18-01-2004/25-01-2004

zaterdag, januari 24, 2004

 
Prachtig weer was het vandaag! Ik ben lekker naar buiten gegaan en heb ruim twee uur gewandeld. Heerlijk. Ben gelijk een stuk lichter in mijn hoofd en heb weer een beetje kleur gekregen. Joop belde net en had veel plezier, hij stond bij een kampvuur op te warmen. Het was koud en best wel zwaar, maar heel gezellig. Morgen krijg ik de rest wel te horen. En nu zit ik weer aan mijn site te prutsen, ik heb het er maar druk mee, maar leer een hele hoop zodoende en echt er komt een tijd dat ik het kan laten zien. Geduld is een schone zaak!
 

Door: ria 8:36 PM

vrijdag, januari 23, 2004

 
Joop heeft de auto mee, dus ik ben vanmiddag even naar Zierikzee geweest voor de nodige lekkere verse hapjes, ik zal niet verhongeren van het weekend. Koken doe ik niet als ik alleen ben, ik smikkel maar wat af en toe. Ik had ook een telefoonkaart gekocht van € 20.-- die een jaar geldig is, ik dacht dat moet lukken. Thuisgekomen wil ik mijn telefoon opladen, mooi niet! Dat gaat niet meer als je beltegoed "verlopen" is. Nu moet ik eerst weer een starterssetje kopen van € 16.--, krijg dan ook weer een ander nummer en dan kan ik mijn kaartje weer opladen, wat een gedoe. Dus laat niet je beltegoed verlopen, op tijd opwaarderen! Weer wat geleerd. Of zou ik als ie opgeladen is weer mijn ouwe simkaart erin kunnen doen, zodat ik weer mijn oude nr. heb, schiet me nu te binnen. Dat valt te proberen natuurlijk. Daarna nog even naar het strand geweest en nu druk achter de pc. Ik had Simba haar eten klaargezet op het aanrecht, dat moet altijd eerst even wellen, maar het duurde te lang eer ik het aan haar gaf denk ik, want toen ik in de keuken kwam had ze haar bak al bijna leeg gegeten, dat heeft ze nog nooit gedaan. Jammer dat ik er geen foto van kon maken, want ik zie het wel zo voor me, met haar poten op het aanrecht, lekker aan het slobberen.
 

Door: ria 6:50 PM

donderdag, januari 22, 2004

 
Net weer eens even mijn telefoon in handen gehad. Het is tegenwoordig meer een telefoonboek, want om te bellen gebruik ik hem niet meer. Ik kocht altijd een pre pay kaart, maar aangezien die tegenwoordig maar 3 maanden meer geldig zijn en ik laatst nog €12.-- "over" had, vind ik het zonde. Een abonnement is ook duurder denk ik, ik heb me er eigenlijk nog niet in verdiept, maar ik bel er gewoon te weinig mee. Toch is het natuurlijk wel altijd handig als je bereikbaar bent. Zeker nu Joop weer een weekendje weg is loop ik er toch weer aan te denken maar zo'n kaart te gaan halen. Iemand nog tips?
 

Door: ria 8:35 PM
 

22-01-1914 De geboortedag van mijn vader. Hij zou vandaag dus 90 jaar geworden zijn. Gelukkig heeft het zover niet hoeven komen, want zo leuk waren zijn laatste levensjaren nu ook weer niet in het verpleegtehuis, in de rolstoel, met maar één been over en af en toe een beetje dwalend en heel ergens anders met zijn gedachten. Mijn pa. Ik had nooit zo'n goede band met hem. Toch weet ik dat hij van mij hield, natuurlijk hield hij van mij, maar niet zoveel als van mijn zus, tenminste zo voelde ik dat altijd, misschien is het ook helemaal geen waar. Hij was streng, je moest goed je best doen, in alles, het leven was een serieuze zaak, weinig tijd voor pleziertjes... en dat was wat ik wilde, plezier maken.....en dat werd niet in dank afgenomen natuurlijk. Hij begon als boerenknecht en na zijn trouwen en de oorlog haalde hij zijn politiediploma. Daarna is hij heel zijn leven politieagent geweest. Tot de ramp van 1953 in Dreischor, daarna in Zonnemaire tot september 1967 (de foto is genomen op 6-2-1964) en zijn laatste dienstjaren in St.Phillipsland. Het was geen makkelijk mens. Hij is 87 jaar geworden.
 

