Extreeem gewichtig

Ik heb me voor het eerst sinds, ik denk een jaar of twee, weer eens gewogen. Tegenwoordig met al die gezondheidstesten moet je toch je gewicht weten. Ik vulde altijd 60kg in, omdat ik dacht dat ik wel iets aangekomen was, ik heb eigenlijk heel mijn leven nog zo rond de 58 gewogen. Tot mijn grote schrik sloeg hij door naar de 62, ruim! Ik moest gelijk denken aan die reklame van 1 kilo per jaar, dat je dat vrouwtje zomaar uit ziet dijen. Nu geloof ik niet dat het allemaal vet is, want ik voel me eigenlijk niet dikker dan een paar jaar geleden. Eerder denk ik dat het in mijn kuiten zit. Ik heb van al dat wandelen behoorlijk stevige balonnen gekregen, dus laten we het er maar op houden dat dat het is. Het intresseert me ook niet zoveel meer, zolang ik me maar goed voel en tevreden ben met mijn spiegelbeeld. Maar dat neemt niet weg, dat ik toch maar eventjes een beetje minder ga snoepen en misschien ook een wijntje minder :(

Waarom kunnen sommige mensen niet gewoon leuke dingen doen, zonder altijd het uiterste te zoeken. Als Joop hard gaat lopen, gaat hij voor de marathon,bergbeklimmen en tochten maken liefst zo hoog en zwaar mogelijk, Nu wandelt hij, maar dan moet er wel minstens 15 kg op zijn rug hangen en minimaal 20 km per dag. Ik snap dat niet en ga dan ook niet mee. Bij ons maakt het ook verder niet uit, ik vind het wel lekker als hij even weg is, we zijn toch altijd al samen. Ik kan dan ondertussen eens uitgebreid stofzuigen en een beetje rommelen in mijn eentje en ook ondertussen nog een wandeling maken, want dat doe ik natuurlijk ook wel. 
Heerlijk was het vandaag. Lekker zacht buiten, echt voorjaarsachtig. Ik heb dan ook mijn grote route gedaan, maar nu loop ik ook onderweg te kijken of ik Joop niet ergens in de verte zie. Vreemd stel zijn we toch.

Ria Dinsdag 03 Februari 2004 at 8:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Eén reactie

Ria

Inmiddels al lang weer terug op de 57. Dit was voor mij de overgangsperiode, Mir en Sil!!

Ria, (URL) - 11-02-’24 17:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.