vertrouwd plekje, waar mijn zus en ik als kind, samen met onze ouders, vakantie vierden bij mijn opa en oma. Hoewel we vlak bij elkaar woonden, Serooskerke Zonnemaire is maar een km of acht, zagen we elkaar buiten de verjaardagen om niet zo vaak, maar  's zomers gingen we met z'n allen op de fiets richting Serooskerke voor een week. De Delingsdijk waar ik vanmiddag over liep was er toen nog niet.

Het eerste wat mijn opa altijd deed was een schraag met een plank neerzetten, zodat we konden wippen met de kinderen uit het dorp. Verder deed hij niet veel met ons, hij zaagde, timmerde en zette de boel in de menie . Ik mocht wel in de werkplaats mezelf vermaken met de krullen en het afvalhout, daar timmerde ik een poppenkast van weet ik nog, maar we moesten ook niet teveel in de weg lopen. Ik had vriendinnetjes, ging naar het strand en vermaakte me prima. Dat zal met mijn zus hetzelfde zijn geweest al heb ik geen idee meer van wat zij aan het doen was, daarvoor scheelden we teveel.

Sil eergister: "Mam heb je peper?"

"Ja hoor, zet het daar maar neer, ik koop wel nieuwe".

Mir gister: "Mam heb je peper? Wil ik snel ff iets maken is de PEPER op!" 

"Ja hoor, maar ik wil het wel terug hebben".

Ikke vanavond: "Mag ik even peper.... en mayonaise..." 

Sil:  "... jij eet toch nooit mayonaise... er zat een heel dik vel op..."

Ikke: "Nee, maar wel als we gebakken ardappeltjes eten, zoals vanavond".

Oh ja en Joop is kampioen! Welke duivenmelker krijgt dat in drie jaar voor elkaar!

Ria Zondag 24 Juli 2011 at 7:40 pm | | Standaard | Zeven reacties

Bradernie

Vandaag was het de jaarlijkse Braderie in het dorp. Ik ben er vanmorgen even over gelopen, maar het is toch elk jaar weer hetzelfde en rommel had ik ook al niet nodig, dus ik ben lekker de polder in gedoken en heb van het hele gebeuren verder niets meegekregen. 

Joop heeft een spannende duivenvlucht vandaag en het ziet er naar uit de het kampioenschap binnen is, maar nog niet te vroeg gejuigd natuurlijk, om acht uur weet hij meer.

Op onze camping wordt het drukker en drukker, de kinderen van Martin zijn er nu ook en vriendjes die komen slapen, een gezellige boel daar. Nu nog wat beter weer, want voor de komende nacht en morgen ziet het er niet al te best uit. Hopelijk blijven de tenten overeind.

Ria Zaterdag 23 Juli 2011 at 6:30 pm | | Standaard | Zeven reacties
Gebruikte Tags:

Vakansie

Nu het eenmaal in gebruik is blijkt het een supergezellig en handig huisje. De kinderen slapen in de tent omdat ze dat leuker vinden, maar een ontbijtje op het bed van mama smaakt natuurlijk prima met zo'n tv aan je voeten.

Martin is er nu ook. Hij bracht de grote tent mee waarin ze elk hun eigen slaapgedeelte hebben, die staat nu ook overeind en heeft wonderwel dezelfde kleuren als het huisje. 

De kinderen hebben al vriendjes gemaakt in de haven, die vermaken zich daar prima en vinden zo langzamerhand makkelijk zelf hun weg in het dorp, dat is ook het leuke natuurlijk en ze doen nu dezelfde dingen die Silvia ook deed toen ze zelf zo oud was. Vooral om en nabij de haven en de dijk is het goed toeven voor de kinderen.

Joop was in de tijd dat onze kinderen dezelfde leeftijd hadden als de kleinkinderen nu, actief in de jeugdcommissie van de Watersportvereniging, zij hadden een Optimist, waarmee ze bij goed weer zelf konden zeilen. Wij hadden toen ook een zeilboot, lang geleden allemaal, maar het watersportgebeuren is Silvia toch wel een beetje in het bloed blijven zitten.

Na de regen van afgelopen nacht was het vandaag prima weer en bij Camping Duin en Strand een drukte van jewelste bij het wisselen van de wacht.

Ria Vrijdag 22 Juli 2011 at 6:40 pm | | Standaard | Vijf reacties
Gebruikte Tags:

Fijne dag toegewenst

Er ging iets mis vanmorgen en zoals altijd was dat natuurlijk mijn schuld. Ik kan er ook niets aan doen, maar dat heb ik blijkbaar in me, het aansturen van ongelukken, misvattingen, noem het allemaal maar op. Zodoende was ik al vroeg aan de wandel en toen kwam ik ook nog deze kaart tegen, waarop dat beertje ook al niet al te vrolijk kijkt, hij lag denk ik niet voor niets in de berm. Ik heb hem maar niet eens gelezen.

