11-01-2004/17-01-2004

zaterdag, januari 17, 2004

 
Heel de dag zowat met mijn boek op de bank gehangen. Het is echt zo'n boek waar je niet in kunt stoppen en in één adem uitleest. Ben al ruim over de helft. Heel leuk boek, opwindend ook, ik overweeg nu ook een minnaar te nemen ;)
 

Door: ria 9:57 PM
 
horoscoop van vandaag: Als u geneigd bent de fout eerst bij een ander te zoeken en dan pas bij uzelf, dan krijgt u het vandaag heel moeilijk: inderdaad het lag deze keer echt aan u. Accepteer uw onvolmaaktheid, pas dan bent u een compleet mens. Het was geen makkelijke dag vandaag, het was helemaal mijn eigen fout, ik geef het toe, ik accepteer mijn onvolmaaktheid, maar ja....... of ik daardoor nu compleet ben......
 

Door: ria 9:40 PM
 
 
 Het was heel erg gezellig! We hebben heerlijk in de storm gewandeld gistermiddag. Gelukkig bleef het droog. Daarna uit eten geweest, alweer bij Salud, want alle andere eet en drinktenten waren gesloten. Het maakt ook niet zoveel uit, maar het is natuurlijk ook wel eens leuk ergens anders heen te gaan. We hebben heerlijk gegeten, gedanst en gedronken. Thuis nog even nagepraat en toen iedereen naar bed was kon ik het niet laten nog even achter de pc te kruipen en zo hier en daar nog wat te roepen, al had ik wel wat moeite met typen geloof ik. En nu zijn ze weer onderweg naar Limburg. 
 

Door: ria 2:02 PM

vrijdag, januari 16, 2004

 

We zijn sinds gisteravond 4 
tuinkabouters rijker, hopelijk krijgen ze het een beetje naar hun zin in onze tuin, ik ga in ieder geval een mooi plaatsje voor ze zoeken en we hebben al besloten dat we ze af en toe ook eens aan het werk zullen zetten, zodat ze zich niet al teveel vervelen. Ik kreeg een mooi boek (Godin van de jacht), zodat ik ook eens vanachter die pc kom ;) en vanmiddag zijn daar nog een paar kippen aan toegevoegd.
 

Door: ria 10:48 AM

donderdag, januari 15, 2004

 
Het raadsel van Joop zijn pijnlijke zij is eindelijk opgelost. Vanmorgen heeft de dokter hem doorgestuurd naar de EHBO in Goes en daar zijn foto's genomen. Hij heeft een gebroken rib. Wel pijnlijk natuurlijk, maar gelukkig niets anders inwendigs aan de hand. Het moet maar gewoon weer aan elkaar groeien.
 

Door: ria 12:04 PM

woensdag, januari 14, 2004

 
Morgen krijgen we weer bezoek. Onze vrienden uit Limburg komen een paar nachtjes logeren. Gezellig! We zien ze niet zo vaak. We hebben elkaar leren kennen tijdens de vakantie in 1976 in Denemarken. Veel lol gehad in de jaren nadien en nog steeds contact. In 2002 zelfs een reunie gehad met kinderen en kleinkinderen erbij. Ik verheug me erop en hopelijk kunnen we lekker gaan wandelen met z'n viertjes. Het is raar maar waar, maar als we elkaar zagen de laatste paar jaar had Joop altijd wel wat. Jicht, nierstenen, herstellend van iets en nu dit weer dus, het lijkt wel of de duvel ermee speelt. Niet dat het er iets mee te maken heeft, maar ik heb vanavond mijn trouwring afgedaan. Ik was hem zat. Joop heeft hem nog nooit gedragen, in verband met zijn werk eerst en later had hij er geen zin meer in. Dus ik heb ook het volste recht mij ervan te ontdoen. Gisteren al mijn pinkring uit, ook een gouden. Ik hoef geen goud meer. Ik heb er nog nooit van gehouden. Vandaar ook dat mijn oorbelletjes van witgoud zijn. Diamantjes kan je nu eenmaal niet in zilver zetten, maar daar ben ik nog wel steeds heel erg blij mee. (die heb ik ook van Joop gekregen ;) Het is iedere dag een heel ritueel. s'Avonds gaan ze eruit, vijf diamantjesen twee robijntjes of twee smaragdjes, het ligt eraan wat voor kleren ik aan heb, zeven in totaal en 's morgens er weer in. Ach ja, elke gek heeft zijn gebrek...
 

