Vis en wijn

Vanmiddag ook nog eventjes langs de viswinkel geweest en harinkjes enongepelde garnalen meegenomen. Toen ik nog werkte ging ik iedere zaterdagmiddag naar Zierikzee en bracht altijd een zakje garnalen mee. Daarna gezellig aan de keukentafel, met een wijntje erbij, garnaaltjes pellen.

Het was lekker zonnig weer vandaag. Wel veel wind nog, maar heerlijk gewandeld. Joop heeft apart gelopen, hij wilde een flink stuk op zijn nieuwe schoenen, met rugzak en dan in zijn eigen tempo. Eind van de maand wil hij een stuk Pieterpad gaan doen, dus een beetje oefenen kan geen kwaad. Ik heb het maar bij mijn eigen rondje gehouden. Het was druk op het strand, iedereen wilde even lekker uitwaaien denk ik. 

Morgen moet ik weer naar de fysiotherapeut, maar ik denk dat ik die afspraak maar verzet. Ik moet er niet aan denken dat hij er weer in gaat zitten knijpen. Het moet eerst maar eens een beetje dunner worden en minder pijnlijk. Ik oefen wel met buigen en smeer nu met Tantum. Was een idee van Elly gisteren en dat helpt wel geloof ik.

Ik ben misschien wel een vreselijke zeur, maar ik word er helemaal depressief van. Zover kan ik hem nu buigen, maar het is toch niet normaal dat het zo dik is? Joop vindt dat ik wel moet gaan morgen en dat ik dan altijd nog kan zeggen dat hij er niet in mag knijpen, want dat doet zo'n pijn. Als ik alles van tevoren had geweten, was ik lekker verder met een kromme pink door het leven gegaan :(

Hoe bedrieglijk kan het zijn als je een etiket ziet van een wijn waarvan je eigenlijk geen hoge dunk hebt. Gisteravond had ik nog een restje te staan van een andere wijn. Ik had bezoek en het was maar één glaasje meer, dus dat nam ik zelf, zodat zij steeds dezelfde wijn zouden drinken.
Bij het inschenken van het volgende glas wilde mijn vriendin niet meer omdat ze dacht dat het een afgang zou zijn, na hetgeen ze eerst gedronken had, ze dacht nl. dat ze eerst de andere gedronken had. Ik vond het wel komisch. Het moge bekend zijn dat ik een groot liefhebster ben van algemene slobberwijntjes, die lekker wegdrinken. Ik heb het een tijd niet gehad, maar omdat het vorige week in de aanbieding was heb ik weer eens de huiswijn van AH genomen en echt daar is niks mis mee hoor.

 
 
Ria Zondag 01 Februari 2004 at 7:55 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.