Daarna ging het wel weer goed hoor en ging ik lekker naar de kapper voor een verfje en een knipbeurt.

De kinderen vermaakten zich in de haven met het vangen van krabben en ander ongedierte ;)

De Oemoemenoe is inmiddels ook aangemeerd in de haven, maar daarover morgen waarschijnlijk meer.

Ria Donderdag 21 Juli 2011 at 6:54 pm | | Standaard | Tien reacties
Gebruikte Tags:

Doen en laten

Didi dit en Didi dat en niet naar binnen en niet springen, het is wel een aandachtvraagster nu. Ze wil spelen en de kinderen ook wel, maar ja, niet te wild, want dan is het weer eng.

Ik probeer haar maar zoveel mogelijk bij me te houden en vanmiddag hebben we heerlijk een flink stuk gewandeld samen. Lekker gezwommen ook, 't was prachtig weer.

Sil is een beetje aan het uitvogelen wat ze allemaal zoal kunnen doen de komende weken, want er komen ook nog een paar vrienden, dus het is wel zaak dat ze wat kunnen ondernemen, want een hele dag hier in de tuin hangen is niet de bedoeling natuurlijk, daar wordt niemand vrolijk van. Dus als iemand nog suggesties heeft...

Levi wil graag leren surfen, maar dat is gewoon erg duur. Het zou al fijn zijn als hij een oude plank van iemand kon lenen of huren, zodat Martin het hem kan leren, maar ja, kom er maar eens aan...

Yara wil graag een paar keer paardrijden, dat is te doen. Ook wil ze best eens een paard uit de buurt borstelen, dus als iemand met een paard dit leest....

Ria Woensdag 20 Juli 2011 at 8:09 pm | | Standaard | Zeven reacties
Gebruikte Tags:

bbhh

Ria Dinsdag 19 Juli 2011 at 9:28 pm | | Standaard | Negen reacties
Gebruikte Tags:

Bevalling't Begint bijna op een zware bevalling te lijken en dat is het ook wel een beetje, maar het einde lijkt nu echt in zicht. Gisteren maakte ik een filmpje, maar dat was vandaag alweer verouderd, vandaar vandaag even snel overnieuw en dan hoop ik dat morgen die wybertjes echt op hun plaats komen, dan kan hij als het goed is binnenkort door Sil en aanhang in gebruik worden genomen. Ik hoop dan wel op wat zonniger weer eigenlijk...

UPDATE:

Ria Maandag 18 Juli 2011 at 6:45 pm | | Standaard | Negentien reacties
Gebruikte Tags:

Best ver

Vanmorgen klusten we nog wat aan de hut. Ik zette nog eens wat in de grondverf, Joop timmerde nog een beetje en zodoende is het nog steeds geen tijd voor de wybertjes. Nog even geduld dus. De nieuwschierigen onder jullie kunnen ze hier alvast bekijken.

Nou en toen gingen we daarna een rondje doen, ik had op buienradar gekeken en het zag er best aardig uit, er was zelfs af en toe een stukje blauw. Eenmaal onderweg werd het donkerder en donkerder en wij gingen alsmaar harder lopen om de bui voor te blijven, wat natuurlijk niet lukte en we binnen de kortste keren zeiknat waren en hoewel we misschien nog maar een kilometer van huis waren heb ik toch Joop maar even gebeld, want een kilometer is dan best nog ver.

Ria Zondag 17 Juli 2011 at 6:34 pm | | Standaard | Negen reacties

Nat

Hopelijk is 't snel weer wat zomerser.

De dag begon met broodjes van de camping, gelukkig hoef je daarvoor niet in een tentje te zitten zoals zovelen. 

Ik wandelde een flink stuk door de polder en bleef toch grotendeels droog, het was nog vroeg, de meeste regen kwam later pas. Joop was druk met zijn duiven, volgende week alweer de laatste vlucht geloof ik. Hij heeft in elk geval al een derde prijs te pakken en ik vandaag weer een bloemetje, al was het maar een kleintje. En het was echt pannenkoekenweer.

"Zitten er nog gesuikerde mieren in de stroop?"

"Ik zou het niet weten!"

Ria Zaterdag 16 Juli 2011 at 6:51 pm | | Standaard | Zeven reacties
Gebruikte Tags:

Opgeruimd staat netjes

Als je van je spullen af wilt hoef je ze maar aan de straat te zetten ben ik sinds vandaag achter. Een papiertje erop met 'gratis' en het is weg voor je er erg in hebt.

