21-09-2003/27-09-2003

vrijdag, september 26, 2003

 
Prachtige dag weer vandaag. Alweer een fikse wandeling gemaakt. Eindelijk de zandsculpturen eens van dichtbij bekeken, wat nu alleen nog hopen zand zijn, ze zijn ze aan het afbreken. Gelukkig wordt alles weer normaal. Vanmiddag nog even naar Zierikzee en een paar boodschappen gedaan. Ook nog een paar bh's gepast, allemachtig, dat zijn tegenwoordig schuimrubberen harnassen en daar moet je dan ook nog een euro of tachtig, ja ja u leest het goed, € 80 voor een bh'tje, dat is HONDERDZEVENTIG PIEK of nog meer. BELACHELIJK!!!! En dan heb je er nog niet eens een broek bij. De bh die ik dan wel leuk vond had er als slips alleen maar een heupding met pijpjes bij :( of zo'n striemende string, die je heel de dag vantussen je billen loopt te pulken. Mooi dat Ria daar niet aan begint dus. Volgende week maar eens naar Goes of zo. Dagje winkelen. Daar hebben ze in ieder geval meer van dat soort winkels. Kan ik ook gelijk eens bij Specksavers kijken, want een nieuw brilletje moet er ook eens komen.....
 

Door: ria 5:48 PM

donderdag, september 25, 2003

 
Heel de dag in de tuin bezig geweest, beetje wieden, beetje onkruid trekken, het moet er natuurlijk wel een beetje netjes uitzien voor komend weekend als al die beestjes komen. En het was ook nog eens heel lekker om buiten te zijn. Heerlijk weer. En nu zit ik weer met mijn haar in de prut. Ik wilde het uit laten groeien naar mijn eigen kleur, maar zoveel kleur zat er eigenlijk niet meer in zo te zien, bah, saai grijs, dat moet maar weer gauw weggemoffeld worden ;)
 

Door: ria 8:37 PM
 
Kijk!! Alweer iets geleerd! Tekst als je met je muis ergens op gaat staan, kijk maar bij Simba en de foto hiernaast. Ook heb ik een MSN poppetje op deze manier hier gezet. (gepikt van Jweetje) Ik ben er na een tijdje MSN gebruik wel achter dat je niet zomaar iemand toevoegt. Dus diegenen die het leuk vinden mij toe te voegen mogen dat. Dank je wel Em!!!
 

Door: ria 12:52 AM

woensdag, september 24, 2003

 
Zo, de zomerse shirtjes liggen weer op de bovenste plank en de truien beneden, ik ben er klaar voor. Het was heerlijk vandaag, dus die truien kwamen nog niet echt van pas, al wordt het 's avonds wel steeds frisser. Lekker gewandeld vanmiddag en daarna een beetje opgeruimd rond het huis, de honingpotjes buiten het hek gezet, zodat ik dat gewoon dicht kan doen overdag, anders moet ik steeds Simba in de gaten houden. Ze slaapt nu binnen, om mij te beschermen, dus wil ze overdag zoveel mogelijk buiten zijn, dat kan ik wel merken, daar zal het mooie weer ook wel van invloed op zijn natuurlijk. Vandaag heb ik me ook voor het eerst eens onder de bijen begeven. Ik moest van drie kasten de voerbakken verwisselen. Joop had me goed geïnstrueerd, ik had me goed aangekleed en ook zo'n mooie hoed opgezet, dus ik dacht vanmiddag dat even te doen. Maar met dat moooie weer waren ze nog druk aan het vliegen natuurlijk, dus de eerste kast verliep niet zo voorspoedig. Ongelooflijk wat een boel bijen er ineens uit zo'n klein gaatje kunnen komen en van schrik gooide ik met het glaasje dat weer bovenop dat gat moest en dat kwam toen voor de kasten terecht. Gelukkig had ik nog wel de moed het weer op te gaan rapen en het karwei te klaren, maar de andere twee heb ik vanavond bij de schemer maar gedaan, zoals Joop ook gezegd had. (Ik moet ook naar hem luisteren!) Dat ging beter, al kwam er wel één boze bij tussen een plooitje in mijn hoed whaaaaaa, ik heb het op een rennen gezet, maar dat hielp niet natuurlijk, ik moet ook gewoon kalm blijven en rustig die bij een andere kant uitsturen :( Goed het is gelukt, ik ben een grote meid geweest. En nu doe ik er niets meer aan.
 

