18-05-2003/24-05-2003

zaterdag, mei 24, 2003

 

Heb ik toch zomaar een paar dagen geleden zonder dat ik het wist het Duitse songfestivalliedje gelinkt. Ik zocht naar "morgen" en ik vond de tekst wel leuk en dat hoofd ook, al had ik er nog nooit van gehoord. Zometeen wint ze nog ook, want wat ik tot nu toe gezien heb is niet overweldigend.
 

Door: ria 9:50 PM
 
Tsjonge, wat een drukke dag, heerlijk! Ik had het nog niet getyped vanmorgen of ik ben gelijk maar begonnen. Lekker gesopt, ramen binnen en buiten gedaan, ook nog een eind gewandeld samen met Joop. Alles is weer fris, alleen de vloer nog, maar daar heb ik nu geen zin meer in. Dat doe ik morgenochtend wel. Net lekker een tijd onder de warme douche gestaan, ben d'r best wel moe van, maar het geeft wel een voldaan gevoel. En nu maar songfestival kijken. Wijntje en broodje erbij, jummie. Joop is aan het rijden. Net nog even naar Sil en de kinders gezwaaid.
 

Door: ria 8:22 PM
 
Gewoon omdat ik het zo'n goeie advertentie vind, ik zag hem in de Viva vanmorgen, gelijk ook eens op de site gekeken, klik op de kurk en je bent er ook. Verder zat er een schattige kaart in de bus van pasgeboren babyvoetjes, met de mededeling "plak hier uwpersoonlijke postzegel" Wat leuk! Jammer dat ik niet zoveel brieven te versturen heb, anders lijkt het me wel grappig. Wat een weer vanmorgen, het valt weer met bakken uit de hemel. Ik heb net mijn planten maar eens buiten gezet, die houden wel van zo'n opfrissertje. Verder ben ik een beetje aan het wassen, bed verschoond en als ik de moed kan verzamelen ga ik ook de ramen maar eens doen, maar dat wordt misschien wel avond, Joop moet weer taxi rijden, ik denk dat ik dan maar ga zemen, lekker muziekje erbij, dan gaat het bijna vanzelf.
 

Door: ria 10:52 AM

vrijdag, mei 23, 2003

 
Wat een raar leven hebben we op het moment. We lopen allebei te hoesten en te niesen als gekken. Joop zegt dat hij het van mij overgenomen heeft, maar daar geloof ik niks van. We hebben gewoon allebei een flinke kou gepakt. Bij mij is het nu al een stuk minder maar soms loop ik te rochelen als een ouwe vent, het komt lekker los dus. Maar e.e.a. houdt ook in dat we niet veel zin hebben om iets te ondernemen. 's Morgens laat op, ff wakker worden en dan allebei achter de pc. Ik surf wat en kijk veel op mijn <-----linkjes. Vanmorgen weer met fotootjes in de weer. Chatten doe ik ook weinig meer en dat wilde ik eigenlijk vertellen. Dat komt ook door Nicole, die nu zelfs MSN en Yahoo van haar pc heeft geschrapt. Hoe lang dat dan ook gaat duren ;) 


Ik heb het een tijdje geleden al geschreven, kan het zo vlug niet vinden in mijn archief, dat ik zeker de chats waar iedereen komt ook een beetje beu ben.. Ik heb een jaar rondgehangen in de 3fm chat heel gezellig, tot de één na de ander van de eerste kliek afhaakte. We hebben een paar hele leuke meetings gehad met z'n allen en daarna ging het bergafwaarts. Dat neemt bij mij niet weg, dat ik MSN juist heel gezellig vind. Daar staan meest alleen maar mensen in die je kent. Ach ja het blijft dubbel, een chat ga je ook niet heen als je geen zin hebt. Ik blijf erbij dat ik van mens tot mens praten leuker vind dan een algemeen gebeuren. Maar ik kom ook niet zoveel meer in de kroeg, zou het dan toch de leeftijd zijn? De tijd van op de tafels dansen in de kroeg is voorbij, mijn motor is verkocht, alle brillen gaan stuk als je valt, ook de dure, het gaat er niet om wat je draagt, maar om wie erin zit en vooral wat je uitstraalt, het gaat er niet om wat er in je huis staat, maar hoe de sfeer is, dat wist ik allemaal al, maar toch denk ik dat ik nog veel moet leren.......
 

