Pink

Pin is eruit. Daar is dan ook alles mee gezegd. Er zit nog weinig beweging in. Dat wordt veel oefenen ben ik bang. Ik ben ook nog even bij de fysiotherapeut geweest. Die heeft er even flink in geknepen en proberen te buigen >-( pijnlijk hoor. Maandag moet ik daar weer heen. En buig en strek en buig en strek ;)

Vanavond maar eens uit eten geweest, om te vieren dat ik verlost was van die boze pin. De Surf Inn was vanavond voor het eerst weer open. Joop heeft lekkere spareribs gegeten en ik tongetjes, daarna nog even naar Salud en daar zaten ook Mir en Mark. Gezellig nog even geborreld en nu weer thuis. Het kost wat, maar dan heb je ook wat zullen we maar denken. Jemig echt niet leuk meer die prijzen. Wat dat betreft raak ik aardig afgekickt, geef mij dan maar een sigaretje en een wijntje thuis. Maar het is met mij wel zo, als ik er eenmaal zit wil ik ook weer niet naar huis, dus ik moet het maar niet te vaak doen.
Verder het verhaal van de beschuldiging. Ik had het allemaal verteld maar toen was het weer kwijt, vandaar dat ik geen zin had het nog eens te vertellen. Ik heb inmiddels een antwoordbrief geschreven:

Beste Marco.

Vandaag heb ik je brief ontvangen. Ik ben er nogal van geschrokken.
Het is niet niks waar je me van beschuldigt en ik wil je dan ook nog wel even uitleggen 
hoe het werkelijk gegaan is. 
De afspraak was dat je 2 flessen gas zou leveren, bij het verlaten van de caravan.
Je was al lang en breed verhuisd, toen ik me afvroeg waar het gas bleef. Ik heb je toen gebeld.
Je zei dat je het besteld had en dat je het vreemd vond dat het nog niet geleverd was.
Je zou contact opnemen met Mol. Weer hoorde ik niets. Ik heb je toen weer gebeld. 
Je zei toen, dat de je de rekening al binnen had, maar dat de levering problemen gaf, omdat het hek vaak gesloten is. Ik heb toen tegen je gezegd dat ik zelf contact op zou nemen met Mol om te vragen wanneer ze het zouden brengen. Dat vond je goed.
Daarna heb ik Mol gebeld en is het gas geleverd. 
Dat mij nu verweten wordt dat ik zelf een bestelling geplaatst zou hebben komt me nogal vreemd over. 
Daar komt nog bij dat de levering van het gas niets te maken heeft met de afrekening van de elektriciteit en het zoek maken van de bediening van het hek. 
Ik zou dan ook graag de € 100. die je nog verschuldigd bent op mijn rekening zien verschijnen. Als het niet mogelijk is het in één keer te betalen, vind ik het ook prima als je het in termijnen doet. Een tientje per maand moet toch lukken. Nog mooier zou het zijn als je de afstandsbediening vond, dan is het maat €50.-- meer. Dreigen met advocaten en rechtszaken lijkt me in deze een beetje ver gezocht. Ik wil het netjes afhandelen en je recht aan kunnen kijken als ik je tegenkom.

Met vriendelijke groeten
Ria Kristelijn.


Ik heb ook nog contact gehad met Mol (de leverancier van het gas) en het bleek dus dat er geen bestelling was, dus dat ik was voorgelogen in deze, maar dat ze nu wel een regeling getroffen hadden, wat betreft de betalingen, want het blijkt nu dat hij nog geen enkele fles gas betaald heeft, terwijl er al meerdere gekocht zijn.

de brief van marco:

Geachte heer, mevr, Kristelijn

Via Mol Schuddebeurs heb ik vernomen, dat U 2 gasflessen heeft besteld op mijn naam! De kosten € 62.50 Ik heb met Mol afgesproken dat ik deze betaal, om voor dat bedrijf geen verdere rompslomp te veroorzaken! Echter heb ik nu mijn overboeking aan u terug gehaald € 100.-- en ben ik niet van plan om deze te gaan betalen! Volgens een advocaat bent u niet bevoegdom ten alle teide iets namen mij te bestellen, om mijn naam. U heeft zonder mijn toestemming dit toch gedaan bij Mol en dit is tegen alle regels in; valsheid in geschrifte, en oplichting! Ik wens verder geen contact met u te houden, mocht u toch doorzetten, ben ik genoodzaakt, deze aan mijn advocaat te overdragen, deze zal ook inlichtingen doen bij Gemeente Schouwen-Duiveland, over de tijd van inwoning van mij, in de caravan!

Groetend Marco!
adres +tel.nr


en toen stond ik op
en ik dacht lieve mop
je hebt je nog niet uitgekleed
haal die ringen uit je oren
zodat je de nacht kunt horen
luister naar het duister
en fluister
en luister...

Ria Vrijdag 30 Januari 2004 at 7:42 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.