Door: ria 8:05 PM
 
Net nog even naar Nepal gebeld. Alles was goed. Joop had zich verslapen vanmorgen, dus hij was lekker uitgerust. Hij zit in dit hotel. Er was net een modeshow geweest vertelde hij, geen idee wat ik me daarbij voor moet stellen, een Nepalese modeshow..... De terugreis was nu ook geregeld, dat was nog even spannend of dat wel zou lukken op de datum die hij wilde, 20 oktober komt hij terug. Morgenochtend 8uur (plaatselijke tijd, het is daar een uur of 4 later dan hier) vliegt hij naar Pokhara om vandaar uit met zijn voettocht te beginnen. Hij had vandaag ook kennis gemaakt met de dragers en de gids. Dat was dus het laatste contact wat ik met hem had voor een week of drie. Hopelijk gaat alles goed. Hij had ook al een omslagdoek gekocht, de eerste. Er volgt nog wel meer. Dan zegt hij altijd dat hij niet veel, of deze keer niets meebrengt, maar dat lukt toch nooit. Veel te leuk ook allemaal die kleurige dingen. Iedereen moest de groetjes hebben, dus bij deze! En bij mijn zoektocht bij Nepalese mode vond ik dit, helemaal te gek, die moet hij er ook maar een paar voor me meebrengen!!! Helemaal een leuke site trouwens, zo'n kasjmier omslagdoek heb ik ook al, een zwarte, heerlijk warm zijn die.
 

Door: ria 6:22 PM

dinsdag, september 23, 2003

 

Dan nog even een verhaaltje bij mijn nieuwe link. De site is van Sandra en Alex. Ik ken hun uit de 3FM periode en zij elkaar ook. Na een tijdje chatten elkaar ontmoet, verliefd geworden en sinds 5 mei 2003 wonen ze samen ergens in het hoge noorden. Een superleuk stel dat voor elkaar gemaakt is. Ik heb ook eens het genoegen gehad hen in het echt te ontmoeten ;) Sandra maakt ook hele mooie stripverhalen. Het staat allemaal uitgebreid op hun site. Af en toe kijk ik er, al kan ik er nooit iets vinden, ik vind het net een doolhof, maar dat komt ook omdat ik er niet vaak genoeg kom denk ik. Meestal krijg ik een link door op MSN, als er iets leuks is. En daar ben ik ze zeer dankbaar voor want ik vind het wel heel leuk af en toe eens wat te vernemen en ze een beetje te blijven volgen. En ik merk nu al dat ik vaker kijk, omdat de link hier staat. Dussssss het komt allemaal nog goed met mij. Succes jongens!
 

Door: ria 7:39 PM
 
Vandaag alweer een jarige. Ja, ja 2 schoonzoons en ze zijn een dag na elkaar jarig. Cor wordt 45. HARTELIJK GEFELICITEERD!!!!
 

Door: ria 6:35 PM
 

Vanmorgen om half acht al klaar wakker. Ik ben er maar uitgegaan en de krant gaan lezen, radio aan, ook weer wel gezellig om die vroege ochtendprogramma's te horen. Bij Joop gaat altijd gelijk de tv aan. Breiwerk opgezet en al een lekker eindje gebreid. Stukje gewandeld en toen belde Joop, met hem was alles goed, de reis was goed gegaan en hij had al een paar uurtjes geslapen, maar waarschijnlijk is op het vliegveld in Doha (Quatar) zijn GSM, organiser en een staaflamp gestolen, heeeeel erg PIEL natuurlijk. Of ik de verzekering even in wilde lichten. Ik gebeld, wat blijkt nu..... Joop heeft een doorlopende reisverzekering, tegen diefstal enzo, hij dacht dat dat gewoon voor alles was, het hele jaar door, dat blijkt dus niet zo te zijn, is ie dus gewoon onverzekerd of in ieder geval niet goed, op stap gegaan, gelukkig zijn wij altijd bij dezelfde maatschappij met dat soort dingen, dus ze kennen ons goed en omdat hij gisteren pas vertrokken was kon het nog wel geregeld worden. Gelukkig maar dat we er op deze manier achter kwamen en zo vlug al, al is het natuurlijk geen leuke manier. Stel je voor dat hij daar in een ziekenhuis terecht zou komen, je moet er maar niet teveel bij nadenken. Brrrr. Telefoon ook gelijk laten blokkeren. Gelijk aan hem gevraagd over mijn fotoprogramma, maar daar had hij niets aan gedaan, geprobeerd het opnieuw te installeren, geen effect. Op de laptop van Joop geïnstalleerd en YESSSSS daar werkt het wel!!! Gelukkig maar, het zou wel erg saai worden zo zonder fotootjes, al heb ik vandaag geen zin en tijd gehad, alleen de bolletjes voor Sil, zodat ze haar goedkeuring kan geven.
 

