04-01-2004/10-01-2004

zaterdag, januari 10, 2004

 

Waarom moeten kleine meisjes altijd lang haar hebben? Iedere morgen weer een drama om de speldjes en elastiekjes op zijn plaats te krijgen. Ik heb het natuurlijk ook gedaan, maar ik was ook altijd erg met de schaar in de weer. Ik deed het zelf. Zoals bijna iedereen in die tijd, zelfs mijn eigen haar knipte ik. Pony's, staartjes, bobjes, ik was er druk mee. Tot ze het gepruts van mij zat waren natuurlijk en toen moest het lang worden en bleef het lang. Ik ben een groot voorstander van korte plukken, die lekker om je hoofd vallen. Heerlijk als je in de wind loopt, geen knellende elastieken, trekkende spelden en haarpijn. Je ziet het ventje op de achtergrond denken "gelukkig ben ik een jongen, voor mij geen lang haar". Maar ja een kuif heeft soms ook z'n problemen ;)
 

Door: ria 11:21 PM
 

Hoe raar kan het lopen. Eind 2001, begin 2002 begon ik met chatten, de eerste box waar ik kwam bleef ik hangen, zoals ik al eerder vertelde was dat 3FM. Het was er gezellig en nooit druk, zodat je al gauw iedereen kende. Nicole aka Starshine was er ongeveer gelijk met mij en even later kwam sOezy. De foto is genomen op het strand hier bij de eerste meeting in mei 2002. Hoewel ik eigenlijk nooit meer chat, alleen af en toe op MSN en de dames allebei nog steeds in mijn lijstje staan, zag ik een paar dagen geleden dat sOezy nu ook een weblog heeft. Een goeie reden om ook haar bij mijn linken te zetten. Succes Suus ;)
 

Door: ria 7:28 PM
 

Er heeft weer een aquarel een plaatsje gekregen. Netjes gedaan en fijn dat je de blije kant van je masker genomen hebt Wezli ;) Verder iedereen bedankt voor de steun, bij het niet kwijt raken van mijn pin. Iemand riep "en buig en strek en buig en strek", maar dat mag voorlopig alleen nog maar met het bovenste kootje. Ik zal gewoon geduld moeten hebben, mijn drie weken uitzitten en vooral oppassen dat ik nergens achter blijf haken. We zijn ook weer terug in Scharendijke. Het was vroeg dag vanmorgen, om half zeven klonk er al een "oma?" in het donker en even later was de ander ook wakker. Even na zeven uur zat ik al aan de koffie beneden, zodat de rest even uit kon slapen.
 

Door: ria 3:52 PM

vrijdag, januari 09, 2004

 
Heel de middag in het ziekenhuis geweest. Eerst de foto laten maken en daarna naar de chirurg. Toen ik daar aankwam zat de wachtkamer vol en was hij net weggeroepen voor een spoedgeval. Maar ja, ik dacht, ik blijf......dat ding moet eruit!! Eindelijk na twee uur was ik aan de beurt. Hij bekeek even de foto, alles zat nog goed, wel een beetje verbogen, maar dat kon geen kwaad. "Tot over drie weken, dan mag hij eruit" Erg he!!! Moet ik er nog drie weken mee lopen. En al dat wachten was voor niets. Snel naar huis en onderweg even bij AH in Zierikzee langs. Kant en klaar eten meegenomen en nu zijn we bij Sil. Ze hebben een feestje en wij passen op. De kinderen waren nog op toen we aankwamen dus dat was nog ff gezellig.
 

Door: ria 10:17 PM

donderdag, januari 08, 2004

 

Even als afscheid en om te laten zien hoe goed het er eigenlijk uit ziet. Ik ben tenminste wel tevreden. Het is nog wel dik en omdat ik het gestoten heb is het bij die pin nog wel een beetje pijnlijk, maar als ie er eenmaal uit is kan ik hem iig weer buigen, dat hoop ik tenminste. Morgen is het zover. Eerst een foto laten maken in het ziekenhuis en daarna naar de chirurg, hopelijk zit de wachtkamer niet al te vol. Drukke bedoening altijd.
 