Het is een bende na de bouw, overal staat wat. Spullen die misschien te gebruiken waren, van ver meegebracht en achteraf niet gebruikt worden, wat moet een mens ermee. Ik had al wat dingetjes op het prikboord gezet, maar daar kwam weinig tot geen reactie op. Vandaag met het mooie weer dacht ik, ik zet eens het e.e.a. aan de straat. Een matras en een tv om te beginnen. Ik ging een rondje doen en was benieuwd of er toen ik weer thuiskwam nog iets stond. Alles weg! Dat is mooi dacht ik en sleepte samen met Mark het bankje van Sil naar voren dat veel te groot was voor in de hut. Er stopte al iemand toen ik er nog bij stond. Dat was zodoende ook binnen de kortste keren verdwenen. Er lag nog een heel grote Grand Foulard en een heleboel kussentjes, daar wilde ik nog wel iets voor hebben, je hoeft tenslotte niet alles zomaar weg te geven. Maar ja, dan lukt het niet zo 1, 2, 3. Gelukkig kon ik die, toen ik ze binnen ging halen bij de buuv kwijt, die krijgt ze dan weer wel voor niets natuurlijk, dan blijft het tenslotte in de familie. 

We wandelden ver, daar waren we aan toe na de bui van gisteren en nu maar weer wachten op de volgende bui.

Ria Vrijdag 15 Juli 2011 at 6:06 pm | | Standaard | Zeven reacties
Gebruikte Tags:

Najarig

Afschuwelijk weer vandaag, het is volgens mij geen minuut droog geweest.

Joop en ik hebben vanmorgen de kast in de hut in elkaar gezet, daarna waren de onderdeeltjes voor de geiser er, dus die doet het nu ook. Joop heeft hem al uitgeprobeerd vanmiddag.

Ik was al lekker aan mijn breiwerkje begonnen afgelopen week en vandaag weer een stukje opgeschoten.

Vanmiddag kwamen Joke en Wim gezellig even langs, van hun kreeg ik deze kleurige vrolijke bol, in allemaal mijn kleurtjes. Hij is prachtig om zomaar neer te leggen, voorlopig blijft hij heel.

Leuke kaart van mijn zus en schoonzus, een paar telefoontjes en dat was het dan weer.

Allemaal hartelijk bedankt voor de reacties en felicitaties, zo voelde ik me toch een beetje feestelijk!

Ria Donderdag 14 Juli 2011 at 8:48 pm | | Standaard | Acht reacties
Gebruikte Tags:

Alweer

't Gaat sneller en sneller lijkt het wel. 

Morgen of vandaag, in elk geval de 14de, alweer een jaartje ouder, ik hou het op 46 deze keer, 't is leuk omdraaien.

Foto kwam vanavond binnen met de mail, hij is een paar maanden geleden al gemaakt door Conny van de zwartkopschapen, dus dat kwam goed uit.

Ria Woensdag 13 Juli 2011 at 8:11 pm | | Standaard | Negentien reacties
Gebruikte Tags:

Vorderingen

Het einde is in zicht. Vanmiddag hadden ze ineens de klapstoeltjes weer bij de Lidl, dus dat was boffen. We houden het even bij het oude tafeltje, dat is lekker stevig en met een vrolijk tafelzeiltje ziet het er al heel anders uit. Ik wilde het eerst schilderen maar dat lijkt me niet handig. Beter af en toe een nieuw zeiltje. Vanmiddag kwam ik nog een kast tegen op het prikbord, die gaan we morgen halen en dan is het er wel, wat de spullen betreft. Nog een deur hier en een afwerklatje daar, buitenlampje ophangen en oja, een platte tv voor aan de wand, deze is veel te dik. Dus als iemand nog iets te staan heeft ter overname dan houden we ons aanbevolen.

En dan is het een riant onderkomen. Als de stoeltjes ingeklapt zijn kan het blauwe bankje een kwartslag draaien voor vier slaapplaatsen en als er maar twee nodig zijn gewoon één van de bankjes uitklappen, een tafel ga ik daar niet neerzetten.

"De wybertjes zijn geschilderd hoor, die kunnen er ook aan".

"Nee, die doe ik nog niet, die bewaar ik voor het laatst".

Ria Dinsdag 12 Juli 2011 at 6:32 pm | | Standaard | Veertien reacties
Gebruikte Tags:

Loos

Ik zit hier nu al een uur en het wil maar niet vlotten.

Hopelijk komt er morgen meer uit mijn vingers.

