14-09-2003/20-09-2003

zaterdag, september 20, 2003

 
Er is er een jarig en die geeft een feestje. Mark wordt maandag 34.
 

Door: ria 8:06 PM
 

Yessssss!!!! Vandaag mijn trui in elkaar gezet! Hij is af!! Leuk geworden ook en gelijk maar aan de volgende begonnen. Ik had nog donkergrijze wol te liggen en daar kan nog net een trui voor mezelf uit, die doe ik dan wel tussendoor. Het is een beetje saai voor kinderen vind ik en dan hou ik weer een rest over. Maandag eerst naar de wolboerderij voor wol voor de kinderen. Gisteren belde Ina dat ze morgen komt met Martin, gezellig! Joop rijdt dan gelijk mee terug naar Zoeterwoude, dan kan hij vandaar zondagnacht met de treintaxi naar detrein en zo verder naar Schiphol. Dan hoef ik zondagnacht ook niet naar Rotterdam te rijden. Hij moet om 5.20u inchecken. Het klinkt misschien raar, maar ik zal blij zijn als hij eindelijk weg is. Dat gedreutel, nog maar eens opnieuw inpakken, nog maar eens een boekje zoeken, nog eens kijken zus of zo, pfffffff. Andere keren ging het heel anders, dan werkte hij tot het laatste moment en tussendoor af en toe eens wat bij elkaar zoeken, dan had ik daar niet zo'n erg in. Nu duren die voorbereidingen al zooooo lang.
 

Door: ria 7:17 PM

vrijdag, september 19, 2003

 
Dan hebben we het Scanabouw verhaal nog. Joop had vorige week maandag al gebeld met de vraag hoe het zat en of er nog vorderingen waren. Er was nog niets bekend. Ze beloofden in ieder geval iets te laten horen voordat hij met vakantie ging. Niet dus. Vanmiddag heeft Joop weer zelf gebeld, er was nog niets beslist, maar volgende week hoor ik wat er gaat gebeuren..... het wordt zo langzamerhand steeds vervelender en ik kan zodoende ook niet verder. En ze waren ook niet blij met mijn log! Nu heb ik eens gezocht op Scanabouw en dan kom je inderdaad ook bij mijn site terecht. Tja, ik kan het ook niet helpen hoor, het houdt me bezig dus ik schrijf erover.
 

Door: ria 7:05 PM
 

Vandaag waren de foto's van picoprint al bij de post! Dat gaat lekker snel dus. Toch wel leuk om er ook eens een paar af te laten drukken. Het is vochtig warm, bij alles wat je doet breekt het klamme zweet uit. Ik krijg dan altijd last van mijn spieren. Vanmiddag vol goede moed aan een wandeling begonnen maar dat wilde ook al niet erg lukken, veel te warm, vlug omgedraaid. Lekker binnen zitten breien.
 

Door: ria 6:38 PM
 

de laatste dagen, uren, minuten alles is klaar gereed voor vertrek wat zal het weer vreemd zijn een huis zonder jou is leeg en onwennig ik zal je zo missen ook al vind je dat gek we zijn individuen maar wel altijd samen gewend aan elkaar fijne tijd in nepal en maak je geen zorgen 't komt allemaal goed maar wat zal ik blij zijn als na al die dagen het vliegtuig weer landt dan kunnen we verder waar we waren gebleven genieten van het leven en van elkaar want jij bent mijn alles mijn maatje, mijn ventje zonder jou is het niks we horen bij elkaar
 

Door: ria 1:04 AM

donderdag, september 18, 2003

 

We hebben weer honing geslingerd vandaag. Die beestjes blijven maar vliegen zolang het zo warm blijft en we hebben hier in de buurt een heleboel 
Luzerne te staan. Daar halen ze ontzettend veel honing vandaan. Nu zijn ze bezig het te maaien, dus zal het wel een eind afgelopen zijn. Luzerne wordt gedroogd en gebruikt als veevoer. Het zou te laat worden als we zouden wachten tot Joop weer terug is. Ze moeten nu ook nog een wintervoorraadje aanleggen en bijgevoerd worden met suikerwater, zodat ze kunnen overwinteren. Vijf volle emmers weer. Dat laten we zo staan, de potjes en de etiketten zijn op en dat kunnen we komend najaar ook nog doen.
 

Door: ria 5:24 PM

woensdag, september 17, 2003

 
route vanuit Amsterdam route vanuit Eindhoven route vanuit Antwerpen route vanuit Calais Voor het gemak heb ik ze nog even bovenaangezet. Aanvang: maakt niet uit, na tien uur zit ik klaar met koffie en lekkers Het zou leuk zijn als iedereen er 's middags al is, dan kunnen we een wandeling maken of zo.
 