Door: ria 9:37 PM
 
Klik op het plaatje voor een leuke site met allemaal oude liedjes ik heb me er een tijdje mee vermaakt in ieder geval. Je moet toch wat om weer een beetje vrolijk te worden. Bah, rotregen! Van wandelen komt zodoende ook niet veel, gisteren nog wel een rondje gedaan met Joop, maar vandaag blijf ik lekker binnen denk ik. Joop moest vanmorgen al op tijd weg met de taxi, ik ben toen ook vroeg opgestaan en heb eens een beetje gepoetst, gelucht en wierook gebrand, ruikt het weer een beetje fris. De hondedeken ook eens uitgewassen. Gaat toch stinken op den duur. Verder is Joop ook gestopt met roken, tenminste hij doet weer een poging. Hij is er chaggerijnig van, ik heb dus maar liever dat hij een sigaartje opsteekt.
 

Door: ria 12:56 PM

woensdag, januari 07, 2004

 
 Een zeldzame foto, broers en zus op een rij, dat gebeurt niet zo vaak. v.l.n.r. Ruud, Ina (het kleine zusje, de jongste ook) Ed, Joop. Het was een gezellig familiebijeenkomst gisteren op de begrafenis. Veel van de neven en nichten waren er, ooms en tantes. Het idee is geboren om een jaarlijkse neven en nichtendag te organiseren. Wij hebben na afloop met z'n vijven gezellig bij Salud gegeten. mailtje van RuudHoi Ria, Ik roep wel wat maar heb de indruk dat het niet over komt. Ik krijg steeds maar spul waardoor ik het niet echt meer begrijp. Of ik moet een hele waslijst met gegevens invullen (niet echt leuk) of ik moet donor worden (?). Nou ja, bij deze dan: Leuke foto! Groetjes, Ruud
 

Door: ria 11:47 AM

maandag, januari 05, 2004

 
Op 2 januari is tante Krien overleden. Ze is 94 jaar geworden. Ik zag het vanmorgen in de krant. Ik ben zo'n raar mens die altijd naar de overlijdensadvertenties kijkt. Gelukkig maar, want we hebben geen kaart gehad. Ik heb in Zonnemaire 18 jaar naast haar gewoond en het was de tante waar Joop kwam logeren in de vakanties. We hebben zodoende onverwachts een familiereunie morgen. Joop zijn broers en zus komen ook naar de begrafenis. Het was toch altijd een speciale tante, waar ze altijd graag kwamen en veel gelogeerd hebben.
 

Door: ria 7:21 PM
 

Ik ben niet gestopt! Ben het ook niet van plan. Mijn shag inclusief het mooie pakje oranje Rizla is onlosmakelijk verbonden met mij. Waar ik ben is mijn shag. Zelfs als ik ga wandelen, gaat het mee, je weet maar nooit of ik onderweg zin in een sigaretje krijg. Ik koop iedere maand een slof. Soms hou ik over, maar ik kom eigenlijk nooit tekort. Overdag rook ik heel weinig, zeker niet als ik bezig ben met iets, meestal bij de koffie een peukje. Ik vind het lekker en geniet ervan. Ik draai dunne shagjes en rook ze eigenlijk ook maar voor de helft op. Veel sterkte iedereen die een poging waagt om te stoppen, ik vind het wel knap hoor, maar ik ga de kwelling niet aan, ik weet toch dat ik het niet volhou. Wel heb ik ooit eens bovenstaande collage voor Yara gemaakt, omdat het natuurlijk dom is, als je jong bent te beginnen.
 

Door: ria 6:35 AM

zondag, januari 04, 2004

 
Spiegelglad was het hier vannacht. Joop zat op de taxi en was pas een uur of vijf thuis, zodoende kwam er niet veel van trainen. We hebben dus lekker samen gewandeld vanmiddag. We zijn tweeënhalf uur onderweg geweest. Ik heb er stijve billen van, want Joop stapt stevig door. Verder niet veel gedaan, beetje gelezen in het HTML boek, dat gelukkig wel in het nederlands is, ik zie dat de site engels is. Het is stap voor stap, wel handig en je steekt er altijd weer wat van op
 

Door: ria 6:36 PM
Ria Zondag 04 Januari 2004 at 5:45 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.