Door: ria 11:13 PM
 

De valpartij van Joop afgelopen zondag krijgt nog een staartje. Gisteren had hij al veel pijn in zijn zij en was al naar de dokter geweest. Hij kon niets aanwijsbaars vinden, dus maar ff bloed prikken vanmorgen. Dat leverde ook niets op en de pijn werd maar erger. Vanmiddag weer ff naar de dokter, hij weet het niet, misschien dat hij met galstenen liep en dat ze door de klap losgeschoten zijn? Vreemd hoor. Morgenochtend moet hij weer terug. Hij heeft intussen wel pijnstillers gehad. Wel vervelend allemaal. Ik had ook nog een aardigheidje vanmiddag. Lekker gewandeld in de regen met de plu, echt niets als plensen onderweg, maar toch een lekker stuk gedaan. Toen ik bijna thuis was reed de bus langs, ik had Simba aangelijnd en hield de riem vast met mijn linkerhand en jawel, ze viel uit naar de bus......soms doet ze dat en soms ook niet, ik weet niet waar het aan ligt, maar ik ben er altijd wel op voorbereid, vanmiddag niet dus en de riem schoot langs mijn pink........en de haak.......en....auwwww. Arm beest, ze kan er ook niets aan doen natuurlijk, maar ze heeft ons zodoende wel allebei te pakken gehad. Misschien moet onze volgende hond een pekineesje zijn ofzo ;) Ik denk toch dat ik weer voor zoiets val. Als ik dat zo zie zou ik er zo eentje bijnemen, ik moet maar niet teveel op die 'hondepagina's neuzen.
 

Door: ria 6:45 PM
 
Even voor de mensen die ook wel eens bij JWeetje kijken een mededeling. Hij ligt eruit, heeft een storing, ik weet niet precies wat er aan de hand is, maar hij kan even geen berichten plaatsen.
 

Door: ria 10:16 AM

dinsdag, januari 13, 2004

 

Ik heb zin in tulpen, knoppen, ontluikend groenkleuren!!! Wat is het saai overal. Zelfs desupermarkt is nog saaier en ongezelliger dan ie al was, ze zijn aan het verbouwen. Ik ben wel lekker uitgewaaid vanmiddag. Soms had ik moeite op de weg te blijven, maar op lastige stukken heb ik Simba maar aangelijnd, dat waait moeilijker weg. Verder hoor ik net dat witte sokken echt niet meer kunnen, maar dat wisten we toch al lang?
 

Door: ria 5:04 PM

maandag, januari 12, 2004

 
Het regent, het regent en alles wordt weer nat en ook totaal geen zin om naar buiten te gaan natuurlijk. Gelukkig heb ik een hond, die om een uur of twaalf al naar me gaat zitten kijken met een blik van "wanneer gaan we?" Met tegenzin schoenen regenjas en paraplu opgezocht. Eenmaal buiten was het heerlijk! Lekker zacht weer en een druilerig regentje. Lekker gewandeld dus, dankzij Simba ;) Verder een beetje spelletjes gedaan. Joop is ook nog steeds zoet met zijn Play Station spelletje, hij doet het met heel zijn lijf.
 

Door: ria 8:00 PM
 
Zomer 2003. Ik heb ze heel de zomer van een afstand zien staan, de entreeprijs vond ik te pittig, maar vanmiddag vond ik de foto's van de zandsculpturen . Leuk! Zie ik ze ook nog eens van de andere kant.
 

Door: ria 5:27 PM
 
Een financiële meevaller, laat bij u de kassa rinkelen. Maar ook de kassa van een ander want u weet al precies waar u het aan uit gaat geven! Bewaart u ook een appeltje voor de dorst?! Mijn horoscoop voor vandaag, woeiiii..... zou ik ergens iets gewonnen hebben?
 

Door: ria 10:03 AM

zondag, januari 11, 2004

 
Saaie zondag. OP het strand een stuk tegen de wind in geworsteld en weer teruggewaaid, waarbij Joop nog ondersteboven werd gelopen door Simba. Ze was onderweg naar haar balletje en de weg door Joop was de kortste. Hij lag ineens plat. Verder niks beleefd eigenlijk, misschien komt het nog. Joop is naar de kroeg, darten kijken. Ik ben maar niet meegegaan, want iedereen zit dan toch maar naar dat scherm te loeren.
 

Door: ria 6:56 PM
Ria Zondag 11 Januari 2004 at 5:44 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.