Door: ria 8:32 PM
 
Zo weer eens een nieuw fotootje gemaakt vanmorgen. Simba zat gezellig naar de regen buiten te kijken, dus die poseerde gewillig mee. Ik vond het wel grappig zo. Wat een heerlijk nederlands weer is het toch weer. Regen en wind. Super! Alleen mag van mij de zon nu weer komen, het is tenslotte bijna zomer. Nu zitten we 's avonds met de kachel aan, in plaats van lekker buiten. Zondag komt er verbetering staat in het weerbericht. Hopelijk is het met Hemelvaartdag beter weer. Ina komt een paar dagen en Sil en de kinderen ook. Allebei zonder man, dus dat wordt een vrouwenonderonsje.
 

Door: ria 4:16 PM

donderdag, mei 22, 2003

 
Ik ga het lekker nog een keertje doen, een paar oude liedjes plaatsen. Vanmiddag weer een hele tijd op deze site zitten kijken en luisteren, daar was het namelijk weer voor en ik moest ook op mijn nieuwe toetsen oefenen natuurlijk. Ik beloof dat het voorlopig de laatsten zijn hoor, maar ik heb heerlijk zitten zwijmelen, plaatjes aanklikken voor geluid...... Oh en deze doe ik er ook nog ff bij..... Janis Joplin
 

Door: ria 4:41 PM
 

woooooooow wat een genot :)) ik heb nieuwe toetsen, alles werkt gewoon, zo soepeltjes en geruisloos en ook een nieuwe draadloze muis, dat rolt en scrollt als een gek. Niks geen balletje met shagkruimels eraan meer. Genieten dit, nu ben ik weer even niet weg te slaan natuurlijk. En zo goedkoop ook, stond vanmorgen in de krant, bij de Lidl, in de aanbieding, draadloos toetsenbord. Met muis € 39.99 is toch voor niks. Voorlopig ben ik er blij mee.
 

Door: ria 12:39 PM

woensdag, mei 21, 2003

 
En nu erger ik me weer kapot omdat het niet goed werkt. Heel de avond zit ik te proberen dit stomme log te openen, krijg ik alleen te zien wat ik vanavond gepost heb. De rest komt niet mee grrrrrrrrrrrrr. En dan denk ik weer dat het aan mij ligt, dus ga ik maar weer eens opnieuw opstarten, maar dat helpt ook geen lor. Ik moet minder achter dit ding gaan zitten. Breiwerk ligt op de bank, maar daar heb ik ook geen zin in. Boehoehoehoehoe. Morgen is alles anders. Dan doet mijn S het weer soepeltjes, !! heb ik nu dank zij Em! Morgen ga ik heel de dag lekker naar buiten, waar de vogeltjes fluiten en de kikkers kwaken en de bloemen bloeien alt 289 :D
 

Door: ria 11:05 PM
 
Alweer niet veel gedaan. Wat heb ik toch? Nergens zin in. Vanmiddag wel gewandeld. Daarna mijn klerenkast ook nog opgeruimd, de dikke wintertruien liggen nu weer bovenin en de zomerhemdjes en broeken weer beneden en het ziet er weer netjes geordend uit, voor zolang als het duurt. Daarna Elleke geholpen met haar comments ding, dat lukte in 1 keer. Geweldig. (uitroepteken doetut niet) Vandaag ook bericht gehad van het GAK dat mijn vakantiegeld overgemaakt is. Wooooow. Het viel best nog mee. En deze week ook weer "gewoon" geld, lekkerrrrrrr veeeeeel samen. Ik ga denk ik een nieuwe bril kopen. Deze loop ik ook al een jaar of drie mee geloof ik. Vorige week een folder gezien van Specsavers Opticiens die zitten ook in Goes en volgens mij zijn die hardstikke goedkoop.
 Ik hoef niet zo'n dure bril, gewoon weer eens wat anders. Kunnen gelijk mijn ogen weer eens opgemeten worden -------->dit vind ik wel een leukerd. Nieuwe spijkerbroek staat ook op de verlanglijst en nog eens een shirtje of zo, maar ik denk dat ik daarmee maar wacht tot het weer uitverkoop is, die begint ook zometeen weer. En een ander toetsenbord MET uitroepteken, is misschien ook wel handig, deze is iedere keer wat mee.
 