Door: ria 5:42 PM

maandag, september 22, 2003

 
Het is nu 10.00 uur op Heathrow London. Ik heb ook mijn handbagage in kunnen checken en heb vergeten mijn GSM er uit te halen, dus kan ik niet bellen. Ik was een half uur geleden mijn portemonnee kwijt. Dacht dat die gestolen was, maaar bij de security hadden ze hem, ik was gewoon vergeten om hem na de detectiepoort mee te nemen, die moet je daar n.l. afgeven om door een detectiepoort te gaan en je andere spullen gaan door een scanner. Gelukkig dus nu weer terug. Even moeilijk moment, verder alles goed. Doeiiiiiiiiiiiiiiiii. Deze mail had ik vanmorgen al van Joop, jeetje, wat zal hij het benauwd hebben gehad. Al zijn geld zat erin! Gelukkig goed afgelopen. Ik ben vanmorgen eerst maar eens een heel stuk gaan lopen, er was een lekker windje, dus niet al te heet. Lekkere verse broodjes gehaald op de terugweg, ik ga mezelf natuurlijk ook wel een beetje verwennen. Thuisgekomen lag het netwerk plat :( alles uit. Ik snapte er niks van, maar vanavond was ik nog even bij Miriam en Mark om Mark te feliciteren, hij is vandaag pas echt jarig en Miriam vertelde dat er vanmiddag weer een stroomstoring was geweest. Gelukkig werkt alles weer goed nu, behalve mijn fotoprogramma, ik krijg geen verbinding met mijn camera. Dat was vorige week ook al een keer, maar dat had Joop toen verholpen. Hopelijk belt of mailt hij morgen, zodat we het op kunnen lossen. Wat een toestand weer. Daarna even naar de Wolboerderij geweest en leuke wol gekocht voor de kleinkinderen. Morgen mee beginnen. Ook nog even doorgereden naar Zierikzee en een kaart voor Iris gekocht, de dochter van Kees en Truus, ze heeft een flinke knul gebaard, Boris heet hij, weeg acht pond en is 57cm. Het was gelukkig allemaal goed verlopen.
 

Door: ria 9:18 PM

zondag, september 21, 2003

 

Goed, het grote vertrekken is geschied. Het was heel gezellig met Ina en Martin, heerlijk weer weer en gesnoept, gebbqued en gelachen. En nu ben ik dus alleen, alleen besef ik dat nog niet zo, dat komt morgen pas, dit is gewoon gewoon, ik zit achter mijn pctje en Joop zit in de kamer ofzo, zo voelt het tenminste. Onderschat die rugzakjes niet, de rechtse weegt 27kg en de linkse 10kg. We hebben samen opnieuw ingepakt vanmiddag want zijn wandelschoenen konden er niet bij, dat was proppen, maar het is gelukt. Paar dingen eruit gehaald nog en als hij terug komt is het eten op, de cadeautjes voor Nepal eruit, dus ruimte zat. Souvenirs hoeft hij niet meer mee te brengen, is toch allemaal hetzelfde, alleen als hij nog iets heel leuks tegen het lijf loopt brengt hij het mee.
 

Door: ria 8:59 PM
 
 Ik ben een beetje teut en eigenlijk wil ik graag vertellen dat ik zo heel erg naar mijn rust verlang......... Ik ben een beetje moe en eigenlijk moet ik naar bed maar ik wil zo graag vertellen..........
 

Door: ria 1:21 AM
Ria Zondag 21 September 2003 at 4:21 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.