Toedeloe!

Ria Maandag 11 Juli 2011 at 8:06 pm | | Standaard | Twaalf reacties
Gebruikte Tags:

Rondje Goeree

We deden vanmiddag een rondje door het 'langt van de ôôge bôômen'.

Het viel eigenlijk een beetje tegen, want bij ons in Zeeland, was het veel zonniger.

Kijk zo zit ik dan wat links en rechts en vooral rechtuit wat foto's te schieten, die spiegel had ik niet eens gezien.

Door de Achterstraat, over dijkjes en binnenweggetjes, dat is het leukst, want we hebben geen haast. 

Didi raakt het ook aardig gewend, al wil ze nog weleens tussenin komen zitten, op de leuning tussen onze stoelen, dat past niet en dat mag ook niet, ze heeft een hele achterbank voor zichzelf.

"Waarom neem je nou je Tom Tom mee?"

"Dan weet ik waar ik ben...."

Ria Zondag 10 Juli 2011 at 7:03 pm | | Standaard | Zeventien reacties

Kalm aan

Eerst de gordijntjes klaar gemaakt vanmorgen, het ziet er erg leuk uit. Daarna Joop nog even geholpen met de kast, maar toen vond ik het toch wel weer eens tijd voor een rondje met het hondje. Lekker door de polder, al is het wel druk overal.

Eenmaal weer thuis eindelijk de pruimen gekrent, veel te laat natuurlijk, maar met de wind van vandaag hadden de takken het wel zwaar te verduren, er zat niets anders op. Een emmer vol met een kop erop, zonde hoor, van al die lekkere pruimpjes.

Tussen het bouwen door, had Joop het druk met zijn duifjes, 't gaat goed! Hij denkt zelfs dat hij in de prijzen valt dit jaar, misschien wel kampioen!

Kijk daar in de verte zit hij te roepen, "duifjes mijn duifjes, roekoe roekoe!"

Ria Zaterdag 09 Juli 2011 at 7:41 pm | | Standaard | Tien reacties
Gebruikte Tags: ,

Vlekje wegwerken

Eén gordijntje hangt en het is maar goed dat ik het zo gedaan heb. Rails met haken had niet gekund, die zijn te lang en waren blijven steken op het kozijn. Plooitjes erin en daarna de ringetjes met de hand erop naaien, het is niet anders. Nog 51 17 0 ringetjes, met stevig garen dus dat schiet wel op hoor.

Dit is ook de laatste foto die ik met mijn toestel maakte. Kijk maar eens goed rechtsboven, daar zit een donkere vlek, ik zag hem al eerder deze week. Hetzelfde probleem als met mijn vorige toestel. Iets meer dan een jaar geleden heb ik deze gekocht, dus de garantie was vervallen, gelukkig had ik de extra verzekering er bij genomen. Twee keer heen en weer naar Zierikzee, want ik was het garantiebewijs vergeten en nu is het onderweg. Ik ben benieuwd. Ik kreeg een leentoestel mee, een Sony-cybershot, maar dat ziet er allemaal zo plastic uit en is ook nog roze, dus ik heb mijn oude maar weer tevoorschijn gehaald. Die doet het ook nog gewoon, alleen zitten daar ook vlekken op. Geen foto's van blauwe luchten dus, of ik moet daar die Sony voor gebruiken. Hopelijk duurt het niet al te lang.

Joop is met de kast begonnen waar de geiser in moet komen te hangen. We mopperen op alles en iedereen, soms gaat het even goed en zijn we opgewekt, maar er hoeft maar even iets mis te gaan en het is weer foute boel, kortom aan het eind van ons latijn. De dakplaat hebben we er samen opgelegd, loeizwaar en mijn trapje kantelde door het gewicht naar achteren, 'duwen' riep Joop en het duizelde me allemaal, maar hij lag erop! 

We hebben ons voorgenomen nooit meer zo'n grote klus te doen.

"Als het klaar is verbrand ik mijn hamer!"

Ria Vrijdag 08 Juli 2011 at 6:43 pm | | Standaard | Zeventien reacties
Gebruikte Tags:

Op rolletjes (not)

Er reed altijd al een andere, maar deze is nieuw geloof ik, de Cabrioletbus.nu, ook bij regen te huur ;)

De gordijnen voor de hut willen niet erg lukken. Ik kreeg een paar oude van Sil, maar die moeten vernaaid worden natuurlijk, eentje alleen korter, das makkelijk, nieuw railsje en hangen. De ander moest doormidden, dat moeten er twee worden. Ik dacht het gedoe met haken en band te omzeilen door stokken te kopen. Een zoom erin en klaar dacht ik, maar dat schuift niet lekker. Nu heb ik vanmiddag ringetjes meegebracht, maar dan moeten er natuurlijk toch wel plooien in, heeft iemand daar ervaring mee? Of moet ik maar gewoon wat proberen. Of morgen toch maar gewoon railsjes halen.. :-(  Of misschien luchthaken, maar die zijn geloof ik erg duur.