Door: ria 7:43 PM

dinsdag, mei 20, 2003

 

Algehele verveling vandaag. Veel ergernis, omdat de pc verschrikkelijk traag is, sites die niet op willen laden, spelletje dat iedere keer vastloopt. Storm buiten. Op even uitwaaien na, heb ik daar ook verder niks te zoeken. Dan gaat een mens rare dingen verzinnen. Zo ben ik maar eens met mijn rug naar de webcam gaan zitten, ik heb namelijk een paar jaar geleden een tatoo laten zetten en niemand ziet hem ooit eigenlijk, want meestal zitten er kleren over. Toch ben ik er best wel trots op. Ik wilde het heel mijn leven al en toen Miriam twee jaar geleden de stoute schoenen aantrok ben ik met haar meegegaan en hebben we het samen laten doen. Zij eentje op haar onderrug. En omdat ik het nog steeds leuk vind loop ik met de gedachte er nog eentje te nemen, maar dan op een meer zichtbare plek. Ik heb alleen nog geen idee wat en waar precies. Daar loop ik ook al een tijdje over te verzinnen, maar ik ben er nog niet uit.
 

Door: ria 4:58 PM

maandag, mei 19, 2003

 

Vanmorgen vroeg hebben we samen 2 bijenkasten naar Zonnemaire gebracht, die staan nu midden in de polder tussen de bloemen, dat wordt smullen voor de bijtjes en veel honing verzamelen. Veel regen vandaag, niet ver gewandeld, moest nog wel even lachen want Simba vond een nest met eendeeieren en wist niet goed wat ze daar nu mee aan moest. Heb haar er maar gauw bij weggehaald, voordat ze er een poot in zou zetten. Daarna heeft ze nog even lekker in de vogelpoep gerold, moest ze weer onder de douche toen we thuiskwamen. Verder kwam er nog iemand langs voor de caravan. Eind van de maand komt ie leeg. We hebben dus alweer een nieuwe huurder.
 

Door: ria 10:08 PM
 
Om te oefenen nog even paar fotootjes van een paar weken geleden toen Joop met de mosselboot mee is geweest. Zoals je ziet bergen mossels en een mooie zonsopkomst........is weer eens iets anders als een ondergang ;)
 

Door: ria 5:07 PM

zondag, mei 18, 2003

 
Lyrics: Monday, Monday So good to me Monday morning It was all I hoped it would be Oh, Monday morning Monday morning couldn't guarantee That Monday evening you would still Be here with me (the mama's & papa'sJe MOET hem gewoon ff aanklikken. Zoooo moooi.....(de rest ook trouwens ;))
 

Door: ria 10:58 PM
 
Wat een leuke uitvinding is die webcam toch. Ik heb vanavond weer heel gezellig naar Nijkerk zitten zwaaien, naar kindertjes in pyamaatjes en een trots moedertje. Geweldig :))
 

Door: ria 7:46 PM
 
Ben snotverkouden, het water loopt uit mijn neus. Vanmorgen dan ook nog maar eens in de sauna geweest. Heerlijk. Al merk ik nog geen verbetering. Miriam was behoorlijk nat geregend gisteren, ze kwam nog even langs gisteravond om haar haar eruit te laten halen. Ze had twee van die extra stukken, maar dat was teveel van het goede. Dus mocht ik het naaiwerkje weer ff lospeuteren. Gelukkig ging het nogal makkelijk en heb ik geen plukken haar weggeknipt. Joop had zich verslapen vanmorgen, dus hij is niet naar het bos geweest. Hij had ook niet veel zin geloof ik. Denk eigenlijk dat dat het meer was. Hij had weer taxi gereden gisteravond, dus het was ook wel laat geworden. Voor de rest niet veel gedaan, beetje gebreid en beetje gecomputerd. Klein stukje gewandeld. Wasjes gedraaid.
 

Door: ria 6:18 PM
 
Then I saw her face Now I'm a believer (Niel Diamond)
 

Door: ria 12:09 PM
Ria Zondag 18 Mei 2003 at 12:17 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.