Storm

Wat een triest weer. Het stormt en plenst hier. Ik ben nog een beetje duf van gisteravond en mijn pink doet pijn. Verder vraag ik me af of ik nu nog een slof shag moet gaan halen i.v.m. de prijsstijging. Ik kan dan ook gelijk de brief bij Marco in de bus doen. Ik kan het ook laten natuurlijk en gewoon lekker thuisblijven. Wat is het leven toch ingewikkeld. Al die keuzes die gemaakt moeten worden.

Het buldert zomaar rond het huis, vreselijk. Ik hou niet van storm. Morgen is het de 1e februari, dus de gedachte aan de watersnoodramp is er ook weer. Mijn eerste traumatische ervaring. Ik zal het nooit kwijtraken.

Vanmiddag toch nog even naar Zierikzee geweest en een beetje extra tabak en sigaartjes ingeslagen. Ik heb ook de brief bij Marco in de bus geduwd. Nu maar weer afwachten of ik nog reaktie krijg. 
Daarna samen met Joop nog een rondje gewandeld, het was droog, maar het koste soms moeite op de been te blijven. Vanavond zijn Elly en Cor nog even op de koffie geweest. Ze zijn nu net weg. Joop moest om tien uur taxi rijden, dus nu ben ik weer alleen. Gelukkig staat de wind op de andere kant van het huis, dus hier hoor ik het niet zo goed.

 
 
Vanmorgen een artikel in de krant over een oud werknemer van ons, Kees Jan Vis. Leuk om te lezen. Hij is voor zichzelf begonnen en heeft nu de achterkant van zijn huis helemaal met mozaïek bekleed, met als voorbeeld Gaudi.
Meer Gaudi.
Ria Zaterdag 31 Januari 2004 at 7:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.