Door: ria 9:09 PM
 
Wat een lange dag vandaag. Vanmorgen om zeven uur al opgestaan, ik lag al een tijdje wakker en was het zat in bed. Gelijk lekker naar buiten met koffie en de krant, heerlijk stil is het nu 's morgens. Daarna een beetje gerommeld. koelkast in de caravan moest ook nog schoongemaakt worden, garage een beetje opgeruimd, boodschappen in Zierikzee gedaan. Lekker in de zon gelegen en gebreid.......ja, ja, eindelijk de trui weer eens opgepakt, waar ik van het voorjaar al mee ben begonnen. Nu nog één mouw en hij is af. Daarna eerst weer eens iets voor de kleinkinderen, die moeten van de winter toch ook weer een lekkere eigengebreide trui van oma hebben. Vanmiddag ook nog eens op de site van Picoprint gekeken, Joop wil een paar foto's van de kleinkinderen mee naar Nepal nemen, maar we hadden eigenlijk alleen maar oude. Ik heb daar nu een programmaatje gedownload en digitale foto's opgestuurd, heeeeeel handig allemaal. Je krijgt ze gewoon thuisgestuurd met de rekening erbij. Ik heb er niet zoveel gedaan, dus de verzendkosten zijn meer dan het afdrukken van de foto's. Eerst maar eens proberen en kijken hoe lang dat duurt. Wel leuk, want als je een hele mooie foto hebt kan je hem natuurlijk ook heel groot af laten drukken. Alweer iets nieuws erbij.
 

Door: ria 5:11 PM

dinsdag, september 16, 2003

 

Vandaag was het 
Prinsjesdag. Ik ben vergeten te kijken, hoewel ik er vanmorgen nog wel aan gedacht heb en net terug van mijn wandeling toen de uitzending was. Het ziet er allemaal weer niet rooskleurig uit, maar ja dat horen we al jaren. Ik vind het altijd vooral leuk om te zien wat iedereen aan heeft en de bijbehorende hoedjes. Beatrix had vandaag weer een prachtige creatie aan. Mooi hoedje ook. Ze zou alleen eens een ander kapsel moeten nemen. Hoe zou dat 's morgens zitten als ze uit bed komt, vraag ik me wel eens af, zou ze ook gelijk onder douche springen omdat het alle kanten uitstaat net als bij mij? Of wacht ze gewoon tot de kapper langskomt. Maxima krijgt al een aardig buikje en was in het roze! Zou dat betekenen dat het een meisje wordt? Wel een beetje truttig vond ik het. Maf mens van de SP was er ook met een mand eieren op haar hoofd, als protest tegen het dierenleed......
 

Door: ria 5:02 PM
 

Ik heb net de dokter gebeld voor de uitslag van de foto's van vorige week. Er is niets aan de hand!!! Ik ben 
gewoon gezond!!! Dat geeft me weer een heerlijk gevoel!!! Ik heb me dus weer eens voor niets zorgen lopen maken, maar ik ben toch blij dat ik even die foto's heb laten maken. Het "rare" plekje zal nu ook wel weer vanzelf verdwijnen. Volgens mij doet het nu alleen maar pijn van mijn geduw en gewrijf erover.
 

Door: ria 11:35 AM

maandag, september 15, 2003

 

Joop is in zijn "volgende week om deze tijd" periode, dat doet hij altijd. Het is weer behoorlijk aan hetrommelen daar, maar hopelijk heeft hij er niet al te veel last van. Alleen bij aankomst zal de controle misschien iets strenger zijn dan anders. Hij gaat naar dit gebied een trektocht van een dag of 27. Hij gaat alleen met twee dragers en een gids. Daarna nog wat toeristische dingen, die hij ook verkoopt en zodoende wel eens gezien wil hebben. Zoals een zonsopkomst boven de Himalaya.......
 

Door: ria 7:28 PM
 

Wat een prachtige 
nazomer, al mag het van mij wel iets minder warm. Het zweet breekt me af en toe uit. We hebben de luifel en de voortent van de caravan afgebroken en Joop heeft het gras nog eens gemaaid, dat was na al de regen van vorige week eindelijk weer eens wat gegroeid en groen geworden, maar bij de caravan zo dood als een pier nu. Dat komt ook wel weer goed, gras blijft onkruid en dat vergaat nu eenmaal nooit.
 

Door: ria 4:40 PM

zondag, september 14, 2003

 


Het heeft even geduurd, maar ik had bezoek dit weekend. Vrijdagmiddag kwam Sil met de kinderen. Ze wilde haar vader nog wel even zien voor hij naar Nepal vertrekt en zaterdag moest ze in Dordrecht werken, zodat ik op de kinderen kon passen. Twee vliegen in één klap. Vrijdagavond weer maar eens een pizza gegeten, we blijven goede klanten daar. Zaterdag moest Joop ook weg zodat ik heel de dag alleen met de kinderen was. Ik heb de bolderkar gehaald bij Mark, zodoende was het makkelijk wandelen, want een hond en ook nog eens een loslopend kind vond ik wel wat veel om in de gaten te houden, zeker hier met die drukte op de weg. Maar het ging prima, we hebben lekker een rondje dorp gedaan en ik heb gepronkt met mijn kleinkinders. Ik zag ook nog twee klasgenoten die zelf nog niet zover zijn, dus dat was weer wel grappig. Ik was er moe van gisteravond en lag al vroeg op bed. Vanmorgen weer kappertje gespeeld met tante Mir, Levi geknipt, dat ging prima en Sil geverfd. Daarna is ze weer richting huis vertrokken. Het was prachtig weer afgelopen dagen. Heerlijk buiten geweest en van de zon genoten.
 

Door: ria 4:03 PM
Ria Zondag 14 September 2003 at 4:19 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.