Ria Donderdag 07 Juli 2011 at 6:48 pm | | Standaard | Veertien reacties
Gebruikte Tags:

Scharendijke in het nieuws

Binnen enkele dagen wordt het oude betonnen schip 'Le Serpent' afgezonken en kunnen de duikers daarin rondzwemmen. Nu zal er nog niet zoveel te zien zijn, maar in de loop der jaren zal het daarbinnen best mooi worden. Scharendijke is zodoende weer een attractie rijker.

En dan komt hij daar links van mij ergens te liggen, achter het Muralt muurtje, waar nog een klein stukje duiksteiger te zien is.

Bas Matthijsse van 'de Kabbelaar' was vandaag, samen met Pat Brondgeest van de Surf Inn, ook nog op een heel andere manier in het nieuws. Jongetjes van 15 en 16 die een supermarkt overvallen, gewapend en wel, verschrikkelijk. Die ventjes moeten goed aangepakt worden en de eerste paar jaar de straat niet op mogen.

Update: 

Filmpje

Ria Woensdag 06 Juli 2011 at 8:09 pm | | Standaard | Zes reacties
Gebruikte Tags:

Fun in de sun

Lekker vroeg op stap vanmorgen, het was heerlijk weer.

En nog niet al te warm.

Didi kwam een leuk vriendinnetje tegen en samen sprongen ze in de sloot.

Ze hadden de grootste lol, want stinken dat je dan doet!

Het baasje nam ze even onderhanden met de tuinslang gelukkig en na nog een paar duiken even later in de vaart, kwamen we toch behoorlijk schoon weer thuis.

Ria Dinsdag 05 Juli 2011 at 6:30 pm | | Standaard | Zeven reacties
Gebruikte Tags:

Klaar mee

Gisteren heb ik het gasfornuis ontvet, want vet was het. Daar ben ik een paar uur zoet mee geweest. En vandaag heb ik de boel afgevoegd in de wc en douche, daar ben ik gewoon heel de dag zoet mee geweest.

Ria Maandag 04 Juli 2011 at 7:09 pm | | Standaard | Elf reacties
Gebruikte Tags: ,

Overal is weleens wat

De enige foto die ik maakte vandaag.

Ik was er niet zo voor in stemming en dat is dan nog zacht uitgedrukt.

De bouwvakvakantie is begonnen geloof ik... als ik het goed hoorde, maar misschien hoorde ik het ook niet goed hoor, dat kan, mijn oren zijn ook geen twintig meer.

Ria Zondag 03 Juli 2011 at 7:35 pm | | Standaard | Twaalf reacties
Gebruikte Tags:

OP en tekort

't Wilde niet vlotten vandaag. Latex op, voegwit te weinig, er is zodoende niks af.

't Bankje was goed bevallen, wel wat hard, maar goed geslapen.

We zullen zo langzamerhand blij zijn als 't klaar is, nog even doorbijten.

Eens is het klaar en aangekleed en tot ieders tevredenheid ingericht...pfff.

Ria Zaterdag 02 Juli 2011 at 6:37 pm | | Standaard | Vijf reacties

Wolkje bij

Dit is het allerlekkerste weer van de wereld, niet te warm, een beetje wind, zon, prachtige wolkjes, maar ja het kan niet altijd feest zijn natuurlijk.

Prachtig helder, dus mooie vergezichten en ook al loop ik vaak dezelfde rondjes, ik blijf het altijd even mooi vinden, zeker als het er zo uit ziet.

Toen ik later nog even naar de visboer in Renesse wilde reed ik gelijk even een stukje de Brouwersdam op om nog wat wolkjes te scoren.

De harinkjes waren heerlijk, maar eigenlijk hadden we toen geen zin meer in de zalm, die bewaren we dus nog maar even.

"En moet ik dan helemaal alleen dat bankje in de kar tillen?".

"Die man helpt je vast wel even".

"'t Is zeker een ouwe man...".

"Dat weet ik niet..." en even later dacht ik... 'misschien wel net zo oud als jij' ;)

Update:

Het nieuwe bankje wordt inmiddels in gebruik genomen, we zijn er zo blij mee!

Ria Vrijdag 01 Juli 2011 at 6:40 pm | | Standaard | Acht reacties
Gebruikte Tags: ,