06-07-2003/12-07-2003

zaterdag, juli 12, 2003

 

Omat iedereen naar mijn teen vraagt maar ff een fotootje. Zo ziet hij er dus nu uit. Die andere heb ik geen last meer van, maar dit is vervelend. Onderste stukje zit ook los, maar dat krijg ik er nog niet af. Gelukkig werkt het weer mee en kan ik veel op blote voeten lopen, het jeukt soms als een gek, dat is alleen maar een goed teken. Nu nog een nieuwe nagel :)
 

Door: ria 10:07 PM

Eén van de huisbijtjes druk met de lavendel op het ogenblik, vandaar dat ik ze nog maar niet afknip. Eerst moet de honing eruit. Deze is al wat scherper geloof ik, heb nog wat veranderd. En dat die van mij niet scherp is komt ook omdat het dubbel glas is.
 

Door: ria 7:24 PM
 
 

Hier ben ik dan met mijn nieuwe speeltje. Zo zie je maar een mens is veranderlijk. Als iemand een jaar geleden tegen mij gezegd had "volgend jaar heb jij een digitale camera", dan had ik hem voor gek verklaard. Ik zag er totaal het nut niet van in. Maar goed, maandag jarig en ik vond het wel een leuk kadootje voor mezelf. Vanmorgen samen met Joop naar Zierikzee geweest. Ik had gisteren al gezien dat er een aanbieding was, maar heb me er nog even verder in verdiept. Vanmorgen nog even verder gezocht en in ander winkels gekeken, maar dit bleef toch de "goedkoopste" met de meeste mogelijkheden. Hier staat hij voor € 350.--, de aanbieding was € 298.-- scheelt toch weer. Wel een andere kaart erbij gekocht, zodat er meer foto's op kunnen. Ikke weer zo blij als een kind. Alleen weet ik alles nog niet goed, de maten zijn nu ook anders, als je deze uitvergroot, schrik je je een ongeluk, maar goed dat komt allemaal nog wel. Toen we terug naar de auto liepen kwam ik deze jurk ook nog tegen. Schatje hè, lekker zonnig en makkelijk vlug aan te trekken. Lekker met dit weer. De foto is ook nog niet echt heel scherp, maar dat zal ook nog wel beter kunnen. Ik ga nu nog even lekker buiten zitten want het fantastisch weer.
 

Door: ria 3:31 PM

vrijdag, juli 11, 2003

 
Sollicitatiegesprek is achter de rug. Gelukkig was ik op tijd weggegaan want heel Brouwershaven was afgezet i.v.m. de Brouwse dag morgen, maar ik was netjes op tijd. Ik zou zo kunnen beginnen, ze wilden me graag hebben, maar het is een baan van meer dan 40 uur, ook nog eens 's avonds de boel doornemen met de directeur. Dat is me een beetje teveel van het goede, ik heb voorgesteld dat ik wel een deeltijdbaan wilde, maar dat kon niet volgens hun, het was al chaotisch en dan zou het helemaal een zootje worden. Zodoende was ik vlug klaar. Ik zou er echt niet aan moeten denken, niet meer lekker wandelen, geen fotootjes meer maken, geen logje bijwerken. Ik had Simba meegenomen en toen ik terug bij de auto kwam ff tegen haar gezegd dat we voorlopig lekker blijven wandelen, lekker een beetje van het leven blijven genieten, met wat minder geld te besteden. :)))))))))))))))))))
 

Door: ria 9:53 PM
 
Help!!! Na 2 jaar solliciteren en niets dan afwijzingen ontvangen, heb ik over het hoofd gezien dat ik echt uitgenodigd werd. Afgelopen dinsdagavond werd ik gebeld, dat ze op me zaten te wachten. Ik wist van niets, maar ze zouden terugbellen als ze me nog wilden zien. Dat gebeurde dus vanmorgen. Vanavond moet ik op sollicitatiegesprek in Brouwershaven. Bij het nakijken van de papieren vond ik ook de uitnodigingsbrief. Jemig, het is een fulltimebaan en dat wil ik helemaal niet. "In deze functie ben jij de spil van de interne organisatie, het gezicht en aanspreekpunt van het kantoor in Brouwershaven" staat er. De Vries & Partners is de naam van het bedrijf. Ik zie wel wat er van komt.
 

Door: ria 10:35 AM

donderdag, juli 10, 2003


Ik was net even een foto aan het maken van waar ik gebleven was, toen Miriam op haar motor thuiskwam, is eigenlijk veel leuker om te laten zien. Moest alleen wel tegen de zon in foto nemen. Weeral heel de dag geverfd, ik ben nu bij de voordeur. Dus alleen de garage en de carport nog. Ook nog veel hoor. Heel de volgende week nog wel mee bezig denk ik. Paar kozijnen ook die ik nog een keer wil doen. Maar goed het geeft wel een voldaan gevoel iedere dag. Ed en Emily zijn net even langs geweest. Ze zijn druk met de bouw van hun nieuwe huis in Belgie en met de puppies, kijk ff op hun site voor meer. Er zijn er nog een paar in de aanbieding. Ohw en ook nog een niet zo leuke mail van Truus, het gaat niet goed met een familielid, dus ze komen niet, jammer, maar zulke dingen gaan nu eenmaal voor.
 