Door: ria 12:43 AM

woensdag, januari 21, 2004

 

Heerlijk zacht was het vanmiddag. Ik ben lekker naar
 buiten gegaan. Overal bloeien de elzenkatjes, leuk hoor. Daar knapt een mens weer wat van op. Joop is er met zijn rugzak op uit getrokken in de Domeinen. Hij gaat een weekend wandelen in de Ardennen met de Zeeuwse Bergsportvrienden en moest even oefenen of dat wel ging met rugzak en gebroken rib. Tentje even uitgeprobeerd. Hij is er klaar voor dus. Ik moet er niet aan denken nu 's nachts in een tent te moeten slapen, ik vind het 's zomers al niks.
 

Door: ria 4:45 PM
 
Het is nog één en al ellende hier, hevige niespartijen, water waar het maar uit kan komen. Ik moet het snuiten en plassen maar een beetje bijhouden, want met een volle blaas niezen levert problemen op. Ik zou nog bijna aan de Tena Lady moeten. Maar goed ook daaraan komt wel weer een eind. Ik bedacht vandaag ook dat ik op het midden van de drie extra weken pin ben en dat is ook wel weer een leuke gedachte. Nog anderhalve week!!! Vanavond hebben we lekker Chinees gegeten. Ik had geen zin om te koken en omdat ze zo slecht te bereiken zijn omdat de weg waarin ze zitten gerenoveerd wordt geven ze 30% korting, das toch mooi meegenomen.
 

Door: ria 12:03 AM

dinsdag, januari 20, 2004

 
Ik heb de nacht maar in de sauna doorgebracht op de matrassen daar, zodat ik Joop ook nog eens niet uit zijn slaap hield. Op een paar hazeslaapjes na bijna niet geslapen. Dan moet ik altijd maar aan mijn moeder denken. "Slaap je niet, dan rust je toch" zei ze altijd. Gelukkig viel het hoesten mee, wel een vol hoofd. Het is opgehouden met regenen en Joop is boodschappen aan het doen. Wat een luxe! Ik zit lekker aan de kamillethee met honing, heerlijk, waarom drink ik dat niet vaker eigenlijk?
 

Door: ria 12:23 PM

maandag, januari 19, 2004

 
  
Door: ria 10:59 PM
 
Ik ben zo ziek als een hond, het water loopt uit mijn neus, ik heb een kriebelkeel en ik heb het koud. Bah! Bijna niet kunnen slapen omdat ik steeds moest hoesten. Zodoende vandaag niets gedaan. Spelletjes, dat wel. Bovendien regent het heel de dag, dus trekt het ook niet om even naar buiten te gaan. Dat wordt in de tuin poepen voor Simba. Hopelijk is het morgen weer droog, schijnt de zon en ben ik weer beter ;)
 

Door: ria 5:54 PM

zondag, januari 18, 2004

 
 marionet
onnozel portret
zo voel ik me soms
maar goed dat ik weet
dat de waarheid anders is
ik me niet hoef te schamen voor hetgeen ik doe
ik ben een mens met al mijn fouten
ik ben ik
van Liefhebber:
 al slingert je gevoel en heb je zo je kuren
blijf kijken naar je doel en deel ons je avonturen
een open eerlijk mens met fouten en gebreken
vind'k zo veel mooier dan een met alleen maar vaste steken
blijf wie je bent en weet dat we genieten van jouw zijn
als ik jou website weer bezoek heb'k weer een glimlach, en das waarachtig fijn
(ps prachtige aqua! droef maar door z'n eenvoud krachtig en kwetsbaar tegelijk)
 

Door: ria 11:17 PM
 
Foto afgelopen vrijdag in de kroeg gemaakt. De eerste tulpen van dit jaar. Yeah!!!! Ze zijn er weer!!!
 

Door: ria 9:18 PM
 
Ik heb afgelopen vrijdag met de strandwandeling een flinke kou gepakt. Ik weet ook nog precies wanneer het gebeurde, we kwamen bezweet uit de duinen, heuveltje op heuveltje af en toen in de volle storm op het strand, ik voelde de kou in mijn vochtige t-shirt en dacht bij mezelf, "dit is niet goed". Ik kon er verder ook niets aan doen. Maar nu zit ik dus lekker te snotteren en te kuchen. Vanmiddag wel lekker gewandeld, de zon scheen heerlijk en het leek wel of iedereen er op uit getrokken was. Fietsers, wandelaars, het was druk onderweg.
 

Door: ria 4:35 PM
 

Doe de test En kijk of je wel goed bij je partner past. Bij ons klopt het aardig zo te zien
 

Door: ria 12:37 AM
Ria Zondag 18 Januari 2004 at 5:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.