16-11-2003/22-11-2003

vrijdag, november 21, 2003

 
Zo! Trui voor Levi is af. De zak van Sinterklaas staat klaar. Morgen een nachtje naar Sil. Verder druk aan het keutelen, ik zit vol energie. Ben een beetje dingen aan het verzetten in huis en tegelijk wat opruimen. Rommel weggooien. Joop moet rijden vanavond en verder is hij overdag ook lekker aan het klussen. Het lijkt of we nu pas onze draai weer een beetje vinden. En dan bedoel ik na afgelopen voorjaar, toen hij weer ff in het ziekenhuis lag. Het was toch een rare zomer natuurlijk. Andere medicijnen. Toen de vraag of hij wel naar Nepal kon. Daarna de voorbereidingen en de reis zelf. Weer bijkomen daarvan. Maar nu gaat het gewoon lekker. We gaan ieder ons eigen gangetje en af en toe komen we elkaar tegen. En dat wandelen is goed voor me, lekker in de buitenlucht even in beweging. Soms heb ik niet zoveel zin, maar als ik dan eenmaal onderweg ben......heerlijk!
 

Door: ria 8:25 PM

donderdag, november 20, 2003

 
Vanmorgen eerst samen boodschappen gedaan in Zierikzee. We hebben een bezoek aan de speelgoedwinkel gebracht en ik moet zeggen, dan kom je toch weer met heel andere dingen thuis, dan wanneer je alleen gaat. Voor Yara heb ik een leuk setje kleertjes voor haar pop , maar Joop heeft het kado voor Levi uitgezocht. Volgens mij is hij er nog veel te klein voor, maar volgens Joop vind ie het prachtig, we wachten af. Daarna eventjes naar de Lidl voor de boodschappen. Verder nog met Joop meegereden naar de strandovergang bij "het Klokje"en van daar weer teruggelopen naar huis. Ook nog een mouwtje gebreid en de tweede staat ook al op de pennen, daar ga ik zo nog even voor zitten. Morgen in elkaar naaien en afwerken. De Beaujolais smaakt heerlijk ;)
 

Door: ria 5:50 PM
 
Ze is er weer, de heerlijke, jonge, fruitige, Beaujolais primeur. Ik vind het ieder jaar weer leuk. Vanmorgen een doosje meegebracht, dus straks eens proeven ;)
 

Door: ria 1:11 AM

woensdag, november 19, 2003

 
Druk in de weer geweest vandaag. Ik ben dwangmatig aan het breien, dat houdt in dat ik van mezelf eerst iets af moet hebben voordat ik weer wat anders mag gaan doen, zodoende schiet het lekker op, ik denk dat ik vanavond het voorpand nog wel af krijg, ben al boven de mouwsgaten. Dan kunnen morgen de mouwen en vrijdag in elkaar. Verder ook nog lijsten geschilderd met de beits die ik vorige week gekocht heb. Dat moet wel een keer of vier voordat het er een beetje dik opzit, maar het ziet er leuk uit, twee keer al gedaan. Ook nog lekker gewandeld in de wind, heerlijk. En straks voetbal. Ben benieuwd, we zullen wel verliezen.
 

Door: ria 7:23 PM

dinsdag, november 18, 2003

 
 wat doe je,
als je niets kunt doen voor mensen die je lief hebt,
ik heb geen poen
ik zou willen helpen, maar ik weet niet hoe.
raad en daad is alles, wat ik kan doen
het tij keert, altijd!
leven is leren
bergen en dalen zo is het bedoeld……
 

Door: ria 10:02 PM
 

Even een fotootje van mijn zielige pink. Als hij nu maar niet krom blijft staan, als het over is. Ik krijg hem nu niet echt recht, dat komt ook omdat ie dik is natuurlijk. Maar goed er zijn erger dingen in het leven dan een kromme pink zullen we maar denken. Net geprobeerd te breien en dat lukt aardig. Zaterdag gaan we naar Silvia en ik moet nog een voorpand en 2 mouwen van Levi zijn trui, maar dat moet lukken.
 

Door: ria 5:06 PM

maandag, november 17, 2003

 

Vanmorgen uitgegleden in de douche, nog net niet gevallen maar wel een gekneusde pink nu, dik en blauw en ik wist niet dat je je pink zo vaak gebruikt. Auw!! Verder niet veel beleefd, het is saai, somber weer ook, om half vier werd het al donker. 
Stampot boerenkool gegeten, met de laatste rookworst.
 

Door: ria 7:52 PM
 

ARENA er werd hevig gestreden en de arena was vol er werd gevloekt en geleden we waren allemaal dol ik zag een grote victorie ik zag een schitterend licht ik zag drama en glorie met een verbeten gezicht en als je vraagt heeft het zin als je vraagt heeft het zin is het antwoord ja, het heeft zin nadat ik hem had geheven heb ik de beker gekust ik zag de zin van het leven de brand die nooit wordt geblust en het geschreeuw van de mensen het klonk beangstigend groot ja het geschreeuw van de mensen het echoot na tot je dood en als je vraagt heeft het zin als je vraagt heeft het zin is het antwoord ja, het heeft zin ik luister nu naar de regen en naar de gierende wind en ja ik kom mezelf tegen maar kom de avond begint en als je vraagt heeft het zin als je vraagt heeft het zin is het antwoord ja, het heeft zin
 

Door: ria 7:34 PM

zondag, november 16, 2003

 

Nog een plaatje genomen aan het eind van de middag. De boom hing vol druppeltjes, het leek wel kerstverlichting, mooi gezicht. Volgend voorjaar gaan alle takken er weer af, dit komt er in één jaar tijd op groeien. Niet veel bijzonders gedaan vandaag. De Viva gelezen, gewandeld, tv gekeken en een paar fotootjes gemaakt. Echt zondag.
 

Door: ria 8:08 PM
 
  
Afgelopen zomer heb ik deze boom op de foto gezet vanwege zijn aparte stam, verder nooit iets mee gedaan, maar vanmiddag viel me op hoe mooi van kleur hij was, dus nog maar eens een fotootje gemaakt, nu nog een winter en voorjaarsfoto ;)
 

Door: ria 5:18 PM
 

Oeh, wat een heerlijke mossels hebben we gegeten vanavond, kanjers waren het. We hebben weer gekletst en herrinneringen opgehaald, maar het leukst van alles is dat we afgesproken hebben weer eens samen op stap te gaan, om te beginnen naar de dorpskroeg. Dat kan dan pas weer gebeuren als ze terug zijn van vakantie, begin december. We houden het in gedachten en het zal er zeker wel van komen. Goed, mijn kristallen zijn op nu, ik zal weer nieuwe moeten bestellen, komende week heb ik nog een schoonzus die jarig is en ik merk nu, dat het altijd handig is zulke dingen in huis te hebben, handige tip misschien?
 

Door: ria 1:59 AM
Ria Zondag 16 November 2003 at 6:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.