Voorjaars gevoel

Gisteren was het nog ontzettend koud en zuur, maar aan het eind van de middag na mijn wandeling toch nog maar even bij de bloemenbuuv aangewipt en een doosje viooltjes en tuinaarde gekocht.
Die heb ik dus vandaag kunnen planten, want het was prachtig weer. 
Vanmorgen eerst lekker in de sauna geweest en daarna naar buiten, de tuin in.
Druk aan het snoeien geweest en dood spul opgeruimd. Ik ben er nog lang niet, maar het begin is er weer. Ik hoop dat het morgen weer zo lekker is, dan kan ik verder.
De eerste kikkers heb ik horen kwaken en de bijen zijn ook al volop aan het vliegen. 
Zodoende niet gewandeld vandaag. 
Ik voel me dan altijd een beetje schuldig, maar ja ik kan ook maar één ding tegelijk en Simba heeft ook lekker buiten in de zon gelegen.
Ook nog een fotootje van de gemaakt, netjes onder de schelpen.

Joop had afgelopen nacht dienst met de taxi.
Ik heb toen een heleboel aquarellen in de gang gehangen, staat wel grappig en zo kan ik zien hoe het staat en welke ik eventueel in de pizzeria wil hangen.
Krijg ook zin om weer eens wat te maken.

Soms weet ik er geen raad mee.

In mijn oude kladderagenda's schreef ik dan gewoon heel groot KUT of KLOOTE, als ik me rottig voelde op die dag.....dat gaat hier niet.....ja, het gaat wel, maar dan moet ik het ook nog eens uit gaan leggen, omdat mensen dan willen weten waarom....
En soms weet ik dat gewoon niet. 
Bij het vorige stukje probeer ik dan vrolijk te zijn en het was ook wel lekker vandaag, maar het heeft ook wel even geduurd eer ik weer zin had om sowieso iets te schrijven.
Kweenie.....

Ria Zaterdag 07 Februari 2004 at 10:29 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.