Door: ria 7:54 PM

woensdag, juli 09, 2003

 
Ik weet het wordt afgezaagd, maar vandaag weer heeeeel de dag, trapje op, trapje af gedaan. Ik ben er moe van en ga lekker op de bank hangen.
 

Door: ria 6:16 PM

dinsdag, juli 08, 2003

 
Voor de rest weer veel geschilderd en alvast hout schoongemaakt voor morgen, terras geveegd en ramen gezeemd van de ramen die al klaar zijn, wat een genot, zo'n glad kozijntje erom heen. Ik schiet wel lekker op zo. Niet gewandeld vandaag, want ik was ook nog druk met de mieren, iedere keer zuigen, bah engerds. We hebben echt ontzettend veel mierenesten overal, niet aan te beginnen om ze te bestrijden, wel zoveel mogelijk op het terras, zo gauw we een nest zien gaat er een wolkje vergif in en dan zijn ze ook weg, maar ja volgende dag weer ergens anders een hoopje. Vanmorgen een mail van Truus, ik had al een paar weken niks gehoord, maar zoals ik al dacht had ze het druk met familie toestanden, zaterdag komen ze. Joepie!!!!! Gezellig hoor. 
We kennen ze al vanaf een lange vakantie die we gemaakt hebben in 1978, vijf weken trekken door Denemarken, Noorwegen en Zweden, met onze ouwe donkerrode Peugeot 404 met truttige caravan erachter. We hebben ze op de terugweg in Denemarken op een camping ontmoet. Op de weg naar huis gelijk maar langsgegaan in Nw Vennep waar ze toen woonden. Ook die liefde is nooit meer overgegaan. Heel veel lol gehad met zijn allen altijd, de kinderen konden het ook goed met elkaar vinden. Het is altijd goed als we elkaar weer zien, ook al kan dat soms wel eens een tijdje duren, ze wonen alweer jaren in Limburg. En ohw wat een verkleurde foto, maar wat een romantiek.........dat komt nooit meer terug.........
 

Door: ria 7:08 PM

Het is weer de tijd van de vliegende mieren ieder jaar hebben we daar wel een paar weken last van. Zeker als het een beetje bedompt vochtig weer is, zoals nu. Op een paar plaatsen in huis is het altijd raak, zoals hier, achter mijn bureau, in de slaapkamer, maar nu zitten ze ook in de keuken vandaag, bah!!! De stofzuiger staat dan ook heel de dag startklaar. En als je denkt dat ze allemaal weg zijn, zitten ze er een uur later weer. Hele hordes, bbrrrrrrrrrr, vieze beesten vind ik het.
 

Door: ria 2:34 PM

maandag, juli 07, 2003

 



Vanavond de boedha op de berg gezet, zo te zien vindt hij dat wel een leuk plekje, hij is nu meer één met de berg, dat hoort meer bij hem. Hij zit goed daar, ik vond het wel een foto waard.
 

Door: ria 8:57 PM
 
Vanmorgen weer begonnen met schilderen. Het is lekker windstil weer en niet al te warm. Daarna samen met Joop twee uur over het strand gewandeld. Het wordt al een beetje drukker, maar het is nog goed te doen. Meestal is het alleen bij de overgangen wat drukker. Soms moet ik Simba dan even aanlijnen, want als mensen iets lekkers zitten te eten is ze er als de kippen bij en dat ruikt ze al van ver hoor. Ze werd ook nog aangevallen door een Jack Russel, dat was even paniek, ze hapte behoorlijk, maar niet echt door, liet iedere keer weer los, gelukkig maar, want zo'n beestje is gauw door de helft denk ik. Zijn baasje sprong ertussen om hem te redden..... wij hadden allebei niet de behoefte en hebben het maar even aan staan kijken, Simba is toch niet zo'n vechtersbaas, maar ja ze moeten natuurlijk niet naar haar gaan happen. Vanmorgen kwam er ook nog iemand voor de caravan, was op zoek voor iemand anders. Het zou permanent zijn, tot december ongeveer, we hebben er maar vanaf gezien, anders kan je wel aan de gang blijven. Zet een caravan neer en er zijn mensen die erin willen. Deze houden we voor familie en vrienden.
 

Door: ria 7:38 PM

zondag, juli 06, 2003

 
Heerlijke dag vandaag. Viva gelezen en in de tuin gewerkt. Joop had vanmiddag een taxirit naar Schiphol. Vanmorgen had hij al getraind, het gaat goed, hij voelt zich lekker fit en zit vol energie, we denken toch dat het met de medicijnen te maken heeft. Hopelijk blijft het zo en kan hij weer een beetje conditie opbouwen, dat zal hij toch moeten hebben als hij in september naar Nepal wil.
 

Door: ria 7:47 PM
 
 
 Scharendijke, zondagmorgen, alles staat prachtig te bloeien, het is heerlijk buiten. Hopelijk straks ook nog een beetje zon erbij, ik ga lekker een beetje lezen vandaag.
 

Door: ria 11:42 AM
Ria Zondag 06 Juli 2003 at 3:48 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.